הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא אייפון: גלקסי S3 יהיה הסמארטפון הנמכר בהיסטוריה

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
[h=2]הסמסונג גלקסי S3 צפוי לשבור שיא ולהפוך לסמארטפון הנמכר ביותר בכל הזמנים, גם יותר מהאייפון; נכון לעכשיו הספקיות מדווחות על למעלה מ-9 מיליון הזמנות לרכישה מוקדמת[/h]לילה אודינייב | mako | פורסם 23/05/12 14:49

המלך החדש. לפחות עד שיושק אייפון 5

גלקסי S3 , מכשיר הדגל החדש של סמסונג שהושק בתחילת החודש צפוי לעקוף את האייפון ולקבל את תואר הסמארטפון ולמעשה הגאדג'ט הנמכר ביותר בהיסטוריה. זאת, עוד לפני שהוא בכלל הגיע לחנויות.

לפי הדיווחים ברשת, הענקית הקוריאנית קיבלה למעלה מ-9 מיליון הזמנות לרכישה מוקדמת של הגלקסי S3, מספר גבוה מפי שתיים ממספר היחידות שמכר אייפון 4Sשעמדו על ארבעה מיליון יחידות בשלושת הימים הראשונים אחרי ההשקה.
נציין כי הדגם הקודם של סמסונג, גלקסי S2, מכר 10 מיליון יחידות בחצי שנה ו-20 מיליון יחידות ב-11 חודשים.
לפי הדיווחים סמסונג העסיקה 75 אלף עובדים חדשים כדי לעמוד בביקוש הגבוה והם מאמינים שיצליחו לספק את המכשירים לכל המזמינים. על פי סמסונג היא מסוגלת לייצר חמישה מיליון מכשירי גלקסי בכל חודש, שאלה 66 מכשירים שכל עובד שלה מייצר בחודש אחד.
רוב ההזמנות המוקדמות התבצעו על ידי ספקיות סלולר גדולות ברחבי העולם, אלה התבססו על ההזמנות המוקדמות של הלקוחות שלהן.

השקתו של הגלקסי S3 צפויה גם להקפיץ באופן משמעותי את נתוני משתמשי האנדרואיד. נכון להיום יש כ-350 מיליון משתמשי מערכת ההפעלה של גוגל, כאשר ההערכה היא שבכל יום כמיליון משתמשים חדשים רוכשים מכשירי אנדרואיד שונים. יש אף הערכות אופטימיות שעד סוף שנת 2012 יהיו כמיליארד מכשירים עם מערכת ההפעלה אנדרואיד.
מול האנדרואיד ניצבת מערכת ההפעלה של אפל, iOS. אמנם אפל לא פירסמה בתקופה האחרונה את נתוני השימוש במערכת ההפעלה, אבל בתחילת שנת 2011 המספר עמד על כ-110 מיליון משתמשים.

http://www.mako.co.il/digital-cellular/Article-37fcae1e9897731006.htm

אני עדיין מתלבט בין אייפון לאנדרואיד אבל אני לא מבין איך לאנשים יש כ"כ הרבה כסף להחליף כל שניה פלאפון........אני תקוע עוד עם דור 3 כבר שנים facepalm

לא מומלץ להתלהב ולרוץ לקנות...התואר הזה ילקח ממנו מהר מאוד כשהאייפון 5 יראה סימני יציאה לשוק....

וחוץ מהחופשיות שנותנת מערכת האנדרואיד לתכנות/שינויים/התאמה אישית...אין שום דבר שמשתווה בה או בחומרה של סאמסונג
לכל מה שקשור באייפון ובאפל....

• פותח/ת השרשור
אני באמת שמנסה ולא מבין איך אפשר להחליף מערכת הפעלה כמו iOS עם סידייה במערכת הפעלה כושלת כמו אנדרואיד.

זהו שהרבה אנשים לא אוהבים/ פוחדים מהסידיה ומהפריצה (גם הזמן המתנה לפריצה בין גרסא לגרסא ארוך) ושלא יתקנו להם את האייפון אם יפרצו אותו במידה ויקרה משהו..ומעדיפים את האנדרואיד...

אבל אין חכם כבעל ניסיון...והרבה אנשים ניסו ונכוו מאנדרואיד...וישר עברו לאייפון (זה מניסיוני בתור עובד לשעבר של חברת פלאפון)

יש לי ניסיון אם אייפונים ובתור אחד שהיה לו אייפון 3 ועכשיו 4S ולהרבה חברים שלי יש את הגלקסי החדש אין מה להשוות מבחינת מגע,אפליקציות וכו'...האייפון לוקח את הגלקסי, אחרי שיצא הגלקסי החדש יצא האייפון 5 וייתן לו בראש.

נערך לאחרונה:
המפרט של גאלקסי 3 מטורף יותר חזק מהמחשב הנייח שלי.
אז למי אייפון ייתן בראש?
אייפון 5 בטח יהיה מסך 4.3אינץ', 2-4ליבות, ומה עוד יכולים לשים לו?
זה כבר קיים כל הדברים האלה, אם לא יהיה לאייפון החדש משו ייחודי חוץ מIOS, לא נראלי שהוא ישבור את השוק של האנדרואיד.

חחח מצחיקים אותי כל הפאן בויז של האפל, השתמשתי באייפון חצי שנה ואחרי שעברתי לSGS2 הבנתי עד כמה IOS מערכת מוגבלת
הצבעים של המסכים של סמסונג הרבה הרבה יותר טובים וחדים תפתחו שתי משחקים יחד בשניהם ותראו
הטאצ' של האייפון עובד על חום זבל של דבר...שלא נדבר על האייטונס המסריח הזה....
המערכת הפעלה של האנדרואיד מבוססת על הקוד של לינוקס וכמו שלינוקס היא המערכת הטובה בעולם בגלל שכולם יכולים לעשות בא שינויים ככה גם האנדרואיד שלא נדבר על המעבד והמאיץ גרפי
היתרון היחידה שהיה לאייפון שהיה להם תמבחר אפליקציות הגדול שלהם, אבל עכשיו שזה ישתווה הם לא יכולים להתחרות עם האנדרואיד בשום דבר
אפילו אפל הבינו אתזה והאייפון הבא כנראה יהיה עם מסך של חברה חיצונית ובודל של 4.3 אינצ'

חוץ מלתבוע את סמסונג על זה שעשו "slide to unlock" הם לא יכולים כלום ולגנוב את הסטטוס באר של האנדרואיד לאפל זה בסדר

נערך לאחרונה:
אני באמת שמנסה ולא מבין איך אפשר להחליף מערכת הפעלה כמו iOS עם סידייה במערכת הפעלה כושלת כמו אנדרואיד.
אולי ה-iOS יותר יציב, אבל עצם זה שאתה אפילו לא נותן את הקרדיט שמגיע למערכת ההפעלה של אנדרואיד מראה שאתה לא נצמד לעובדות.

סיימתי להתנסות באיפון שלושה שבועות אחרונים וחזרתי לדיזייר אייצ' די שלי. אף פעם לא אפל בחיים יותר.

שונא את האלה של האנדרואיד "באנדרואיד יש הכל, לא כמו באייפון וצריך לפרוץ אותו" ומשתמשים בפחות פונקציות שיש באייפון בלי הפריצה..

חחח מצחיקים אותי כל הפאן בויז של האפל, השתמשתי באייפון חצי שנה ואחרי שעברתי לSGS2 הבנתי עד כמה IOS מערכת מוגבלת
הצבעים של המסכים של סמסונג הרבה הרבה יותר טובים וחדים תפתחו שתי משחקים יחד בשניהם ותראו
הטאצ' של האייפון עובד על חום זבל של דבר...שלא נדבר על האייטונס המסריח הזה....
המערכת הפעלה של האנדרואיד מבוססת על הקוד של לינוקס וכמו שלינוקס היא המערכת הטובה בעולם בגלל שכולם יכולים לעשות בא שינויים ככה גם האנדרואיד שלא נדבר על המעבד והמאיץ גרפי
היתרון היחידה שהיה לאייפון שהיה להם תמבחר אפליקציות הגדול שלהם, אבל עכשיו שזה ישתווה הם לא יכולים להתחרות עם האנדרואיד בשום דבר
אפילו אפל הבינו אתזה והאייפון הבא כנראה יהיה עם מסך של חברה חיצונית ובודל של 4.3 אינצ'

חוץ מלתבוע את סמסונג על זה שעשו "slide to unlock" הם לא יכולים כלום ולגנוב את הסטטוס באר של האנדרואיד לאפל זה בסדר
זה מצחיק שאתה מדבר על פאן בויז של אפל אבל משום מה כל המשתמשים של גלקסי מדקלמים את אותם דברים.
GS2\GS3 מתפארים במפרט המטורף שלהם, אבל תזכיר לי איזה אפליקציות מנצלות את כל הכח הזה? לקנות גלאקסי בגלל היכולות שלו זה כמו לקנות מחשב חדש כיום בשביל להריץ פוקימון על המחשב. אבל אוהבים להתלהב
וכמו שנדבר על לינוקס, מערכת ההפעלה הטובה ביותר בעולם (שכחת לציין הפצה? או שכל לינוקס מוצלח באותה מידה?) חייבים לאהוב את המשתמשים שקנו את הגלקסי בשביל היכולת המטורפת לערוך ולשנות כל דבר קטן במערכת שלהם, אבל כשמגיעים לעשות את זה או שאין להם כח, או שיש להם כח והם מתקינים רום אחר ומגלים שדברים נדפקים (כבר פגשתי מספר אנשים שכל יום בשעה נתונה הWIFI היה נדלק להם סתם ככה, חיי סוללה אומללים, רדיו נדלק סתם כי בא לו ועוד דברים מגניבים מאוד).
הטאצ' של אייפון אגב לא עובד על חום (מצטטים אנשים סתם כבר אמרתי?), ואם אתה כל כך מוכשר שאתה קונה אנדרואיד ומתפאר בזה שאתה מסוגל לשנות דברים בו אני די בטוח שתוכל למצוא מספיק דרכים לגרום לאייטונס להיות כמעט מיותר.

כפיים לאדנרואיד פאן בויז 😃

זה מצחיק שאתה מדבר על פאן בויז של אפל אבל משום מה כל המשתמשים של גלקסי מדקלמים את אותם דברים.
GS2\GS3 מתפארים במפרט המטורף שלהם, אבל תזכיר לי איזה אפליקציות מנצלות את כל הכח הזה? לקנות גלאקסי בגלל היכולות שלו זה כמו לקנות מחשב חדש כיום בשביל להריץ פוקימון על המחשב. אבל אוהבים להתלהב
וכמו שנדבר על לינוקס, מערכת ההפעלה הטובה ביותר בעולם (שכחת לציין הפצה? או שכל לינוקס מוצלח באותה מידה?) חייבים לאהוב את המשתמשים שקנו את הגלקסי בשביל היכולת המטורפת לערוך ולשנות כל דבר קטן במערכת שלהם, אבל כשמגיעים לעשות את זה או שאין להם כח, או שיש להם כח והם מתקינים רום אחר ומגלים שדברים נדפקים (כבר פגשתי מספר אנשים שכל יום בשעה נתונה הWIFI היה נדלק להם סתם ככה, חיי סוללה אומללים, רדיו נדלק סתם כי בא לו ועוד דברים מגניבים מאוד).
הטאצ' של אייפון אגב לא עובד על חום (מצטטים אנשים סתם כבר אמרתי?), ואם אתה כל כך מוכשר שאתה קונה אנדרואיד ומתפאר בזה שאתה מסוגל לשנות דברים בו אני די בטוח שתוכל למצוא מספיק דרכים לגרום לאייטונס להיות כמעט מיותר.

כפיים לאדנרואיד פאן בויז 😃
"כבר פגשתי אנשים ש..... אני מכיר אנשים ש....." חח, החלפתי רומים משעמום ואף פעם לא הייתה לי שום בעיה אני עם אותו רום כבר חודשיים
בלי פרמוטים עם עומס כבד על המכשיר ואין לי בעיה אחת, אני לא אומר שמעתי והכרתי היה לי אייפון, ומאז שקניתי תSGS אני לא חוזר לאפל ויהי מה
כמו שאמרתי המסכים יותר טובים הטאצ' יותר רגיש וחלק, תנסה לגעת בטאצ' דרך כפפה דקה באייפון ובSGS
ל4S ולSGS2 יש כמעט אותו מפרט, חיי הסוללה בגלקסי יותר טובים בסטוק עם רוק מבושל הם בכלל לא רואים תאייפון ועוד הרבה הרבה יתרונות

"כבר פגשתי אנשים ש..... אני מכיר אנשים ש....." חח, החלפתי רומים משעמום ואף פעם לא הייתה לי שום בעיה אני עם אותו רום כבר חודשיים
בלי פרמוטים עם עומס כבד על המכשיר ואין לי בעיה אחת, אני לא אומר שמעתי והכרתי היה לי אייפון, ומאז שקניתי תSGS אני לא חוזר לאפל ויהי מה
כמו שאמרתי המסכים יותר טובים הטאצ' יותר רגיש וחלק, תנסה לגעת בטאצ' דרך כפפה דקה באייפון ובSGS
ל4S ולSGS2 יש כמעט אותו מפרט, חיי הסוללה בגלקסי יותר טובים בסטוק עם רוק מבושל הם בכלל לא רואים תאייפון ועוד הרבה הרבה יתרונות
חחחחחחחחחחח תנסה לגעת בטאצ' דרך כפפה דקה, אתה מודע לזה שהטאצ' של אייפון עובד על מוליכות נכון?
ו"פגשתי והכרתי" זה לא טרחתי לקנות את המכשיר.. לקחתי מאנשים את המכשיר והתחלתי לשחק איתו.
ודי גם על חיי סוללה שמעתי לא מעט ונתקלתי רק בחרטות, כנראה שבאייפון הסוללה נגמרת מהר יותר פשוט כי יש יותר מה לעשות בו 😃

חחחחחחחחחחח תנסה לגעת בטאצ' דרך כפפה דקה, אתה מודע לזה שהטאצ' של אייפון עובד על מוליכות נכון?
ו"פגשתי והכרתי" זה לא טרחתי לקנות את המכשיר.. לקחתי מאנשים את המכשיר והתחלתי לשחק איתו.
ודי גם על חיי סוללה שמעתי לא מעט ונתקלתי רק בחרטות, כנראה שבאייפון הסוללה נגמרת מהר יותר פשוט כי יש יותר מה לעשות בו 😃
גם הטאצ' של הגלקסי עובד על סגירת מעגל, אבל הוא הרבה יותר רגיש, בחורף בעבודה יכלתי לענות לשיחות עם כפפה בזמן שהחבר'ה עם האייפון היו צריכים להוריד אותה
"כנראה שבאייפון הסוללה נגמרת מהר יותר פשוט כי יש יותר מה לעשות בו" אההההה טוב אחי ....חפש בגוגל זמן מסך של שני המכשירים וזה עוד לפני צריבת רום מבושל.

יש לי גלאקסי S2 וזה אחדהמכשירים הכי טובים שהיו לי מעולם... אז כנראה שS3 מן הסתם יותר טוב

הרגע קיבלתי סמסונג טאב הוא נחמדנאבל האייפוד שלי לא רואה אותו הוא איטי רצח ובשעה שיש לי אותו הייתי צריך להחליף מקלדת כי הוא לא רצה להריץ עברית הסמסונג אפ לא נותן לי להכנס בלי עדכון אבל כשאני מעדכן הוא קורס והמרקט מסורבל ומעצבן

נערך לאחרונה:
דחו את ההשקה של 3 ): אבל אפשר להביא אותו מחיר יקר בסביבות ה 3700 שקל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית