הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה כמה אחוזי שומן אני

• פותח/ת השרשור Echo25
  • פורסם בתאריך

Echo25

משתמש משקיע
2,823
896
נק' מוניטין:
3,796
2,823
896
בחיטוב כבר חודשיים וחצי
גובה 1.80
משקל (מרגיש שחיף) נע בין 76 ל78..
דדי נמוך ומבאס אבל... קעצור כמה אחוז תודה למעריכים

קבצים מצורפים

• 20120515_230116-1-1.jpg
    20120515_230116-1-1.jpg
    KB 5.6 · צפיות: 519
נערך לאחרונה:
אתה מכווץ? קשה להבין מהתמונה אבל נראה באיזור ה-15, אולי טיפה פחות. לאיזו רמת חיטוב אתה רוצה להגיע?

• פותח/ת השרשור
אתה מכווץ? קשה להבין מהתמונה אבל נראה באיזור ה-15, אולי טיפה פחות. לאיזו רמת חיטוב אתה רוצה להגיע?

רפוי אולי מכווץ מעט...
רוצה להגיע ל12 ומטה
הגיוני שב15~ אחוז כמו שאתה מעריך.. יש לי הרבה שומן בגב תחתון?

כן, אם אני זוכר נכון מהתמונות שלך השומן העיקש מתיישב אצלך באיזור חגורת המותניים, כלומר גם בצדדים ומאחורי הגב (מה שנותן מראה יותר רחב לאגן), והוא יירד רק באחוזים נמוכים.

• פותח/ת השרשור
כן, אם אני זוכר נכון מהתמונות שלך השומן העיקש מתיישב אצלך באיזור חגורת המותניים, כלומר גם בצדדים ומאחורי הגב (מה שנותן מראה יותר רחב לאגן), והוא יירד רק באחוזים נמוכים.

אמת. בחזה למטה גם כן אבל זה מעורבב עם גינקומסטיה אז פחות מתחשב בזה... רק בשבועיים שלושה האחרונים איזור האגן התחיל לרדת אצלי... מקווה שעד יולי תהיה לי סיבה להתחיל פרוטוקולים... בבטן עצמה יש מעט שומן

כן אני מכיר את הבעיה הזאת מצוין, אתה מגיע לקוביות בבטן עם שומן במותניים ובגב התחתון.

• פותח/ת השרשור
כן אני מכיר את הבעיה הזאת מצוין, אתה מגיע לקוביות בבטן עם שומן במותניים ובגב התחתון.

לפחות אתה יודע שברגע שהמותניים יתיישרו אז השומן באיזור הבטן כבר ימחק ותהיה צורה מעולה... 😃)

למה אתה רוצה להגיע לאחוז שומן מתחת ל 12 ? זה לא שיש עלייך מסה גדולה

• פותח/ת השרשור
למה אתה רוצה להגיע לאחוז שומן מתחת ל 12 ? זה לא שיש עלייך מסה גדולה

כי אז אני מגיע לאחוזים גבוהים בסוף המסה בגלל שההתחלה חרא ובגלל עבר שמן יש לי גם המון תאי שומן בגוף
יוצא שאני מבזבז המון זמן בחיטוב ומאבד את רוב המסה שצברתי... כרגע אני לא דואג כי המשקלים נשמרו בכל הזמן הזה ולא רוצה לחזור על הטעות שעשיתי חיטוב קודם. אני חושב שיש לי מספיק מסה להגיע לאחוז הרצוי... נחכה ונראה 😃

מה זה אחוזים נמוכים לפי ההגדרה שלך?
כי גם אני פעם הייתי שמן ממש ונשאר לי כזה "צמיג" בין הפופיק למותן?

בחיטוב כבר חודשיים וחצי
גובה 1.80
משקל (מרגיש שחיף) נע בין 76 ל78..
דדי נמוך ומבאס אבל... קעצור כמה אחוז תודה למעריכים
אתה כבר נראה טוב חוץ מהקטע מהשומן בחזה קצת, לא יודע אם זה קשור לג'ינו... ( זה קשור? )

זה שומן במותניים או מבנה עצמות?
שינוי מעולה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מה זה אחוזים נמוכים לפי ההגדרה שלך?
כי גם אני פעם הייתי שמן ממש ונשאר לי כזה "צמיג" בין הפופיק למותן?

אתה כבר נראה טוב חוץ מהקטע מהשומן בחזה קצת, לא יודע אם זה קשור לג'ינו... ( זה קשור? )

זה שומן במותניים או מבנה עצמות?
שינוי מעולה
זה גינו אתמול הלכתי לבירור ובימים הקרובים הולך ליעוץ פלסטי
במתניים זה לא מבנה רחב טאני אקטומורף וכשאני מושך ממשם תשומן אני רואה מותן צרה.. פשוט צריך להוריד משם טת השומן הזה שנמצא כבר 11 שנה

אם אתה מחטב כבר חודשיים וחצי ואתה רוצה לרדת לאחוז חד ספרתי, תמשיך בחיטוב עוד שבועיים, ואז תעבור לשבועיים עם מאזן קלורי ניטרלי
בתמונה אתה נראה 14-15 אחוז שומן

• פותח/ת השרשור
אם אתה מחטב כבר חודשיים וחצי ואתה רוצה לרדת לאחוז חד ספרתי, תמשיך בחיטוב עוד שבועיים, ואז תעבור לשבועיים עם מאזן קלורי ניטרלי
בתמונה אתה נראה 14-15 אחוז שומן
14 15 די נמוך הערכתי את עצמי באיזור ה16.5 ... כנראה הגמילה מסוכר עוזרת 😃
בטוח שמה שיש לך בחזה זה לא נוזלים?
תאמין לי שזה עדיף על Puffy nippls חח
לא נוזלים.. הלכתי לבדיקה
וזה הרבה יותר גרוע מPUFFY NIPPLES למרות שממה שזה נשמע זה פטמות נפוחות? וזה מה שיש לי בעיקרון, פשוט בתמונה לא רואים כל כך

14 15 די נמוך הערכתי את עצמי באיזור ה16.5 ... כנראה הגמילה מסוכר עוזרת 😃

לא נוזלים.. הלכתי לבדיקה
וזה הרבה יותר גרוע מPUFFY NIPPLES למרות שממה שזה נשמע זה פטמות נפוחות? וזה מה שיש לי בעיקרון, פשוט בתמונה לא רואים כל כך
למה אתה מתכוון בגמילה מסוכר? נגמלת מסוכר לבן וחום או מפחמימות באופן כללי ואתה על דל פחמימה?
ומה המשקלי עבודה שלך?
אתה יכול לפרט לגבי התפריט שלך?

אין שום טעם להיגמל מסוכר, תאכל את הערכים שלך ואתה תרד אין חוכמות

• פותח/ת השרשור
למה אתה מתכוון בגמילה מסוכר? נגמלת מסוכר לבן וחום או מפחמימות באופן כללי ואתה על דל פחמימה?
ומה המשקלי עבודה שלך?
אתה יכול לפרט לגבי התפריט שלך?
לא לגמרי סוכר , סוכר אני מקבל רק מפירות .. מתכוון לזה שלא שתיתי שתיה מתוקה או לא אכלתי חטיפים בכללי כי הייתה לי עם זה בעיה שפעם בכמה ימים אכלתי משו קטן ..
סוכר בכללי (לבן או חום) לא צירפתי לאוכל בשום שלב.
אני לא בדל פחמימה ואני לא חושב שיש לי טעם כרגע להכנס לזה כל עוד אני לא מתחת ל13-14 אחוז שומן
משקלי עבודה
בנץ' 85X5
סקוואט 100X5
דדליפט 95X5 (מעלה עדיין בחיטוב)
פרס סוף מסה היה 62X2
חתירה 70X3
ואם זה מעניין אז גם בנץ' עליון 72.5X5
אין שום טעם להיגמל מסוכר, תאכל את הערכים שלך ואתה תרד אין חוכמות

כי הייתה לי בעיה שהייתי חייב מתוק פעם בכמה ימים וזה סתם היה נהיה מוגזם אז החלטתי לא לגעת במתוקים (אני לא מדבר על סוכר בכללי כי בסופו של דבר בכל דבר יש סוכר, אני מדבר על שתיה מתוקה, ממתקים עוגות וכו')
אוכל את הערכים כמו שצריך ואני גם יורד כמו שצריך... אבל אני רואה תוצאות טובות ככה

כן מכיר את זה..אני מאמין שהיה קשה לך בהעמסת פח'
בדרך כלל לאלה שאוהבים סוכר אוכלים הרבה ביום הזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית