הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון מה המוקש שלכם בחיטוב ?

tony romo

משתמש מתחיל
8
1
נק' מוניטין:
1
8
1
טוב אז המטרה פה היא שתספרו מה היה הכי קשה בשבילכם לוותר עליו בחיטוב , לי למשל היה קשה רצח לוותר על חמאת בוטנים והיא הפילה אותי לא פעם ...

שכל אחד יגיד מה היה המוקש שלו / מה הוא היה מת לאכול בחיטוב ...

אף אחד פה לא אוהב לקחת 2 ביצים לשבור לתוך קערה לשפוך חלב לשים מלא חמאה במחבת לטבול את הלחם בקערה ואז לזרוק למחבת ואז בסוף הטיגון למרוח מלא נוטלה עם חמאת בוטנים!!

אף אחד פה לא אוהב לקחת 2 ביצים לשבור לתוך קערה לשפוך חלב לשים מלא חמאה במחבת לטבול את הלחם בקערה ואז לזרוק למחבת ואז בסוף הטיגון למרוח מלא נוטלה עם חמאת בוטנים!!
לא חושב...:bad:

זה הבעייה חחח זה מאוד יקר בייחס לחלבון שיש בו [יש כאלה גם של 0 אחוז אני חושב והם עלו לי פעם שעברה שקניתי 4 ב10 שקל אבל עדיין די יקר ]
חחח כן מסכים זה לא קצת אבל זה ממש נוח אפשר לבזבז קצת יותר כסף במשך חודש-חושיים... ותגיד אתה יכול אולי לתת לי הערכת א.ש באשכול האחרון שפתחתי בבקשה? זה בפורום אימונים חח כי נתתי שאלה שם שקשורה לאימונים זהו עיקר הנושא.

הייתי עושה את זה כשהייתי שמן לפני כמה שנים טובות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית