הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כושר ופיתוח הגוף

אתה יכול לעשות ריצות ותרגילי גוף מעולים כמו מתח ושכיבות שמיכה.
אני אישית לא חושב שילד בן 13 צריך לעשות דדליפט,הגוף שלך לא מפוצץ בהורמונים כמו ילד בן 16 .

אין טעם להתחיל לשאול למה פשוט ככה.

תעשה תרגילים כמו מתח וכאלה ואים יש לך מישקולות יש הרבה תרגילים שאתה יכול לעשות..

מאיפה יש לך מידע על הרמות ההורמונליות בגוף שלו? ומה זה קשור להאם הוא יכול לעשות דדליפט או לא?

ילד שהגוף שלו (ילדים בני 13 בד"כ יש רק שפם בר מצווה והקול של ילדה קטנה) רק מתחיל אם בכלל להתפתח והוא ירים משקולות התקדמות שלו תיהיה מאוד איטית וגם ילדים בני 13 לא רצינים כמו אנשים בגיל שלך הם לא יכולים להתמיד בתכנית קשה ולהיות עם כוח רצון שלבוא ולעשות סקוואטים כל אימון ולאכול בכמות גדולה מאוד,ולישון בכמות כמו שצריך.
ובנוסף יוצא לי לראות ילדים בני 13 במכון והוא סתם מסתובבים בחבורות ועושים מכונות עם משקלים שלא מתאימים להם.
אם הילד הזה יוצא דופן והוא מתפתח מאוד מוקדם וישלו רצון מטורף ותאבון טוב,אז שיהיה לו בהצלחה ויעשה SS.

ילד שהגוף שלו (ילדים בני 13 בד"כ יש רק שפם בר מצווה והקול של ילדה קטנה) רק מתחיל אם בכלל להתפתח והוא ירים משקולות התקדמות שלו תיהיה מאוד איטית וגם ילדים בני 13 לא רצינים כמו אנשים בגיל שלך הם לא יכולים להתמיד בתכנית קשה ולהיות עם כוח רצון שלבוא ולעשות סקוואטים כל אימון ולאכול בכמות גדולה מאוד,ולישון בכמות כמו שצריך.
ובנוסף יוצא לי לראות ילדים בני 13 במכון והוא סתם מסתובבים בחבורות ועושים מכונות עם משקלים שלא מתאימים להם.
אם הילד הזה יוצא דופן והוא מתפתח מאוד מוקדם וישלו רצון מטורף ותאבון טוב,אז שיהיה לו בהצלחה ויעשה SS.
אז למה ישר לשלול את האפשרות שהוא אולי ילד כזה.

• פותח/ת השרשור
בין לבין 😃 מה שכן אני יותר מפותח מהרבה בכיתה ובשכבה
עוד שאלה
עכשיו עשיתי שכיבות שמיכה והתחיל לכאוב לי באזור השריר למעלה ביד שמאל...

• פותח/ת השרשור
אני עושה בדיוק כמו שהמורה שלי לספורט לימדה בכיתה ב' ובדיוק כמו שכולם עושים השנה.. המורה לא מעירה על איך שאני עושה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית