עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה מכווץ? קשה להבין מהתמונה אבל נראה באיזור ה-15, אולי טיפה פחות. לאיזו רמת חיטוב אתה רוצה להגיע?
כן, אם אני זוכר נכון מהתמונות שלך השומן העיקש מתיישב אצלך באיזור חגורת המותניים, כלומר גם בצדדים ומאחורי הגב (מה שנותן מראה יותר רחב לאגן), והוא יירד רק באחוזים נמוכים.
כן אני מכיר את הבעיה הזאת מצוין, אתה מגיע לקוביות בבטן עם שומן במותניים ובגב התחתון.
למה אתה רוצה להגיע לאחוז שומן מתחת ל 12 ? זה לא שיש עלייך מסה גדולה
מה זה אחוזים נמוכים לפי ההגדרה שלך?כן, אם אני זוכר נכון מהתמונות שלך השומן העיקש מתיישב אצלך באיזור חגורת המותניים, כלומר גם בצדדים ומאחורי הגב (מה שנותן מראה יותר רחב לאגן), והוא יירד רק באחוזים נמוכים.
אתה כבר נראה טוב חוץ מהקטע מהשומן בחזה קצת, לא יודע אם זה קשור לג'ינו... ( זה קשור? )בחיטוב כבר חודשיים וחצי
גובה 1.80
משקל (מרגיש שחיף) נע בין 76 ל78..
דדי נמוך ומבאס אבל... קעצור כמה אחוז תודה למעריכים
זה גינו אתמול הלכתי לבירור ובימים הקרובים הולך ליעוץ פלסטימה זה אחוזים נמוכים לפי ההגדרה שלך?
כי גם אני פעם הייתי שמן ממש ונשאר לי כזה "צמיג" בין הפופיק למותן?
אתה כבר נראה טוב חוץ מהקטע מהשומן בחזה קצת, לא יודע אם זה קשור לג'ינו... ( זה קשור? )
זה שומן במותניים או מבנה עצמות?
שינוי מעולה
14 15 די נמוך הערכתי את עצמי באיזור ה16.5 ... כנראה הגמילה מסוכר עוזרת 😃אם אתה מחטב כבר חודשיים וחצי ואתה רוצה לרדת לאחוז חד ספרתי, תמשיך בחיטוב עוד שבועיים, ואז תעבור לשבועיים עם מאזן קלורי ניטרלי
בתמונה אתה נראה 14-15 אחוז שומן
לא נוזלים.. הלכתי לבדיקהבטוח שמה שיש לך בחזה זה לא נוזלים?
תאמין לי שזה עדיף על Puffy nippls חח
למה אתה מתכוון בגמילה מסוכר? נגמלת מסוכר לבן וחום או מפחמימות באופן כללי ואתה על דל פחמימה?14 15 די נמוך הערכתי את עצמי באיזור ה16.5 ... כנראה הגמילה מסוכר עוזרת 😃
לא נוזלים.. הלכתי לבדיקה
וזה הרבה יותר גרוע מPUFFY NIPPLES למרות שממה שזה נשמע זה פטמות נפוחות? וזה מה שיש לי בעיקרון, פשוט בתמונה לא רואים כל כך
לא לגמרי סוכר , סוכר אני מקבל רק מפירות .. מתכוון לזה שלא שתיתי שתיה מתוקה או לא אכלתי חטיפים בכללי כי הייתה לי עם זה בעיה שפעם בכמה ימים אכלתי משו קטן ..למה אתה מתכוון בגמילה מסוכר? נגמלת מסוכר לבן וחום או מפחמימות באופן כללי ואתה על דל פחמימה?
ומה המשקלי עבודה שלך?
אתה יכול לפרט לגבי התפריט שלך?
אין שום טעם להיגמל מסוכר, תאכל את הערכים שלך ואתה תרד אין חוכמות
כמו שלי יש ;azban חחחחח אבל בשביל מה המציאו את פרוטוקולי השומן העיקש עם לא בשביל אנשים כמונוכן אני מכיר את הבעיה הזאת מצוין, אתה מגיע לקוביות בבטן עם שומן במותניים ובגב התחתון.