הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הזמנתי אבקת חלבון טווינלאב מח"ול והקופסה היתה פתוחה

• פותח/ת השרשור xytkhi
  • פורסם בתאריך

xytkhi

משתמש פעיל
568
253
נק' מוניטין:
651
568
253
הזמנתי אבקה של 900 גרם מאתר בחו"ל, הקופסה הגיעה פתוחה והאבקה מגיעה עד כ 13 - 14 ס"מ
מפקק האריזה [ פתחו העליון ]
מה לעשות ? מאחר וזו הזמנה ראשונה שלי, האם שהקופסה מלאה אז האבקה מגיעה כמעט עד למעלה?

צירפתי תמונה להמחשה .
2012-05-11-136.jpg

האבקות לא מגיעות עד למעלה זה כמו ציפ'ס החטיף אני חושב ששמים ככה בגלל שצריך אוויר לשמור על טריות המוצר יכול להיות שפתחו אותה במכס לבדוק את התכולה אבל אל תדאג הם לא עשו שם סבב ונתנו לכל אחד סקופ מהאבקה שלך.

• פותח/ת השרשור
לא מדברים על הזמנות מחו"ל, אבל זה נראה לי כמו קופסה חצי ריקה. ניסית לשקול אותה?
היי , אני לא מנסה " לפרסם" מוצר או לקדם אותו. תיארתי מצב שנקלעתי אליו באותה מידה יכל להתרחש גם המוצר שנרכש בארץ.

לצערי אין לי משקל, אחרת הייתי שוקל כמובן.
חבר שלי הזמין פעמיים אבקות חלבון מאותו מקום ולא היתה בעיה הקופסאות הגיעו אטומות.

הסיבה שלא מדברים על הזמנות מחו''ל בגלל הספונסר ?
אני חושב שכן . זה בגלל שבזמנו המשתמשים לא רצו לתרום כסף לפורום אז היו צריכים ספונסרים כאדי לתחזק אותו וכנראה זה חלק מההסכם איתם . אני לא בטוח אבל

הסיבה שלא מדברים על הזמנות מחו''ל בגלל הספונסר ?
ברגע שלא קונים מוצרים בארץ, הסופנסר מפסיד כסף והפורום בסופו של דבר מפסיד ספונסרים ויחדל מלהתקיים. הפורום הזה מזמן כבר הפך להיות מפלצת מבחינת תזחוקה ושידרוג מערכות ועוד אלף ואחת דברים, דברים שאני לא אכסה לעולם מתרומות בלבד. בנוסף, אני לא רוצה להיות בידיים של אנשים נדיבים ומעדיף להסתדר בפירסום קבוע, שאני אוכל גם להתחשבן על הוצאות בעתיד (כמו לדוגמה שידרוג המערכת האחרון שהיה לפורום, שלקח 5 חודשים לעשות. אם היו רק תרומות, לא הייתי יודע כמה כסף יכנס חודש הבא וזה לא היה יוצא לפועל).

אני לא אשקר ואומר שאני לא מרוויח מהפורום, אני כן, אבל זה גרושים לעומת ההשקעה והשעות הרבות שהוצאו כאן (ולא רק שלי, אלא של כל חברי ההנהלה וה CORE של הקהילה, שהיו אנשים שתרמו רבות ברגעים קשים מזמנם ומהידע שלהם ואני מודה להם מאוד על כך).

ברגע שלא קונים מוצרים בארץ, הסופנסר מפסיד כסף והפורום בסופו של דבר מפסיד ספונסרים ויחדל מלהתקיים. הפורום הזה מזמן כבר הפך להיות מפלצת מבחינת תזחוקה ושידרוג מערכות ועוד אלף ואחת דברים, דברים שאני לא אכסה לעולם מתרומות בלבד. בנוסף, אני לא רוצה להיות בידיים של אנשים נדיבים ומעדיף להסתדר בפירסום קבוע, שאני אוכל גם להתחשבן על הוצאות בעתיד (כמו לדוגמה שידרוג המערכת האחרון שהיה לפורום, שלקח 5 חודשים לעשות. אם היו רק תרומות, לא הייתי יודע כמה כסף יכנס חודש הבא וזה לא היה יוצא לפועל).

אני לא אשקר ואומר שאני לא מרוויח מהפורום, אני כן, אבל זה גרושים לעומת ההשקעה והשעות הרבות שהוצאו כאן (ולא רק שלי, אלא של כל חברי ההנהלה וה CORE של הקהילה, שהיו אנשים שתרמו רבות ברגעים קשים מזמנם ומהידע שלהם ואני מודה להם מאוד על כך).

מה לגבי הזמנות מחו''ל ושאלות מכס ובלה בלה בלה שלא קשורים לתוספי מזון בכלל ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית