הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון דדליפט 200 ק"ג על משקל גוף של 73

AviadTheCoach

משתמש מתחיל
83
0
נק' מוניטין:
240
83
0
אחרי שכנועים רבים של Phoenix הצטרפתי לפורום
זהו הדדליפט החדש שלי של 200 ק"ג על משקל גוף של 73 ק"ג

קוראים לי אביעד,עובד בתור מאמן כושר ב3 שנים האחרונות.
מתאמן בפאוורליפטינג בין חצי שנה לשנה.ו-7 שנים במשקולות.

מוזמנים לשאול שאלות ולהעביר ביקורת בונה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
כל הכבודדדד יחסית למשקל גוף זה אדיר
רק טעות קטנה בשם של הוידאו רשמת unequipped ולפי מה שזה נראה בוידאו שמת חגורה
בכל מקרה זה טוב עם חגורה או בלי חגורה רק רציתי ליידע אותך

כל הכבודדדד יחסית למשקל גוף זה אדיר
רק טעות קטנה בשם של הוידאו רשמת unequipped ולפי מה שזה נראה בוידאו שמת חגורה
בכל מקרה זה טוב עם חגורה או בלי חגורה רק רציתי ליידע אותך

חגורה לא נחשבת לציוד .
ובדדליפט היא גם לא כל כך עוזרת .

וואלה? טוב לדעת כנראה ציוד זה יותר straps וכאלה חשבתי שגם חגורה מחשיבים לציוד
אבל סבבה לא משנה בכל זאת כמו שאמרתי זה מצויין

כל הכבוד , אבל אם הייתי משאיר את הראש מורם למעלה היית שומר על הגב ישר יותר, בכל מקרה באמת כל הכבוד. 👋

• פותח/ת השרשור
וואלה? טוב לדעת כנראה ציוד זה יותר straps וכאלה חשבתי שגם חגורה מחשיבים לציוד
אבל סבבה לא משנה בכל זאת כמו שאמרתי זה מצויין

כמו שכבר רשמו בתגובה מעליי חגורה לא נחשבת לציוד.
אני מוסיף גם איזה ציטוט קצר עם הסבר מאיזה אתר
Unequipped powerlifting means the lifter may only wear wrist wraps, weightlifting shoes, an approved powerlifting belt and must compete in a leotard and Tshirt. All lifts rely entirely and uniquely on the lifter's own strength unassisted, and their technique.

Equipped means the introduction of permitted equipment. On squats, squat suits and knee wraps are permitted. The fitting of squat suits in itself may be a problem, as is getting accustomed to lifting in the squat suit to get the depth required, adjust squatting technique and actually getting the squat suit on. Knee wraps may not exceed 2m long and can be wrapped increasingly tighter as the athlete gets used to them. The bench shirt may be difficult to get on and requires sufficient weight to get the bar to touch the chest. There are many safety precautions to take with benchpressing with a benchshirt as injuries can occur if the athlete loses control. There is also a deadlift suit, though some athletes lift in their squat suit, but similarly to the squat suit, fitting can be difficult.

• פותח/ת השרשור
אחלה הרמה , אתה נשאר על משקל נמוך בכוונה ?

שאלה טובה, למעשה.למעלה משנה ואולי שנתיים שלא נשקלתי.והסכמתי להישקל רק אחרי החזרה של ה200 ואז חיכתה לי הפתעה שאני שוקל פחות ממה שחשבתי.
לעלות במשקל גוף זו בהחלט לא המטרה העיקרית, אבל אני בהחלט לא אתלונן אם במשך השנים המשקל יעלה ויגיע לקצה העליון של הקטוגריה הבאה (בפאוורליפטינג יש קטוגריה עד 75 ואחריה עד 82)כל זאת בתנאי שהמשקלים עבודה יעלו בפרופורציה מתאימה וזה דבר שיכול לקחת שנים.

למעשה בכל השנים האלה שהתאמנתי עליתי במשקל גוף מ47 ק"ג על אותו גובה בתחילת י'ב ועד ל73 עכשיו.כאשר האחוזי שומן עדיין נשארים ונודדים בין 8 ל10 במהלך השנה.
ככה שבהתאם לרעיון של מי שענה לPhoniex(נתי). ריבועים כבר יש לי.

לגבי ה"קושי" בעלייה במשקל גוף,אני כרגע על 4500+ קלוריות ביום(כאשר 500 עד1000 מתוכם מאוכל לא בריא).וגם ללא פעילות אירובית בדופק גבוה בשנתיים וחצי האחרונות.
לגבי פעילות אירובית בדופק נמוך (יש לי קרוב ל40 שעות בשבוע בהם אני עומד על הרגליים ומסתובב במכון כושר מצד לצד)

אם למישהו יש רעיונות איך להתרגל לכמויות אוכל יותר גדולות או איך להשמין אני אשמח לשמוע.

• פותח/ת השרשור
תותח אתה.
באיזה קבוצה התאמנת משקולות?

לא התאמנתי באף קבוצה.ואני עדיין לא בקיא ב weightlifting

shikoLm לגבי הנעליים ironworkIII אלו גם נעליים טובות מאד, עולות קצת פחות.
בעיקרון לכל אולימפיאדה אדידס מוציאים 2 דגמים, דגם אחד לאימונים (ironwork) ודגם אחד לתחרויות.
איפה רכשת אותם?
אני יודע שחלק מהקבוצות של הרמת משקולות מחזיקים נעליים בכל מיני מידות עבור מי שמתאמן בקבוצה.סיפר לי מישהו שבקבוצה בהדר יוסף מחזיקים את הironworkIII.וזה יפה מאד, חתיכה השקעה.

המון תודה לכולם על הפירגון והמחמאות.

אני יודע שחלק מהקבוצות של הרמת משקולות מחזיקים נעליים בכל מיני מידות עבור מי שמתאמן בקבוצה.סיפר לי מישהו שבקבוצה בהדר יוסף מחזיקים את הironworkIII.וזה יפה מאד, חתיכה השקעה.

🤪

איזה, Ironwork III, הלוואי 😃

יש כל מיני נעליים ישנות מכל מיני מקורות לא ברורים. לחלק יש באמת את הIW II (לא 3) חלק קנו וחלק (2) קיבלו בגלל ההישגים שלהם, זה ממש לא ש"מחזיקים" שם בשביל מי שמתאמן. אין תקציב לדברים כאלה 😃

אני קניתי את שלי דרך היבואן של הנעליים להרמת משקולות של אדידס בארה"ב (dynamic-eleiko) והבאתי אותם לארץ עם משפחה שבאה לבקר, חסך לי בתיאוריה לא מעט כסף על משלוח ומכס (נכון לעכשיו, 4 חודשים אחרי, עדיין לא ירד שום חיוב).

אגב אביעד ראיתי את הסרטון שלך גם בקבוצה "כושר מתחיל כאן" יש לי גם שמה הסרטון שלי של הדדליפט 200 קילו על משקל גוף 84 אם בא לך לראות
למרות שבקרוב מאוד זה עומד לעלות ל210 215 😃

• פותח/ת השרשור
אגב אביעד ראיתי את הסרטון שלך גם בקבוצה "כושר מתחיל כאן" יש לי גם שמה הסרטון שלי של הדדליפט 200 קילו על משקל גוף 84 אם בא לך לראות
למרות שבקרוב מאוד זה עומד לעלות ל210 215 😃

כן עידן, ראיתי את הסרטון שלך עוד לפני ה200 שלי.זה דווקא טוב שאתה מגיע למשקלים האלה קודם, ככה יש לי תמריץ להתקדם, אני עוד מתלבט לגבי המטרה הבאה,אם לבחור אותה כ220 או 227.5(500פאונדס).
אני צריך להחליט עד מחר, כי מחר אני מתחיל סבב(פיריודיזציה) חדשה שאמורה להימשך 4 חודשים.

לגבי העצה של החבר'ה פה לגבי הבלנדר, זו עצה טובה ואני משתמש בה כבר כמה שנים, לא על בסיס יומיומי אבל בתקופות מסויימות בעיקר עם שיבולת שועל,
אני אוהב להכין שייקים כאלה של סקופ עד 2 סקופים של חלבון(לאחרונה קזאין) עם חצי ליטר חלב ו100 גרם שיבולת שועל,

לגבי העצה של החבר'ה פה לגבי הבלנדר, זו עצה טובה ואני משתמש בה כבר כמה שנים, לא על בסיס יומיומי אבל בתקופות מסויימות בעיקר עם שיבולת שועל,
אני אוהב להכין שייקים כאלה של סקופ עד 2 סקופים של חלבון(לאחרונה קזאין) עם חצי ליטר חלב ו100 גרם שיבולת שועל,
עם הרכיבים האלה +- ש"ש, בננות וחמאת בוטנים עליתי 11 קילו בחצי שנה האחרונה 🙄
אין כנראה עוד טריקים ללמד אותך, חוץ מלאכול צ'יזבורגרים 😃

כן עידן, ראיתי את הסרטון שלך עוד לפני ה200 שלי.זה דווקא טוב שאתה מגיע למשקלים האלה קודם, ככה יש לי תמריץ להתקדם, אני עוד מתלבט לגבי המטרה הבאה,אם לבחור אותה כ220 או 227.5(500פאונדס).
אני צריך להחליט עד מחר, כי מחר אני מתחיל סבב(פיריודיזציה) חדשה שאמורה להימשך 4 חודשים.

,

איך אתה מתאמן?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית