הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אוכל או שתיה מסויימת אשר יכולה לשפר את יכולות המחשבה והריכוז?

תתחיל לעשן ;)
וברצינות עכשיו תנסה לתסף באומגה 3 ותעשה אבחון אם אתה צריך ריטלין

אם אני לא טועה דברים מתוקים משפרים קצת את הריכוז (לא סתם אומרים לקחת לפני מבחנים וכדומה), אבל בגבול הגיון כן? לא 3 חפיסות שוקולד כל יום.
תנסה גם גרגרי צ'יה שמעתי גם משפר ריכוז.

אתה לא חייב להתווסף באומגה שלוש ,
אתה יכול פשוט לאכול יותר דגים כמו סלמון וגם אומגה 6 כגון שקדים ... יכול להיות שחסר לך חומצות שומן חיוניות .
דרך אגב רק שתדע שגם לי היה לפני שהתחלתי להיכנס לאימונים ואז גם התזונה השתנתה ב180 מעלות הפסקתי עם כל הג'אנק ופחמימות פשוטות ,צבעי מאכל , קלוריות רקות...
והיום אני יכול להתרכז להמון זמן בלי שום בעיות [ואת זה אני אומר לך מניסיון אישי לא ממישהו ששמע ממשו ]

אבל לפעמיים זה יכול להיות מדברים אחרים הרבה יותר חזקים שעל זה אין לי מושג להגיד לך באמת];maeq

בחור קצת חופר, אבל זה מה שאתה מחפש, לא? 😛

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
ולגאונים שרשמו ריטלין כשבן אדם שלא צריך את זה לוקח את זה זה עושה פעולה הפוכה דווקא ככה שלא מומלץ בכלל
חבר אתה יודע על מה אתה מדבר?
בוא נתחיל מזה שהוא אמר שקשה לו להתרכז והוא צריך משהו שירכז אותו כלומר יש לו בעית קשב וריכוז בדרגה כל שהיא הייתי אומר.
אדם שלא צריך את זה ויקח פשוט יהפוך לזומבי ..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית