ייעוץ 0.5 גרם קפאין + 12.5 מ"ג יומיבין ליום תקין? או ש...

• פותח/ת השרשור
שוקל 64, פשוט נתקעתי עם איזה שורף שומן שיש שם 150 מ"ל למנה רשום שם לקחת 2 מנות ביום. לא בא לי לזרוק אותו ולא נעים לי למכור את זה לאיזה ילד תמים...

אז אני רוצה לקחת אותו פעמיים ביום כמו שרשום וגם 200 מ"ל קפאין יחד עם יומיבין וטירוזין לפני פעילות אירובית 3 פעמים בשבוע. כלומר בשאר ימים יצא לי 300 מ"ל.

כרגע אני 14%, אבל לדעתי אפילו קצת פחות. התחלתי עם היומיבין ישר כי החיטוב שאני עושה אני לא רוצה למשוך יותר מי 4-5 שבועות. בגלל זה גם אני חושב להגיע לכמויות כאלה של קפאין...

אז השאלה היא האם מינונים כאלה באמת יסייעו לי בתהליך או שאני יגמור את החיטוב בבית חולים...

• פותח/ת השרשור
אני חושב שאני יותר לכוון ה13-12%. רשום באותו נעוץ:
"נמצא כיעיל להורדה בשומן, במיוחד בשומן העיקש(מתייחס לגברים עם 12% שומן ומטה ולנשים עם 18% שומן ומטה).יוהימבין מתאים לכל אדם שהוא בריא".

שומן העיקש זה המטרה שלי לחיטוב הזה שהוא גם מאוד קצר לכן כל דבר שיכול לסייע לתהליך והוא חוקי יתקבל בברכה...

חברה אם אין לכם משהו ענייני להגיב שיכול לעזור אין סיבה שתגיבו. אני כבר פתחתי אשכול לפני איזה שבועיים ששם שאלתי אם כדאי לי להשתמש ביומיבין על ההתחלה והיו חברה שאמרו שאם חיטוב שלי קצר כל כך אז זה בהחלט יכול לעזור. כרגע המטרה של האשכול הזה זה לקבל תשובה על שאלה ספציפית ואתם לא כל כך עוזרים...

זה שרשום לך לקחת שתי מנו לא אומר שאם אתה מוסיף עוד תוסף אתה צריך לקחת באמת שתי מנות חוץ מזה גם עם כל תוסף רשום לך לא לקחת עוד משהו שיש בו קפאין כך שאתה צריך לחשוב על אחדמ3 האפשרויות הבאות :
1. לקחת את את שני המנות של השורף שומן עם יוהמבין ולטירוזין
2. לקחת מנה אחת של שורף שומן עם יוהמבין ולטירוזין ולהוסיף 200 מ"ג קפאין שיוצא בערך 350 מ"ג
3. לעזוב את השורף שומן ולקחת 200 מ"ג קפאין עם יוהמבין ולטירוזין
בכל מקרה לקחת 500 מ"ג קפאין לא יועיל לך ויכול רק להזיק במקרה הזה יותר מידי זה יותר מידי ולא יותר טוב

בהצלחה בחיטוב

• פותח/ת השרשור
זה שרשום לך לקחת שתי מנו לא אומר שאם אתה מוסיף עוד תוסף אתה צריך לקחת באמת שתי מנות חוץ מזה גם עם כל תוסף רשום לך לא לקחת עוד משהו שיש בו קפאין כך שאתה צריך לחשוב על אחדמ3 האפשרויות הבאות :
1. לקחת את את שני המנות של השורף שומן עם יוהמבין ולטירוזין
2. לקחת מנה אחת של שורף שומן עם יוהמבין ולטירוזין ולהוסיף 200 מ"ג קפאין שיוצא בערך 350 מ"ג
3. לעזוב את השורף שומן ולקחת 200 מ"ג קפאין עם יוהמבין ולטירוזין
בכל מקרה לקחת 500 מ"ג קפאין לא יועיל לך ויכול רק להזיק במקרה הזה יותר מידי זה יותר מידי ולא יותר טוב

בהצלחה בחיטוב

תודה על ההמלצה, אבל תגיד יש איזה גבול מדויק של קפאין ביום שאסור לעבור בכל מקרא?

*אני לא רוצה לשלב יוהמבין יחד עם שורף שומן כי יש בשורף הזה אמון מרכיבים ואני לא רוצה שמשהו יפגע בהשפעה של היוהמבין.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית