ייעוץ הזמנת תוספים מחול

• פותח/ת השרשור ניר
  • פורסם בתאריך

ניר

משתמש מתחיל
103
0
נק' מוניטין:
13
103
0
אני ראיתי שיש תאשכול בנועץ אבל אני כתוב את זה פה כי שם אני לא בטוח אם תיראו

משה כתבתה שלא שווה להזמין דברים ששוקלים הרבה-כמו חלבון
7. לא מומלץ להזמין רק אבקות חלבון/ג'ינרים, עלות המשלוח והכל יחד כולל מע"מ לא יצא משתלם ואולי יצא יותר זול בכמה עשרות שקלים מהארץ, לכן אם מזמינים אז כדאי להזמין או פורמולות או כדורים או דברים אבקתיים שלא שוקלים הרבה (או שלהזמין אבקות חלבון כדוגמאה קופסאות של ה-1 קילו ולהוסיף לשם פורמולות וכדורים ואז זה יצא משתלם, כך אני עושה מזמין 2-3 דליים של 1 קילו ומכניס בחבילה כל מיני שטויות, החיסכון מחבילות כאלו בארץ יכול להגיע לכמה מאות שקלים).

עכשיו אם אני רוצה להזמין חלבון 5 ליברות
אז אתה אומר לא שווה להזמין את הדלי הזה? אלא 2 דליים של קילו? ואז נגיד להוסיף קראטין או משהו?
זה לא יוצא בסוף אותו משקל?

קודם כל הייתה יכול לשאול את השאלה הזאת בנעוץ, האשכול פתוח לתגובות.
דבר שני, לפי מה שאני הבנתי לפחות, אם אתה רוצה להזמין אבקת חלבון מחו"ל ואתה רוצה שזה ישתלם לך אין בעיה להזמין 5 ליברות, אבל תזמין ביחד עם זה עוד דברים שהם לא חלבון.

• פותח/ת השרשור
קודם כל הייתה יכול לשאול את השאלה הזאת בנעוץ, האשכול פתוח לתגובות.
דבר שני, לפי מה שאני הבנתי לפחות, אם אתה רוצה להזמין אבקת חלבון מחו"ל ואתה רוצה שזה ישתלם לך אין בעיה להזמין 5 ליברות, אבל תזמין ביחד עם זה עוד דברים שהם לא חלבון.

אז אם אני מזמין אבקת חלבון+קראטין יוצא לי עדיין משתלם? סבבה

פשוט הוא כתב שבמשקל כבד זה פחות משתלם ולא הבנתי תהגיון

נכון זה יוצא אותו המשקל אבל 2 קילו קריאטין יעלה לך 40$ כאשר בארץ זה יעלה לך קרוב ל600 שקלים, ואבקת חלבון עולה בחו"ל 42$= 176 ש"ח שזה חצי מחיר מהארץ לערך (100%), בקריאטין אתה חוסך מעל ל350% במחיר.

• פותח/ת השרשור
^^ הקראטין שלחקתי זה של 2 ליברות=1 קילו
בארץ הוא בסביבות ה285 ובחול 24$=רווח של 189 שקל!
הרווח הוא עצום אין מה להגיד!

אבל יש לי עוד שאלה.
אחרי שאני מזמין וזה מגיע לארץ אני מקבל מכתב מהמכס לבוא לקחת את המוצר...
יש אפשרות שישלחו לי אותו? ואם יש אפשרות לעשות משלוח דרך הדואר\או דרך אחרת כמה יעלה משלוח לאזור אשדוד?

כן שניר (מאשין הד) עושה את זה אני יודע בדרך קבע, צריך לשלול 500 פקסים למכס (במספר שרשום על הטופס שתקבל) ואחרי שבוע - שבועיים תקבל את זה לסניף הדואר שלך ועוד כמה ימים יעברו עד שתקבל מכתב שהגיע הזמן ללכת לסניף הדואר הקרוב לביתך לקבל את החבילה, בקיצור זה מעקב את החבילה בעוד כ14-20 ימים ועדיף ללכת לקחת כבר מהמכס עצמו.

• פותח/ת השרשור
טוב תודה על התשובה אחי
קצת בעיה להגיע לתל אביב... ניראה נקמבן כבר משהו

משה יש לי שאלה אחרונה-ראיתי את הפוסט על התוספים וניראה שיש לך אוסף מרשים ובטח גם טעמתה די הרבה טעמים

באופטימום וואי סטנדר איזה שוקלד משם הוא הכי קרוב לשוקו?(שוקו בשקית או שוקולית)

נערך לאחרונה:
טוב תודה על התשובה אחי
קצת בעיה להגיע לתל אביב... ניראה נקמבן כבר משהו

משה יש לי שאלה אחרונה-ראיתי את הפוסט על התוספים וניראה שיש לך אוסף מרשים ובטח גם טעמתה די הרבה טעמים

באופטימום וואי סטנדר איזה שוקלד משם הוא הכי קרוב לשוקו?(שוקו בשקית או שוקולית)
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=34
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=35

למה 500 פקסים? עשיתי את זה פעם. פקס אחד, ואחרי שבוע זה היה בסניף המקומי.

הבעיה איתם, שלא תמיד הם "מקבלים" את הפקסים, צריך להתקשר כדי לוודא, כאן מתחילה הבעיה, להשיג אותם בטלפון זה סיוט, רב הפעמים הטלפון רק מצלצל ואין מענה או תפוס.
צריך ממש סבלנות בשביל להשיג אותם, שעות העבודה שלהם הם מ 8 עד 14.

מדובר על בית המכס בת"א ברחוב ההגנה.

• פותח/ת השרשור

משה תודה רבה על הכל
אני עוד כמה דקות מזמין אבל אני מתלבט בין השוקולד לתת לשקולד עשיר-אני מאוד אוהב שקולדים,שוקו...
על איזה מהם היתה הולך?
אני קצת חופר על הטעמים כי סימתי דלי של ווניל(גינר) אז בא לי ככה להתפנק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית