אוכל או שתיה מסויימת אשר יכולה לשפר את יכולות המחשבה והריכוז?

idoking

משתמש מתחיל
297
0
נק' מוניטין:
180
297
0
בזמן האחרון יוצא לי ללמוד המון שעות כל יום בערך 8-9 שעות ביום .
וחשבתי על זה אם יש דבר כזה אשר עוזר לשפר את יכולות הריכוז והמוח במספר אחוזים??
קצת שאלה מפגרת אבל אולי יש באמת משהו שעובד?

לכל אדם יש בעיה של היפריות, קשב וריכוז
אתה בעצמך אמרת שאתה צריך משו שישפר לך את הריכוז 😃
תאמין לי אחלה דבר.. הבעיה היחידה שהתאבון שלך משותק

חיים אתה מצחיק.
מה ההבדל בין קפאין לאפדרין? למה קפאין יותר טבעי?

הוא לא התכוון לטבעי-טבעי (בגלל זה כתבתי "טבעי" במרכאות), הוא התכוון ל"לא-תרופה" שאין עליה מגבלות צריכה.

ישנו מיתוס של צריכת שוקולד (לא דווקא חלבי) לפני מבחן או בזמן לימוד, עליי אישית זה לא משפיע (כי אני שותה הרבה שוקו) ודווקא הקפה עוזר (שבו כמעט אני לא נוגע).

אני לא יודע אם זה הקקאו או הסוכר שהם בעלי ההשפעה אבל הרבה אמרו שזה עובד.

• פותח/ת השרשור
חחח הלכתי קצת לאיבוד מכל התשובות
זה ברור לי שאפדרין הוא דבר "טבעי" לכל דבר אך לפי מה שהבנתי אפדרין דווקא גורם לחוסר ריכוז וקשה לשבת ולילמוד איתו כי הוא ממריץ אותך מאוד לא?
ולגבי הקפה במשך היום עכשיו בתקופה אחרונה התחלתי לשתות כוס - כוס וחצי ביום של קפה זה עוזר לי להחזיק יותר מעמד בלי להשתגע חח :D
אבל קראתי לא מזמן שצריכה של קפאין דווקא מורידה את יכולות הקליטה של החומר או של המוח לא יודע משהו כזה יש בזה משהו נכון??

אם תיקח תרופות נגד הפרעות קשב כמו ריטלין כשאין לך היפראקטיביות הן עלולות להמריץ אותך ואז יהיה לך קשה יותר ללמוד לפעמים .
לקפאין אתה מסתגל . תנסה לעשות הפסקה ואז לחזור לצרוך וההשפעה תשתפר .

אומרים שאומגה 3 עוזר ...
אבל לקחת רטלין או קונצרתה היה הרבה יותר אפקטיבי.
דרך אגב אני יודע שיש גם מרגעים טבעים כאלה בחנויות טבע "רגיעון" משו כזה

ישנו מיתוס של צריכת שוקולד (לא דווקא חלבי) לפני מבחן או בזמן לימוד, עליי אישית זה לא משפיע (כי אני שותה הרבה שוקו) ודווקא הקפה עוזר (שבו כמעט אני לא נוגע).

אני לא יודע אם זה הקקאו או הסוכר שהם בעלי ההשפעה אבל הרבה אמרו שזה עובד.

אומרים דווקא להפך תאכל שוקולד ויהיה לך אוליי ריכוז לכמה דקות ואחרי זה אתה תרצה שוב ותהיה מרוכז בשוקולד אלא אם כן אתה יכול לאכול 3 חבילות ביום זה אוליי יכסה לך את כל השעות 😛

ואומרים שאומגה 3 עוזר מאוד אבל אני מדבר על צריכה יומית קבועה ולא שתצרוך 20 כדורים לפני מבחן וזה יעזור

ולגאונים שרשמו ריטלין כשבן אדם שלא צריך את זה לוקח את זה זה עושה פעולה הפוכה דווקא ככה שלא מומלץ בכלל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית