הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חימום בתוכנית SS

artium1

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
"לפני כל תרגיל יש לבצע חימום ספציפי. המטרה של החימום, והחימום הספציפי בפרט הוא להכין אותך להרמה מבלי לעייף אותך. ליצור עומס הדרגתי על כלל המערכות המשתתפות בהרמה, עצב,עצם,שריר,גיד,מפרקים. הדבר מונע פציעות והוא חשוב ביותר.
במידה ואתה הולך ללחוץ בנץ, 100 ק"ג משקל עבודה החימום צריך להראות כך:
ק"ג20 X 5-10
ק"ג40 X 5
60 X 5
80 X 3
90 X1-2 (1-2 חזרות של 90 ק"ג)
ניתן לשנות, אך רצוי להיצמד קרוב למה שרשמתי."

רציתי לאמת את המידע הנ"ל, האם באמת יש צורך ב5 סטים של חימום לפני שאתה בכלל מתחיל את ה-3 סטים עצמם? זה לא מעייף אותך לקראת הסטים עם המשקל הסופי?

ככה צריך לעשות. אני אישית לא עובד עם התכנית הזאת וכשזה מגיע לסקוואט/דדליפט/בנץ/חתירה, אני עושה לפחות לפחות 3סטים חימום, אפילו יותר בדדליפט וסקוואט.

וואלה לא ידעתי שאמורים לעשות ככה וזה בדיוק מה שאני עושה:)
בכל מקרה אני מרגיש את ההבדלים בקושי בין אימונים שאני לא עושה חימום ואימונים שכן
בהחלט עדיף לעשות חימום וכע 5 סטים בערך

אף פעם לא עשיתי חימום ב-SS כי חשבתי שזה מעייף אותי. בלינארית ועכשיו בטקסס התחלתי להשקיע בחימום וגיליתי שזה עוזר מאוד במשקלים כבדים.

אם זה יותר מדי סטים בשבילך אתה יכול להוריד סט אחד ולהוריד חזרות, אבל כדאי מאוד שתעלה באופן הדרגתי כלשהו בעומס עד לסט העבודה.

אף פעם לא עשיתי חימום ב-SS כי חשבתי שזה מעייף אותי. בלינארית ועכשיו בטקסס התחלתי להשקיע בחימום וגיליתי שזה עוזר מאוד במשקלים כבדים.

אם זה יותר מדי סטים בשבילך אתה יכול להוריד סט אחד ולהוריד חזרות, אבל כדאי מאוד שתעלה באופן הדרגתי כלשהו בעומס עד לסט העבודה.

איך עבדת עד עכשיו ? ישר ניגשת למישקל עבודה שלך ועשית ?

בתחילת האימון אני עושה חימום כללי עם תרגילי תנועתיות.

לכל תרגיל עיקרי חימום ספציפי:
5X מוט
X5 40%
X3 60%
X2 80%
זו אחת הדוגמאות לחימום שיש בספר.

איך עבדת עד עכשיו ? ישר ניגשת למישקל עבודה שלך ועשית ?

כמו שאמרתי התחלתי להבין את החשיבות של חימום ושל העמסה מדורגת דרך הפירמידות בלינארית. רק ב-SS לא עשיתי חימום, ניגשתי ישר לסט עבודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית