ייעוץ חוסר מוטיבציה פתאום...?

• פותח/ת השרשור yoska
  • פורסם בתאריך

yoska

משתמש מתחיל
160
8
נק' מוניטין:
-28
160
8
אני אחרי יותר מחצי שנה מסה נקייה ואיזה חודשיים וחצי חיטוב שאני לא כל כך מקפיד על תפריט רק פחות פחמימות ויותר חלבונים... אבל מאז התחלתי להתאמן אני שומר מאד על תפריט... בלי ממתקים חטיפים וכאלה כבר המון המון זמן...
ובשבועיים האחרונים פתאום יש לי חוסר מוטבציה מטורף אני לא יודע מאיפה זה בא לי... לא בא לי לשמור על תפריט בא לי לאכול מה שבזין שלי אבל אם אני אוכל אחרי זה אני מרגיש חרא... כל האימונים שלי אני עייף אני חצי מהאימונים מפהק אני יורד במישקלים וזה מבאס תתחת שאין כבר חשק להתאמן שאני יורד במשקלים... ואני כל היום עייף אני חוזר הביתה מהבית ספר יושן 3 שעות ואז עוד 8-9 שעות בלילה ואני פשוט כל הזמן עייף
בבקשה מה אני יכול לעשות כדי להתגבר על המשבר החרא הזה............
אפילו אם אני רואה סרטי מוטיבציה לפני אימון איך שאני מגיע לאימון אם בתרגיל הראשון לא הולך טוב ואני לא מצליח לגמור סט יוצא לי כל החשק להתאמן... מנה לעשות

זה קורה לכולם וזה עובר בסוף, אתה צריך לבדוק מאיפה באה הבעיה אבל.
אם זה לחצים מבחוץ או משהו שפתאום השתנה אצלך, אם לא אז שווה אולי להחליף תוכנית ולגוון קצת אולי זה יעזור.
בכל מראה אם אתה אומר שאתה עייף כל הזמן אולי שווה ללכת לרופא או לעשות בדיקות דם לראות עם יש חוסר בברזל.

"מסה נקייה" מתי תבינו שאין דבר כזה! מסה נקייה עלק
אתה מצד אחד צודק אבל מצד שני אל תשכח שחלק מאלה שאומרים מסה נקייה מתכוונים לפלוס קלורי קטן יחסית ולא גדול כמו ב״מסה מלוכלכת״

אני אחרי יותר מחצי שנה מסה נקייה ואיזה חודשיים וחצי חיטוב שאני לא כל כך מקפיד על תפריט רק פחות פחמימות ויותר חלבונים... אבל מאז התחלתי להתאמן אני שומר מאד על תפריט... בלי ממתקים חטיפים וכאלה כבר המון המון זמן...
ובשבועיים האחרונים פתאום יש לי חוסר מוטבציה מטורף אני לא יודע מאיפה זה בא לי... לא בא לי לשמור על תפריט בא לי לאכול מה שבזין שלי אבל אם אני אוכל אחרי זה אני מרגיש חרא... כל האימונים שלי אני עייף אני חצי מהאימונים מפהק אני יורד במישקלים וזה מבאס תתחת שאין כבר חשק להתאמן שאני יורד במשקלים... ואני כל היום עייף אני חוזר הביתה מהבית ספר יושן 3 שעות ואז עוד 8-9 שעות בלילה ואני פשוט כל הזמן עייף
בבקשה מה אני יכול לעשות כדי להתגבר על המשבר החרא הזה............
אפילו אם אני רואה סרטי מוטיבציה לפני אימון איך שאני מגיע לאימון אם בתרגיל הראשון לא הולך טוב ואני לא מצליח לגמור סט יוצא לי כל החשק להתאמן... מנה לעשות
אם אתה מאלה שאם היה אפשרי הם היו מתאמנים כל יום כמוני אז העצה הכי טובה שלי לך זה פשוט לנוח קצת בבית ולא ללכת למכון איזה שבוע אנ אישית אחרי 3 ימים לא הייתי מסוגל להמשיך להיות בבית ואז היה לי מוטיבציה מטורפת.
חוץ מזה אם אתה לא ישן זה משפיע מאוד!

קבל ציטוט אחי "אין תהליך שנקרא עלייה "נקייה" במסת השריר (או בשפת העם "מסה נקייה")

קח שבוע חופש מהאימונים והתזונה (תשתדל לא להגזים יותר מדיי ולשמור פחות או יותר על חלבון ) ואז תחזור כמו חדש משברי מוטיבציה יש לכולם זה נורמאלי הגוף שלך לא ייתפרק אם תתן לו שבוע חופש אני מאמין שזה אפילו יכול לעזור
ואם אתה עייף כל הזמן ממליץ לך לעשות בדיקות דם יכול להיות בעיה....

אם כל זה לא עוזר לך, לך למראה תוריד חולצה ותחשוב טוב טוב על המטרה שלך ובשביל מה אתה מתאמן !!!

• פותח/ת השרשור
קבל ציטוט אחי "אין תהליך שנקרא עלייה "נקייה" במסת השריר (או בשפת העם "מסה נקייה")

אני את המסה סיימתי אחרי עלייה של 8 קילו בערך ואולי אחוז שומן אחד... סיימתי על כ13 אחוזי שומן... אני קורה לזה נקייה, כי יש כאלה שהיו עולים המצב שלי אמנם 20 קילו אבל עם עוד 10 קילו שומן...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית