הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ משהו שקרה לי אחרי משחק כדורגל

• פותח/ת השרשור GB165
  • פורסם בתאריך

GB165

משתמש מתחיל
134
17
נק' מוניטין:
119
134
17
אני על דל פחמימה ואתמול כרגיל זה היה יום חופשי אז הלכתי לשחק כדורגל (בדר"כ זה בימי שבת כשאני על העמסה)
באיזשהו שלב (אחרי שעה וחצי בערך) הרגשתי כאילו נפל עליי העולם והתחילו לי סחרחורות ועייפות קיצונית וכל זה קרה בבום
כשהגעתי הביתה (וממש בקושי הגעתי) פשוט אמרתי לעצמי "עכשיו אני מתחיל העמסה של 24 שעות" ואכלתי 2 פיתות עם חומוס, מלון, כמה עוגיות שוקולד ושייק בננה עם חלב ואני חייב לציין שהרגשתי הרבה יותר טוב אחרי זה

עכשיו השאלה שלי היא כזאת:
אם כבר עשיתי העמסה בשבת וגם היום אני אעשה העמסה, זה יפגע לי בחיטוב או שזה בסדר ותקין לעשות 2 העמסות בשבוע?

תודה לעוזרים 😃

אם להתחשב במקרא שהיה לך (ירידה קיצונית ברמת הגלוקוז בדם) אז עשיתה בשכל. בריאות קודם כל! אם כבר עשיתה העמסה פעם אחת אני לא רואה סיבה שתעשה שוב. אבל אתה יכול לצאת לניטרלי אם מתחשק לך. והיי אל תשחק כדורגל שעה וחצי כשאתה על דל פחממה!

שים את הכדורגל בצד בתקופת חיטוב
זה לא מבוקר במחינת שריפת קלוריות מה שיכול למנוע ממך דיוק בגרעון הקלורי שאתה נמצא בו.
מה עוד שאתה בהעמסה.קח לעצמך ימי חופש בחיטוב

• פותח/ת השרשור
אם להתחשב במקרא שהיה לך (ירידה קיצונית ברמת הגלוקוז בדם) אז עשיתה בשכל. בריאות קודם כל! אם כבר עשיתה העמסה פעם אחת אני לא רואה סיבה שתעשה שוב. אבל אתה יכול לצאת לניטרלי אם מתחשק לך. והיי אל תשחק כדורגל שעה וחצי כשאתה על דל פחממה!

כן כנראה שבימים בלי העמסה אני אוותר על הכדורגל.. והבנתי שלא בעיה לעשות העמסה כל 3-4 ימים כשאתה על דל פחמימה (אני על 8 גר' ביום)
ותאמת שמאוחר מידי לעשות ניטרלי היום כי אני כבר על 2 פיתות, 2 קערות פסטה ועוד כל מיני שטויות מאתמול בערב
אבל אני אעשה העמסה אחת בשבוע משבוע הבא..

שים את הכדורגל בצד בתקופת חיטוב
זה לא מבוקר במחינת שריפת קלוריות מה שיכול למנוע ממך דיוק בגרעון הקלורי שאתה נמצא בו.
מה עוד שאתה בהעמסה.קח לעצמך ימי חופש בחיטוב
הקטע שהדיוק הוא לכיוון השלילי כשאני בכדורגל וזה עדיף על חיובי.. אבל אני אקח את זה לצומת ליבי לפעם הבאה
והיום לדוגמא אני אוותר על האימון כי אחרי אתמול אני חייב את המנוחה הזאת

כן כנראה שבימים בלי העמסה אני אוותר על הכדורגל.. והבנתי שלא בעיה לעשות העמסה כל 3-4 ימים כשאתה על דל פחמימה (אני על 8 גר' ביום)
ותאמת שמאוחר מידי לעשות ניטרלי היום כי אני כבר על 2 פיתות, 2 קערות פסטה ועוד כל מיני שטויות מאתמול בערב

אחי כל הכבוד שאתה מצליח להחזיק מעמד אם כזאת כמות 👏 אני מזמן הייתי נשבר חח. עם כזאת כמות של פחמימה אתה בהחלט יכול לעשות העמסה כל שבוע ויותר מ500 מעל התחזוקה הרבה יותר

שהייתי בדל פחממה 10גרם ביום הייתי משחק כדורגל מינימום 3 פעמים בשבוע אחרי אירובי עצים מאוד על בטן ריקה עם יהומבין והכל היה בסדר D:
אולי אתה לא יודע לשחק פשוט 🤩

תהיה בריא

• פותח/ת השרשור
לזה שמעליי- תודה.

QUOTE=GB165;410214]כן כנראה שבימים בלי העמסה אני אוותר על הכדורגל.. והבנתי שלא בעיה לעשות העמסה כל 3-4 ימים כשאתה על דל פחמימה (אני על 8 גר' ביום)

אחי כל הכבוד שאתה מצליח להחזיק מעמד אם כזאת כמות
161bd.gif
אני מזמן הייתי נשבר חח. עם כזאת כמות של פחמימה אתה בהחלט יכול לעשות העמסה כל שבוע ויותר מ500 מעל התחזוקה הרבה יותר[/QUOTE]

חחחח תודה אחי ואני כבר חודש על 8 גרם ואני מרגיש מעולה

שהייתי בדל פחממה 10גרם ביום הייתי משחק כדורגל מינימום 3 פעמים בשבוע אחרי אירובי עצים מאוד על בטן ריקה עם יהומבין והכל היה בסדר D:
אולי אתה לא יודע לשחק פשוט
s85.gif

חחחחח.. אולי שמו אותך בשער ולא התאמצת כ"כ 😆

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית