הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא מבין מה קורה - חיטוב

itay301

משתמש פעיל
948
4
נק' מוניטין:
244
948
4
G-max
התחלתי חיטוב יום ראשון שעבר על גירעון של 300 ביומיים הראשונים ואז שיניתי לגירעון של 500 על 130 גרם פחמימה בלי אירובי רציני לבנתיים
בשבוע הראשון ירדתי 2 וחצי קילו המון נוזלים ירדו אני מאמין.
ירדתי מ87.5 ל85 אבל השבוע השני כאילו מיום ראשון האחרון עד היום נשארתי על אותו משקל ואני על אותו תפריט בלי לשנות כלום....
תמיד יש תקיעה אחרי ירידה של נוזלים? או שמשו פה לא בסדר?
זה הרגשה ממש מבאסת לשמור על תפריט מסודר ולא לראות תוצאה ;maeq

זה קורה, אני כבר 4 שבועות בחיטוב עם אותו גרעון ואותו תפריט, אירובי אני עושה קבוע 20 דקות 3 פעמים בשבוע... ויש שבועות שאני יורד 2 קילו ויש שבועות שאני עולה 200 גרם.
אל תלחץ, תשקל פעם בשבועיים, באותו זמן ( בוקר\ערב), ועדיף אחרי יציאה.
אם אתה בגרעון של 500 ועושה הכל לפי הספר אתה תרד.

העמסות אתה עושה?

שמע בתור אחד שעושה חיטוב רצח כבר תקופה , ברגע שאתה מפסיק לרדת ועוד על ההתחלה זה סימן שאתה צריך לחתוך עוד באוכל ( בעיקר בפחממות) ולא לאכול כלום בין הארוחות , עלי זה עבד פרפקט השיטה הזאת בלי כול הבולשיט מסביב.

דבר נוסף - > תעשה יותר ארובי , אני עושה כול יום שאני במשקולות אחרי אימון חצי שעה בימים ללא אימון משקולות שעה , חוץ מיום אחד בשבוע מנוחה , בכול מקרה זה מה שעובד בשבילי פצצה מקווה שגם לאחרים.

מאחר ואתה לא עושה שום אירובי אני הייתי מציע לך אחד משני האפשריות האלו:
1. להתחיל לעשות אירובי ולא לקצצ קלוריות
2. לקצץ קלוריות ולא לעשות אירובי
אם אתה תעשה גם וגם אתה תגיעה לגירעון גדול מידי בשביל ההתחלה וכשתרצה לעבור שלב לא יהיה לך מאיפה לקצץ

התחלתי חיטוב יום ראשון שעבר על גירעון של 300 ביומיים הראשונים ואז שיניתי לגירעון של 500 על 130 גרם פחמימה בלי אירובי רציני לבנתיים
ירדתי מ87.5 ל85 אבל השבוע השני כאילו מיום ראשון האחרון עד היום נשארתי על אותו משקל ואני על אותו תפריט בלי לשנות כלום....
אולי משהו אצלך בתפריט לא נכון..אולי רימית ..אין כ"כ מה לחשוב פה...כנראה אתה עשית משהו לא כמו שצריך.
אל תלחץ מזה...תעלה את התפריט לביקורת

יכול להיות שבאמת התפריט שלך לא מתאים לך/לא טוב פשוט יכול להיות שגם "גנבת" פה ושם משהו מתוק . בכל מקרה תעלה לביקורת את התפריט כמו שבמבה אמר לך ואל תדאג לכולם בסוף מגיע התקיעה מר לטיסימוס אם אני לא טועה אמר שזה משתחרר אחרי ההעמסה הראשונה

תראה יש דברים שאני לא חישבתי וכולם ביחד יכולים להתאסף לכמות קלוריות לא ממש קטנה: כשאת שותה תה עם 2 כפיות סוכר כל כפית בערך 20 קלוריות אז אם אתה שותה ביום 3 פעמים תה עם שני סוכר אז זה כבר 120 קלוריות, כשאתה מחשב אוכל אולי גם נספג בו לא ממש קצת שומן ואפילו אם נספג סך הכל 5 גרם שומן זה כבר 45 קלוריות, ולוס לכל מה שאמרתי אולי אתה גם אכלתי איזה פרי או שניים שיכול להוסיף גם לא ממש קצת וכל אלו יכולים להתאסך לכמות קלוריות די משמעותית אם אתה על גרעון די קטן.

• פותח/ת השרשור
גובה -187 משקל 85 א.ש. אני מאמין 16 גיל-18 RMR -2500
3 ביצים
סקופ חלבון
250 גרם חזה עוף (טיגון בלי שמן)
100 גרם טחינה
5 פרוסות לחם מלא
200 מ"ל חלב סויה
50 גרם ברנפלקס
תפוח
שני מלפפונים ושתי עגבניות (לא כללתי אותם בחישוב )

2080 קלוריות
130 גרם פחמימה
186 גרם חלבון
90 גרם שומן

זה קורה, אני כבר 4 שבועות בחיטוב עם אותו גרעון ואותו תפריט, אירובי אני עושה קבוע 20 דקות 3 פעמים בשבוע... ויש שבועות שאני יורד 2 קילו ויש שבועות שאני עולה 200 גרם.
אל תלחץ, תשקל פעם בשבועיים, באותו זמן ( בוקר\ערב), ועדיף אחרי יציאה.
אם אתה בגרעון של 500 ועושה הכל לפי הספר אתה תרד.

העמסות אתה עושה?

תודה - מעודד קצת לשמוע שזה לא רק לי כי באמת אני לפי תפריט מסודר ולא חורג ממנו אפילו לא טיפה וזה מבאס לא לראות ירידה
אני כרגע על 130 גרם פחמימה אז תכננתי העמסה רק אחרי חודש שלאחריה אני עובר לדל פחמימה ואז העמסה כל שבועיים או פחות(תלוי בכמות הפחמימה) כמו שצריך.

שמע בתור אחד שעושה חיטוב רצח כבר תקופה , ברגע שאתה מפסיק לרדת ועוד על ההתחלה זה סימן שאתה צריך לחתוך עוד באוכל ( בעיקר בפחממות) ולא לאכול כלום בין הארוחות , עלי זה עבד פרפקט השיטה הזאת בלי כול הבולשיט מסביב.

דבר נוסף - > תעשה יותר ארובי , אני עושה כול יום שאני במשקולות אחרי אימון חצי שעה בימים ללא אימון משקולות שעה , חוץ מיום אחד בשבוע מנוחה , בכול מקרה זה מה שעובד בשבילי פצצה מקווה שגם לאחרים.

המטרה שלי זה לרדת בשומן ולא לפרק שריר;maeq

אולי משהו אצלך בתפריט לא נכון..אולי רימית ..אין כ"כ מה לחשוב פה...כנראה אתה עשית משהו לא כמו שצריך.
אל תלחץ מזה...תעלה את התפריט לביקורת
העלתי את התפריט אני שומר עליו ולא זז מימנו אפילו טיפה חוץ מימים שאני עושה אימון ו10 דקות ריצה בעצימות גבוהה אני מוסיף 200 קלוריות משומן או חלבון כדי לא להיות בגירעון גדול מדיי אני לא אוכל שום דבר מיותר מחוץ לתפריט

יכול להיות שבאמת התפריט שלך לא מתאים לך/לא טוב פשוט יכול להיות שגם "גנבת" פה ושם משהו מתוק . בכל מקרה תעלה לביקורת את התפריט כמו שבמבה אמר לך ואל תדאג לכולם בסוף מגיע התקיעה מר לטיסימוס אם אני לא טועה אמר שזה משתחרר אחרי ההעמסה הראשונה
זה לא שאני בכלל לא יורד וכמו שכבר אמרתי אני שומר על תפריט מסודר מאוד ולא חורג ממנו עובדה בשבוע הראשון ירדתי 2 וחצי (למרות שזה נוזלים הרוב אבל זה מה שאמור להיות בהתחלה)יכול להיות סתם שלא ישנתי מספיק או סיבה קטנה אחרת לפני ששקלתי אני ייבדוק יום ראשון עוד פעם ויעדכן לפני תחילת שבוע שלישי

תראה יש דברים שאני לא חישבתי וכולם ביחד יכולים להתאסף לכמות קלוריות לא ממש קטנה: כשאת שותה תה עם 2 כפיות סוכר כל כפית בערך 20 קלוריות אז אם אתה שותה ביום 3 פעמים תה עם שני סוכר אז זה כבר 120 קלוריות, כשאתה מחשב אוכל אולי גם נספג בו לא ממש קצת שומן ואפילו אם נספג סך הכל 5 גרם שומן זה כבר 45 קלוריות, ולוס לכל מה שאמרתי אולי אתה גם אכלתי איזה פרי או שניים שיכול להוסיף גם לא ממש קצת וכל אלו יכולים להתאסך לכמות קלוריות די משמעותית אם אתה על גרעון די קטן.

חוץ ממרק ירקות שאין בו טיפת שמן ואני אוכל מכל הירקות רק חתיכה קטנה של ברוקולי , אז אני לא נוגע בשום דבר שלא רשום בתפריט.

השריפת קלוריות היומית שלך היא 2392
אל תוסיף קלוריות בים של אימון....
חוץ מזה אין לי מה להוסיף

• פותח/ת השרשור
השריפת קלוריות היומית שלך היא 2392
אל תוסיף קלוריות בים של אימון....
חוץ מזה אין לי מה להוסיף
כל פעם לפני אימון אני רץ על 14-17 קמ"ש איזה 8-10 דקות ושורף רק בריצה 100-120 קלוריות ובאימון אני מאמין שאני שורף 150 ככה והתוספת שלי בימי אימון זה רק 150 קלוריות רק כדי לא ליצור גירעון גדול מדיי
נקווה ששבוע הבא אני ייראה כבר תוצאות

אירובי אצלי בחיטוב מסתכם בהליכה עצימות נמוכה עם הפוגות של ריצה כל כמה דקות , עושה ככה 40-60 דק' . גם "סקי" עצימות נמוכה 20-30 דק' מעולה. אני לא אוהב להרוג את עצמי באימונים בחיטוב,באימוני כוח יותר משקיע בחיטוב . אירובי לא אוהב וגם ככה אין חשק ואנרגיה.

• פותח/ת השרשור
לא משנה כנראה הייתה טעות בחישוב אותו יום - לא ישנתי מספיק או משו בדקתי היום בבוקר (סוף השבוע השני ) וירדתי משבוע שעבר את מה שהייתי אמור לרדת הכל בסדר תודה בכל מקרה לכולם על העזרה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית