עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא יצא ,אם אני יהיה טוב אז תחרות הבאה 😛כל הכבוד אנטון , וד"א אשתך נראית מעולה.
דני,אתה לא התחרית נכון?
אני בינתיים העלתי תמונות שאהבתי בפייסבוק,כמובן איכות כמו שאתם רואים...תמונות מקצועית של אולג ודימה יהיו לי ום שבת,קליפים יותר מאוחר ותוכנית באגו טוטל מתישהו ממש בהמשךקאלינה תותח כרגיל... מה עם סרטונים ותמונות שלך בפרונט? (כמעט הכל גב)..
משה,דא-יורו - זה 2 תחרותיות שוות. דא-פאקטו יש את אליפות הארץ במאי ליפני מר עולם ותחרות נוספת ארצית שלא ידענו איך לקרוא לה שהיא בנובמבר שבועיים ליפני מר יוניברס. יש טוענים שלשתיהם אותו המשקל,אני חולק על זה,אבל ההבדל הוא לא באמת משמעותי - פרסים,אירגון,הפקה -אותו הדבר.אני לא מבין, יש 2 תחרויות של NAC בשנה, יש במאי ויש איפשהו באוקטובר או נובמבר, מה ההבדל בינהן?
אנטון מזל טוב, הגיע לך ולטרוליזם חומצות האמינו שלך לנצח.
אני לא יודע איך קוראים לתחרות שהשתתפת בה, אז אני לא יודע למה לשנות. תרשום במדוייק מה אתה רוצה.משה,דא-יורו - זה 2 תחרותיות שוות. דא-פאקטו יש את אליפות הארץ במאי ליפני מר עולם ותחרות נוספת ארצית שלא ידענו איך לקרוא לה שהיא בנובמבר שבועיים ליפני מר יוניברס. יש טוענים שלשתיהם אותו המשקל,אני חולק על זה,אבל ההבדל הוא לא באמת משמעותי - פרסים,אירגון,הפקה -אותו הדבר.
על הנייר אני הזוכה של אליפות הארץ ובנובמבר זה גראנד פרי
נ.ב. תשנו לי את התואר לעדכני PLZ
נ.נ.ב. אמינו זה לא הטרלה,אני באמת מאמין באמינו ,בלקום מרגל ימין ובמספר 7
אלוף האלופים NAC ISRAEL 2012אני לא יודע איך קוראים לתחרות שהשתתפת בה, אז אני לא יודע למה לשנות. תרשום במדוייק מה אתה רוצה.
ד"א, תכין את הממחטות, ה FDA השעה את המוצר הכי אהוב עליך, אוקסילייט.
בוצעאלוף האלופים NAC ISRAEL 2012
חזיר מולדובי היה הכינוי.......מה איתו באמת הוא היה נראה חיה....
שאלה נוספת, אנטון , לא אמרת שהיה מתחרה מולדובי ? או משהו בסגנון ?
לא קיבל ויזה למזלי.הספיק לי את יורישאלה נוספת, אנטון , לא אמרת שהיה מתחרה מולדובי ? או משהו בסגנון ?
משהו מוזר,במאסה היה נראה שאיבדתי בעובי ורוחב של הגב וכמעט הפסקתי להתכונן בגלל זה. תמונות מוצלחות ,לא יותר מזה. אישתי תותחית,לא התמזל מזלה עם הכושית של מני...קורה...איזה עובי יש לך ברחב גבי! כל הכבוד לך על הזכייה וגם לאשתך כל הכבוד מקום 2 מכובד מאוד במיוחד ביחס לרמה הגבוהה מאוד שהייתה אצל הנשים השנה
בהמשך.עדיין חסר לי סוכר במח.קלינה סחתיין הפכת לבהמה רצינית . הבטחת כמה טיפים בעינין???
כל הכבוד אנטון ולכל המתחרים.
מי זאת השחורה שלקחה בנשים? שייפ מטורף!