עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא מדברים על הזמנות מחו"ל
היי , אני לא מנסה " לפרסם" מוצר או לקדם אותו. תיארתי מצב שנקלעתי אליו באותה מידה יכל להתרחש גם המוצר שנרכש בארץ.לא מדברים על הזמנות מחו"ל, אבל זה נראה לי כמו קופסה חצי ריקה. ניסית לשקול אותה?
אני חושב שכן . זה בגלל שבזמנו המשתמשים לא רצו לתרום כסף לפורום אז היו צריכים ספונסרים כאדי לתחזק אותו וכנראה זה חלק מההסכם איתם . אני לא בטוח אבלהסיבה שלא מדברים על הזמנות מחו''ל בגלל הספונסר ?
ברגע שלא קונים מוצרים בארץ, הסופנסר מפסיד כסף והפורום בסופו של דבר מפסיד ספונסרים ויחדל מלהתקיים. הפורום הזה מזמן כבר הפך להיות מפלצת מבחינת תזחוקה ושידרוג מערכות ועוד אלף ואחת דברים, דברים שאני לא אכסה לעולם מתרומות בלבד. בנוסף, אני לא רוצה להיות בידיים של אנשים נדיבים ומעדיף להסתדר בפירסום קבוע, שאני אוכל גם להתחשבן על הוצאות בעתיד (כמו לדוגמה שידרוג המערכת האחרון שהיה לפורום, שלקח 5 חודשים לעשות. אם היו רק תרומות, לא הייתי יודע כמה כסף יכנס חודש הבא וזה לא היה יוצא לפועל).הסיבה שלא מדברים על הזמנות מחו''ל בגלל הספונסר ?
מה לא היה ברור במה שרשמתי לפני כן?נערך.
ברגע שלא קונים מוצרים בארץ, הסופנסר מפסיד כסף והפורום בסופו של דבר מפסיד ספונסרים ויחדל מלהתקיים. הפורום הזה מזמן כבר הפך להיות מפלצת מבחינת תזחוקה ושידרוג מערכות ועוד אלף ואחת דברים, דברים שאני לא אכסה לעולם מתרומות בלבד. בנוסף, אני לא רוצה להיות בידיים של אנשים נדיבים ומעדיף להסתדר בפירסום קבוע, שאני אוכל גם להתחשבן על הוצאות בעתיד (כמו לדוגמה שידרוג המערכת האחרון שהיה לפורום, שלקח 5 חודשים לעשות. אם היו רק תרומות, לא הייתי יודע כמה כסף יכנס חודש הבא וזה לא היה יוצא לפועל).
אני לא אשקר ואומר שאני לא מרוויח מהפורום, אני כן, אבל זה גרושים לעומת ההשקעה והשעות הרבות שהוצאו כאן (ולא רק שלי, אלא של כל חברי ההנהלה וה CORE של הקהילה, שהיו אנשים שתרמו רבות ברגעים קשים מזמנם ומהידע שלהם ואני מודה להם מאוד על כך).
בהצלחה עם זה !😉חברה מי העכשיו קונים רק מהארץ מספיק לפרנס את האמריקאים!
חברה מי העכשיו קונים רק מהארץ מספיק לפרנס את האמריקאים!
שהמדינה שלך תפסיק לשחוט במיסים לבעלי עסקים, אז אולי יהיו לך מחירים נורמאלים.שייתנו מחירים נורמאליים וחלבון איכותי כמו בחו"ל ואז אולי רק ייקנו מהארץ
שהמדינה שלך תפסיק לשחוט במיסים לבעלי עסקים, אז אולי יהיו לך מחירים נורמאלים.
לדעתי קיבלת את האפר של אחד מקרובי המשפחה של היצרן.צירפתי תמונה להמחשה .