הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התלבטות בין שתי אבקות חלבון

• פותח/ת השרשור MSound
  • פורסם בתאריך

MSound

משתמש מתחיל
150
11
נק' מוניטין:
38
150
11
החלטתי לקנות אבקת חלבון ואני מתלבט בין שתיי סוגים של אבקות
קיבלתי המלצות על שתיהם אבל אני נוטה יותר ליכוון ה ISO 100 של דיינמייטז

אז ככה האבקות הן :
iso 100 dymatize
או
SAN Platinum Isolate Supreme
הערכים בשתיהם זהים רק שבSAN יש 2 גרם חלבון יותר למנה

אני ד"א יחסית תוך כדאי גם בתהליך של ירידה במשקל ככה שאלו מבחינת האבקות האופציות הכי רלוונטיות עד כמה שאני יודע
תודה לעוזרים 😃

מה הלחץ על איזו? אם אתה לא רגיש ללקטוז,אין טעם באיזו.וזה תמיד פחות טעים ואבקה רגילה ותמיד יותר יקר באה שקל לפחות

• פותח/ת השרשור
תודה לכם על היעוץ באמת

אני לא לחוץ על האיזו אחי פשוט ההבנה שלי בעניין האבקות לא הכי גבוהה שיש מכוון שאני דיי חדש בתחום האבקות
והמון המליצו לי על האייזו מאה כי היא טובה למי שנמצא בתהליך של ירידה במשקל מבחינת הערכים שלה (אני עושה אימוני כוח גם אז אני רוצה תוך כדאי גם לפתח שריר)
רק בימים האחרונים שמעתי על האבקה של סאן איך הטעם שלה לאומת האיזו מישהו ניסה ?

תודה לכם על היעוץ באמת

אני לא לחוץ על האיזו אחי פשוט ההבנה שלי בעניין האבקות לא הכי גבוהה שיש מכוון שאני דיי חדש בתחום האבקות
והמון המליצו לי על האייזו מאה כי היא טובה למי שנמצא בתהליך של ירידה במשקל מבחינת הערכים שלה (אני עושה אימוני כוח גם אז אני רוצה תוך כדאי גם לפתח שריר)
רק בימים האחרונים שמעתי על האבקה של סאן איך הטעם שלה לאומת האיזו מישהו ניסה ?

הטעמים שלה טובים, לך על אבקה מי גבינה. אני ממליץ על קרם וופלים.

• פותח/ת השרשור
תודה לכם אז ניראה לי שאני ילך בסוף באמת על האבקה של סאן
רק ליתר ביטחון מבחינת הערכים של ה SAN שאנו מדברים עליה היא גם לצורך אנשים שנמצאים בדיאטה וירידה במשקל נכון ?

תודה לכם אז ניראה לי שאני ילך בסוף באמת על האבקה של סאן
רק ליתר ביטחון מבחינת הערכים של ה SAN שאנו מדברים עליה היא גם לצורך אנשים שנמצאים בדיאטה וירידה במשקל נכון ?

כל אבקת חלבון יכולה להיכנס לתפריט של בן אדם שרוצה לרדת במשקל, חוץ מי אותם פריקים שעושים חיטוב על 0 פחממות.

• פותח/ת השרשור
הכוונה אחי שיש בה כמה שפחות שומן שומן רווי וכו'

ותודה עזרתם לי המון לגבי הטעם ניראה כבר מה נחליט שם חח

איזו אמיתי לא יכול להיות טעים בהגדרה,כי כמה שיותר נקי החומר- הוא יותר מר. אם הוא טעים- סימן שאתה אוכל בעיקר תוספי טעם וריח וכל שאר הזבל שהוסיפו ,כדי להסוות טעם מר של האיזו האמיתי

אחת זאת אבקת מי גבינה רגילה והשנייה זה איזו . אם אתה לא רגיש ללקטוז או משהו לך ע האבקת חלבון הרגילה , קלינה ממליץ על הטעם שוקולד מנטה אני שמעתי הרבה ביקורות טובות על הקרם וופלים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית