הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע השוואת מחירי אבקות חלבון מי גבינה, אייזולט וגיינרים --> עידכון!

אנטון, מה לגבי הטעמים של הSAN Platinum Isolate Supreme?

איזו של סאן נסיתי רק בטעם תות בשבועיים אחרונים של הכנות. טעם סביר יחסית לאיזו,אבל אין שום סיבה להמדיך איתו מעבר לתרופת דילול נתרן.
סופרים זה חטיפים מאוד טעימים ועם ערכים סבבה.

• פותח/ת השרשור
לא רוצה להכביד עלייך בעבודה אבל היה נחמד אם היה ביקורת של טעמים על האבקות , הגיינר של סאן מעניין אותי העירבוב והטעם שלו יש למישו נסיון איתו ?
אני כרגע לא שותה אבקות חלבון כלל (עקב פציעה בכתף וחוסר באימונים בחודשים האחרונים). טעמתי את SAN בננה והטעם היה מצויין אם זה משנה לך, אבל אני אוהב בננה בכללי אז אולי אני לא הבן אדם לשאול.

לא רוצה להכביד עלייך בעבודה אבל היה נחמד אם היה ביקורת של טעמים על האבקות , הגיינר של סאן מעניין אותי העירבוב והטעם שלו יש למישו נסיון איתו ?
אני עם משה בעניין הבננה.אפילו עשיתי עליו סיקור אם אני לא טועה

אם המחירי אבקות האלה כבר לא ממש משתלם לקנות ... 350 לאבקה זה מלא ..

אם המחירי אבקות האלה כבר לא ממש משתלם לקנות ... 350 לאבקה זה מלא ..
אני לא בא להגיד ש350 ₪ זה כלום כסף
אבל זה משתלם יותר מאשר גבינות או קוטג׳,
למנה של 22-25 גרם חלבון עולה 4.5 ₪ שזה
שווה לגביע קוטג׳ או גבינה שעולה 6 או 7 ₪,
תכפיל 6 או 7 ₪ ב77 מנות ותראה שזה זול
יותר משמעותית.

יותר משתלם לקנות עוד חזה עוף בתכלס..או ביצים
לא כזה יותר משתלם, ההבדלים הם קטנים,
וחוץ מזה אל תשווה כמה ביצים אתה מצליח
לאכול ביום? זה בסוף נמאס ויוצא מכל החורים.

אף אחד לא בא להגיד שאבקת חלבון זה זול
או עדיף על אוכל, אתה רוצה להתפנק אז בבקשה...

אני כרגע לא שותה אבקות חלבון כלל (עקב פציעה בכתף וחוסר באימונים בחודשים האחרונים). טעמתי את SAN בננה והטעם היה מצויין אם זה משנה לך, אבל אני אוהב בננה בכללי אז אולי אני לא הבן אדם לשאול.

משה הפציעה בכתף זה משהו מליפני שנתיים!? או שאני מיתבלבל ?

יש שם מלא חרטא
למשל לקחו את האופטימום בננה שהוא עם 77 מנות(כי המנת הגשה קטנה)
אבל בסיינטרקס, לקחו להשוואה את הטעם קרם עוגיות שהוא תמיד עם הכי פחות מנות בגלל החתיכות עוגיות, אז בוא כף הגשה היא 35 גרם אבקה
למה לא לקחו וניל? שוקו? בננה? או טעמים אחרים?

נו באמת

• פותח/ת השרשור
משה הפציעה בכתף זה משהו מליפני שנתיים!? או שאני מיתבלבל ?

לצערי כן וכרגע אני מנסה לחזור. נתתי מנוחה של שנה לערך (התאמנתי מעט בין לבין, בעיקר אירובי) בתקווה שהרצועה תחזור לעצמה. צריך לעשות עוד MRI לאשש את זה וזה לא כואב לי בנתיים, אז חבל לבזבז עוד כסף על זה כרגע (ככה זה עובד בארה"ב והביטוחים הרפואיים פה, צילום MRI ייעלה לי באזור ה 500-600 דולר).

יש שם מלא חרטא
למשל לקחו את האופטימום בננה שהוא עם 77 מנות(כי המנת הגשה קטנה)
אבל בסיינטרקס, לקחו להשוואה את הטעם קרם עוגיות שהוא תמיד עם הכי פחות מנות בגלל החתיכות עוגיות, אז בוא כף הגשה היא 35 גרם אבקה
למה לא לקחו וניל? שוקו? בננה? או טעמים אחרים?

נו באמת
מעניין שגם פה ניסית להגן על אבקת החלבון M5:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=31029&p=407306#post407306

אתה רוצה לספר לנו משהו?

זה לא לקחו, זה אני עשיתי, בהתחשב במוצר הנמכר ביותר מאותו הליין. אתה מוזמן להיכנס לכל חנות שמוכרת את ה M5 ולשאול מהו הטעם הנמכר ביותר לאותה סידרת החלבונים ותקבל את אותה התשובה: קרם עוגיות. לגבי אופטימום, זה מותג מת בארץ ככה שזה לא באמת חשוב מה תקח, אין להם כבר מוצר הכי נמכר וזה משתנה מאוד בין הטעמים. שמתי בעיקר בננה כי אני הכי אוהב אותו מכל הליין ולדעתי הוא גם נמכר בדומה לשוקולד.

מעניין שגם פה ניסית להגן על אבקת החלבון M5:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=31029&p=407306#post407306

אתה רוצה לספר לנו משהו?

זה לא לקחו, זה אני עשיתי, בהתחשב במוצר הנמכר ביותר מאותו הליין. אתה מוזמן להיכנס לכל חנות שמוכרת את ה M5 ולשאול מהו הטעם הנמכר ביותר לאותה סידרת החלבונים ותקבל את אותה התשובה: קרם עוגיות. לגבי אופטימום, זה מותג מת בארץ ככה שזה לא באמת חשוב מה תקח, אין להם כבר מוצר הכי נמכר וזה משתנה מאוד בין הטעמים. שמתי בעיקר בננה כי אני הכי אוהב אותו מכל הליין ולדעתי הוא גם נמכר בדומה לשוקולד.

כן אני רוצה לספר לכם שאני משתמש במטריקס ומבסוט מאוד ממנה והחוות דעת שלי על הכתבה היא אישית. כיום אני לא מנהל את העסק יותר ואני מתאמן בחדר כושר כמו כל אדם שגולש באתר הזה.
מעבר לכך,
למה לרשום בכתבה שזה לפי סקופים?
כשהגיעו לM5 רשמו לפי מנות של 35 גרם ולא סקופ רגיל ? (יש באבקה 76 מנות)
בנוסף בהבהרות בהתחלה הם רשמו שההשוואה הם לחלבוני מיי גבינה בלבד
איך הכלילו שם את ה M5 שהיא תשלובת ?

אה ומשה, הנה ציטוט קטן מתוך הכתבה
הבהרות:
2. כאשר נרשם סקופ, הכוונה לכלי המדידה שנמצא בתוך האבקה. סקופ = כלי המדידה מלא עד סופו באבקה.
3. אבקות החלבון בהשוואה זו הן מי גבינה בלבד. לא הכנסנו לכאן השוואות של אבקות חלבון מסויה, ביצה וקזאין מכיוון שנתח השוק שלהם יחסית קטן ואינו פופולארי.

• פותח/ת השרשור
כן אני רוצה לספר לכם שאני משתמש במטריקס ומבסוט מאוד ממנה והחוות דעת שלי על הכתבה היא אישית. כיום אני לא מנהל את העסק יותר ואני מתאמן בחדר כושר כמו כל אדם שגולש באתר הזה.
מעבר לכך,
למה לרשום בכתבה שזה לפי סקופים?
כשהגיעו לM5 רשמו לפי מנות של 35 גרם ולא סקופ רגיל ? (יש באבקה 76 מנות)
בנוסף בהבהרות בהתחלה הם רשמו שההשוואה הם לחלבוני מיי גבינה בלבד
איך הכלילו שם את ה M5 שהיא תשלובת ?

אה ומשה, הנה ציטוט קטן מתוך הכתבה
הבהרות:
2. כאשר נרשם סקופ, הכוונה לכלי המדידה שנמצא בתוך האבקה. סקופ = כלי המדידה מלא עד סופו באבקה.
3. אבקות החלבון בהשוואה זו הן מי גבינה בלבד. לא הכנסנו לכאן השוואות של אבקות חלבון מסויה, ביצה וקזאין מכיוון שנתח השוק שלהם יחסית קטן ואינו פופולארי.

אני חושב שהכוונה הייתה ברורה שלא הכנסנו אבקות חלבון מקזאין בלבד,סויה בלבד או ביצים בלבד. גם בדימיטייז גורמה יש קזאין + מי גבינה ובסינטה 6 יש תערובת חלבונים ובאבקות חלבון אחרות ברשימה.
מה גם, בוא תוכיח לי כמה חלבון קזאין וביצה יש שם ביחס למי גבינה. אפשר לעשות אבקת חלבון 90% מי גבינה, 5% קזאין ו 5% ביצה ולרשום שזה "תשלובת חלבונים" (שזה בולשיט בפני עצמו ואין לו שום יתרון על חלבון מי גבינה).
"כיום אני לא מנהל את העסק יותר" - עסק?

למה לרשום בכתבה שזה לפי סקופים? כי ככה עשיתי לכל החלבונים וזה כלי המדידה שמסופק בתוך האבקה - ככה אנשים מודדים את המנות שלהם. בנוסף, על כל חברה רושמים סקופים = מנות על התווית.
בכל אבקת חלבון יש מנות ויש סקופים לדלי בהשוואת מחירים - אני חושב שאתה רואה מה שאתה רוצה לראות וכנראה גם רושם מה שאתה רוצה לרשום. בסיינטרקס קרם עוגיות יש 65 סקופים = 65 מנות.
את הנתונים שלי לקחתי מהאתר של ויטמיני שופ:
http://www.vitaminshoppe.com/store/...e=cs&source=FG&ci_src=14110944&ci_sku=IO-1030

אם יש לך נתונים אחרים, אשמח לראות. כמו שראית לפני כן, טעיתי כבר באבקת חלבון דימטייז ואולטימייט נוטרישן ותיקנתי מיד.
אני לא נגד החברה או כל חברה אחרת, גם אם אתה וחבריך מנסים איכשהו להוכיח זאת.

יש לי הרגשה שאתה יותר מ"צרכן של החלבון" - אני עד עכשיו לא טעיתי במה שחשדתי, אבל זמנים יגידו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית