מיתחרה שמני הכין.שמה אלאנה
זה הדרך שהיא עברה
![]()
🙌
פאק, לא ידעתי שאפשרי בכלל לעשות כזה שינוי בזמן כזה קצר. אני הולך להראות את זה לאמא שלי. 🙄
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מיתחרה שמני הכין.שמה אלאנה
זה הדרך שהיא עברה
![]()
אם אמא שלך לא כושית-אין לה סיכויץרק כושים יכולים ככה...🙌
פאק, לא ידעתי שאפשרי בכלל לעשות כזה שינוי בזמן כזה קצר. אני הולך להראות את זה לאמא שלי. 🙄
תקרא את האשכול בפורום המקביל,יש שם הרבה ליכלוך שאתה מחפש.אני חייב לשאול :
במקצה של אשתך האישה הכי שמאלית מספר 14 אם אני רואה נכון , איזה מקום היא לקחה ומה השם שלה ? היא מזכירה לי אחת שהית מתאמנת אצלנו בבת ים.
לעניין:
תחרות מעניינת שמעתי שבכמה מקצים זה היה מכור.
תיאורטית כן,אבל לא בשנה הקרובה. אני ביום ראשון מתחיל קריירה חדשה בתחום שמאוד מושך אותי מבחינה מקצועית ואין לי מושג איך אני אתאמן בכלל. אז יש רק 2 אפשרויות- או שזאת הייתה תחרות אחרונה שלי או שאני עושה הפסקה של שנה וחצי-שנתיים לפחות.אני אישית לא ממש חי את התחרויות וכאלה, מתעניין פה ושם. לכן השאלה שלי חסרת ההשכלה- יש איזה שהוא סיכוי בתחרות מסויימת לראות את דני ואותך אנטון על במה אחת? זה קרה מתי שהוא?
אני אישית לא ממש חי את התחרויות וכאלה, מתעניין פה ושם. לכן השאלה שלי חסרת ההשכלה- יש איזה שהוא סיכוי בתחרות מסויימת לראות את דני ואותך אנטון על במה אחת? זה קרה מתי שהוא?
אם אמא שלך לא כושית-אין לה סיכויץרק כושים יכולים ככה...
תקרא את האשכול בפורום המקביל,יש שם הרבה ליכלוך שאתה מחפש.
14 לא במקצה של אישתי.אתה מתכוון ל 19?
זאת חשפנית מפוסיקת.נראה לי מבת ים באמת.לקחה 3 אני חושב.זאתי אם הפרח הוורד והעקבים הוורודות
לא מעניין אותי הליכלוך רק שאלתי אם היה באמת סוג של מצב "מכור" שם
זאת חשפנית מפוסיקת.נראה לי מבת ים באמת.לקחה 3 אני חושב.
לגבי מכור תיהיה יותר ספציפי?במקרה שלי הצלחתי לקנות רק 4 שופטים ,לגבי השאר -לא הספיק לי הכסף.
איזה עוד מיקצים?
זה סיפור אחר. זה בן אדם שעבר תאונה מאוד קשה ולא היה צריך ללכת בכלל,שם זין על פסיוטרפיה ושיקום והתחיל SS.מפה לשם הוא כבר מיתחרה באליפות ישראל וכאלה...סיפור אמיתי יפה בישביל חדשות ערוץ 2.אה אז זאת היא חחחח ,לגבי מכור אחד המתחרים סיפר לה שחרטו לאחד מהמתחרים את השם על הגביע עוד מלפני התחרות
זאת אומרת שהמקום שלו היה קבוע מראש אני לא יודע אם זה נכון אבל אחד המתמודדים סיפר לי את זה.
זה סיפור אחר. זה בן אדם שעבר תאונה מאוד קשה ולא היה צריך ללכת בכלל,שם זין על פסיוטרפיה ושיקום והתחיל SS.מפה לשם הוא כבר מיתחרה באליפות ישראל וכאלה...סיפור אמיתי יפה בישביל חדשות ערוץ 2.
![]()
לבחור קוראים ברק שטורך,עבר תאונה קשה,רופאים אמרו שהוא לא יילך,הוא החליט אחרת-אמר תוך חצי שנה אני מיתחרה בNAC ISRAEL.שם זין על הטיפולים קונבציונלים והתחיל להרים כבד. במהלך ההליך ליווה אותו צוות מערוץ 2. שיא של הסיפור צולם ותועד. הבחור באמת גיבור אמיתי עם ספיריט של ויקינג.גביע שהוא קיבל- זה סמל להוכרה על הרוח שהפגין.אם אנחנו יכולים לציין לשבח סיפור כזה,אז למה לא? אז עוד כמה שקלים גביע וחריטה,במעילה אף אחד לא נוגע בכסף של האיגוד-הכל הולך לספורטאים.עכשיו אני כבר לא מבין אם אתה מדבר בציניות או ברצינות
תיאורטית כן,אבל לא בשנה הקרובה. אני ביום ראשון מתחיל קריירה חדשה בתחום שמאוד מושך אותי מבחינה מקצועית ואין לי מושג איך אני אתאמן בכלל. אז יש רק 2 אפשרויות- או שזאת הייתה תחרות אחרונה שלי או שאני עושה הפסקה של שנה וחצי-שנתיים לפחות.
לא מסופק,משחק הברזל הוא בדם שלי,אבל אני חייב להתחיל קריירה וקיבלתי הצעה שרציתי -אז כאן אני הולך לממש את השאיפה שלי המקצועית. מצד שני אני מאוד רוצה להתרחק מכל הריקבון שהצתבר בתחום.אני לוקח מרחק כדי לראות את זה מרחוק ורק אז לשקול את הנושא מחדשאיזה תחום? (מעניין אותי לדעת מה כל כך מעניין אותך שאתה שוקל לזרוק את כל מה שיש לך ... במחשבה שנייה יכול להיות שאתה פשוט כבר מסופק במה שקשור לBB.)
לא מסופק,משחק הברזל הוא בדם שלי,אבל אני חייב להתחיל קריירה וקיבלתי הצעה שרציתי -אז כאן אני הולך לממש את השאיפה שלי המקצועית. מצד שני אני מאוד רוצה להתרחק מכל הריקבון שהצתבר בתחום.אני לוקח מרחק כדי לראות את זה מרחוק ורק אז לשקול את הנושא מחדש
לבחור קוראים ברק שטורך,עבר תאונה קשה,רופאים אמרו שהוא לא יילך,הוא החליט אחרת-אמר תוך חצי שנה אני מיתחרה בNAC ISRAEL.שם זין על הטיפולים קונבציונלים והתחיל להרים כבד. במהלך ההליך ליווה אותו צוות מערוץ 2. שיא של הסיפור צולם ותועד. הבחור באמת גיבור אמיתי עם ספיריט של ויקינג.גביע שהוא קיבל- זה סמל להוכרה על הרוח שהפגין.אם אנחנו יכולים לציין לשבח סיפור כזה,אז למה לא? אז עוד כמה שקלים גביע וחריטה,במעילה אף אחד לא נוגע בכסף של האיגוד-הכל הולך לספורטאים.
בלי לשים לב כתבת את התמצית של הפורם הזה.אנטון מזל טוב על הזכיה!
הסיפור נשמעי קצת מנופח,אפשר עוד לחשב שכל נכה בכיסא גלגלים אם רק ירצה יאכל לקום ושוב ללכת,שלא לדבר על להרים מישקולות.