הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ סטרואידים ומערכת החיסון

rednose

משתמש קבוע
1,021
390
נק' מוניטין:
726
1,021
390
רציתי לדעת באופן כללי איך הסטרואידים משפיעים על מערכת החיסון לטובה או לרעה ?

אני אומר את זה מניסיון וללא שום ביסוס מדעי כזה או אחר כי לא חפרתי את הנושא הזה. אבל תמיד שעשיתי סייקלים ארוכים (הרגל שאני לא חוזר עליו יותר לעולם) הייתה לי נטייה לחלות יותר מהרגיל

אשמח לשמוע איך הורומוני מין או גדילה משפיעים על מערכת חיסון.
גדילה לא יודע
אבל אני מכיר שטסטוסטרון גבוה גורם לכך המערכת החיסונית פחות יעילה
כך הבנתי מכמה מקורות [להכנס לפרטי פרטים אין לי אפשרות אבל ממה שזכור לי זה אפילו כתוב באחד הנעוצים שלכם]
חוץ מזה מאיפה המושג טסט פלו?

ד"א עדי-אתה חושב שבקרוב תוכלו לכתוב מאמר על איך מבצעים סייקלים ארוכים [מעל 12 שבועות] וגשרים?

• פותח/ת השרשור
אני אומר את זה מניסיון וללא שום ביסוס מדעי כזה או אחר כי לא חפרתי את הנושא הזה. אבל תמיד שעשיתי סייקלים ארוכים (הרגל שאני לא חוזר עליו יותר לעולם) הייתה לי נטייה לחלות יותר מהרגיל
12 שבועות יחסית סביר , מעבר לכך יותר מדיי גם מבחינתי ,אין ספק שסייקלים ארוכים מעמיס על המערכות יתר על המידה , אין שום צורך בכך גם אני מסכים ,לגבי מערכת החיסון הרצתי גוגל לא מצאתי שום אסמכתא לגבי הנושא , אני חושב שיש השפעה מסויימת לרעה על מערכת החיסון .

ואני חושב שיש לזה השפעה על צבע עיניים. אז אני חושב...
ואני חושב שנהיה ממש מגעיל לכתוב פה
למה זה כתוב בנעוצים שלכם?
למה לפי עדויות של אנשים בסייקל חולים יותר?
למה יש מה שנקרא טסט פלו?
יש לזה הסבר...זה שאין מחקרים על הנושא זה מהסיבה שאין מחקרים על סטרואידים בכלל
אם ככה אתה מבסס את הטענות שלך אז אתה במצב בעייתי לא אני

אין מחקרים על סטרואידים? הצחקת אותי LOL
וגם כשאתה עובר לדל פחמימה אתה מרגיש בהתחלה כמו שפעת וכאבי ראש, מה זה קשור למערכת חיסון?
וכן, אני זה שטען לקשר לכן אני צריך לבסס טענות, נכון!!!

ואני חושב שנהיה ממש מגעיל לכתוב פה
אל תכתוב.
יש לזה הסבר...זה שאין מחקרים על הנושא זה מהסיבה שאין מחקרים על סטרואידים בכלל
אם ככה אתה מבסס את הטענות שלך אז אתה במצב בעייתי לא אני

אתה זה שצריך לבסס את הטענות שלך כאן.

חברים יקרים הלוואי והיו מספיק מחקרים על הנושא אבל אין. מה לעשות שאסור לעשות מחקרים עם מינונים סופר פיזיולוגים של סטרואידים. אלירן אני לא חושב שאתה צריך להביע כזה זילזול. גם אני וגם אתה יודעים שאין מספיק מחקרים על ההשפעות של מינונים גובוהים בחומרים. ומעבר לכך גם ניסיון אישי הוא ניסיון ולא צריך לזלזל בו. ושוב מניסיוני האישי כאשר עשיתי סייקלים ארוכים הייתה לי נטייה לחלות יותר. לא יודע איך ומה ההשפעה של חומרים אני מדבר עובדתית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית