הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מספר חזרות בחיטוב

itay301

משתמש פעיל
948
4
נק' מוניטין:
244
948
4
G-max
בהרבה מקומות אומרים שצריך בין 12-20 חזרות בחיטוב אני מתחיל ביום ראשון ואין לי מטרה לשמור על כח ומשקלי עבודה גם ככה לא היו בשמיים עשיתי טעויות במאסה במספר החזרות בהתחלה ולכן הבנץ' שלי עומד על 70 בקושי וסקוואטים כמו טיפש התחלתי רק לפני חודש וחצי -חודשיים רגליים היום ממש חלשות בהתחלה כרגע אני עם 85 קילו ופרס התחלתי רק לפני חודש ואני כרגע על 45 מאסה הבאה אני כנראה יעשה SS או את הלינארית ולא תהיה לי בעיה להתחיל מההתחלה במשקלי העבודה למדתי מהטעויות שעשיתי במאסה הזאת למרות שהתקדמתי מבחינת מאסת שריר בצורה ממש טובה קיצור לשאלה בהתחלה האם זה נכון שצריך לעבוד בחיטוב לפי טווח חזרות של 12-20 ? המטרה שלי זה רק לשמור על מאסת שריר .... אמרו לי שיש לזה עוד השפעה לטווח חזרות כזה (ואני לא מתכוון לגדילה - ברור ! )
קיצור בחיטוב מה לעשות להמשיך טווח חזרות בין 6-10 או שבאמת לעבוד בטווח של 12-20 ??? ומה תהיה ההשפעה של כל אחד מהשיטות?

זה מיתוס משנים קודמות.
ההבדלים בין מסה לחיטוב הם תזונה מופחתת מי שרוצה גם אירובי ואולי להוריד מעט את העצימות של אימוני הכוח וזהו.
בקיצור מסה או חיטוב לא משנה... פשוט להרים ברזלים כבדים.

זה מיתוס משנים קודמות.
ההבדלים בין מסה לחיטוב הם תזונה מופחתת מי שרוצה גם אירובי ואולי להוריד מעט את העצימות של אימוני הכוח וזהו.
בקיצור מסה או חיטוב לא משנה... פשוט להרים ברזלים כבדים.

זה לא מיתוס פשוט כמו שאנחנוח יודעים כשאתה בחיטוב(גירעון קלורי)התאוששות שלך לא הכי מלאה או מהירה,לכן עדיף לא הלגזים במשרלים ולהוריד טייפה משקלים ולהעלות חזרות

זה לא מיתוס פשוט כמו שאנחנוח יודעים כשאתה בחיטוב(גירעון קלורי)התאוששות שלך לא הכי מלאה או מהירה,לכן עדיף לא הלגזים במשרלים ולהוריד טייפה משקלים ולהעלות חזרות
זה ממש שטויות.
דבר ראשון זה כן מיתוס מהעבר.
דבר שני חובה להרים גם בחיטוב את המשקל הכי גבוה שאתה יכול.
אם לא יש סיכוי טוב שתרד במסה.
אפשר אולי להוריד את מספר הסטים לכל קבוצת שריר ו-ז-ה-ו

אם תוריד משקל ותעלה חזרות אבל תעבוד באותה עצימות (כלומר עדיין קרוב לRM-X שלך) אז אתה תפגע בהתאוששות עוד יותר...

• פותח/ת השרשור
אם תוריד משקל ותעלה חזרות אבל תעבוד באותה עצימות (כלומר עדיין קרוב לRM-X שלך) אז אתה תפגע בהתאוששות עוד יותר...

אם תרים את המקסימום שלך גם יש סיכוי גדול לפציעה הגוף שלך גם הרבה יותר חלש בחיטוב....

רפרנס אחד נורמאלי יכול לסדר פה הרבה בלאגן אם מישו יכול בקשה להביא איזה מאמר טוב בנושא

אם תרים את המקסימום שלך גם יש סיכוי גדול לפציעה הגוף שלך גם הרבה יותר חלש בחיטוב....

רפרנס אחד נורמאלי יכול לסדר פה הרבה בלאגן אם מישו יכול בקשה להביא איזה מאמר טוב בנושא

אם תרים את המקסימום שאתה יכול להתמודד איתו בלי לפגוע בטכניקה(כלומר לא לקפוץ מעל הפופיק) אז אני לא רואה סיבה שתפצע...

תעבוד חזק בחיטוב אתה אפילו יכול להתחזק בחיטוב אני התחזקתי בחיטוב כל עוד אנחנו מתאמנים מתחילים אין בעיה
התחלתי להתאמן מחיטוב והתחזקתי תמשיך לעבוד באותו טווח חזרות כמו במסה מקסימום תעשה FBW או לינארית

תעבוד חזק בחיטוב אתה אפילו יכול להתחזק בחיטוב אני התחזקתי בחיטוב כל עוד אנחנו מתאמנים מתחילים אין בעיה
התחלתי להתאמן מחיטוב והתחזקתי תמשיך לעבוד באותו טווח חזרות כמו במסה מקסימום תעשה FBW או לינארית

בכמה התחזקתה? תוך כל כמה זמן הצלחתה להעלות משקלים?
אני שואל כי אני עוד מעט רוצה להיכנס לחיטוב אם אני יעבוד FBW גם לי יש סיכוי להתחזק? (כרגע אני ב14-15%)

אני שואל כי אני עוד מעט רוצה להיכנס לחיטוב אם אני יעבוד FBW גם לי יש סיכוי להתחזק? (כרגע אני ב14-15%)
זה מאוד אינדיבינדואלי כמה כל אחד מתחזק בחיטוב, ישנם כאלה גם שלא מתחזקים ואף נחלשים.
אני בחיטוב וכרגעמעדיף יותר עבודה Ab או abc מאשר fbw אבל יהיה אחרים שיעדיפו fbw.
בקיצור תן עבודה כבדה ולדעתי אתה תתחזק אם באמת תשקיע.

התחזקתי בחיטוב גם ביגלל שהייתי מתאמן מתחיל ולפני שעשיתי חיטוב לא אכלתי כמו שצריך ביכלל לא שקלתי לא כלום .. שהתחלתי להתאמן בעצם בחיטוב אז אכלתי חלבון כמו שצריך והתחזקתי בדחיקת חזה ובמתח עם משקל ובפרס דדליפט וסקוואט לא עשיתי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית