ייעוץ שילוב תוכנית אימונים עם פוטבול

• פותח/ת השרשור Zodon
  • פורסם בתאריך

Zodon

משתמש מתחיל
72
0
נק' מוניטין:
5
72
0
גובה: 1.81
משקל: 78 (אחוז שומן נמוך, לא יודע בידיוק כמה אבל רואים קוביות...)

מטרה: שיפור זריזות וכוח מתפרץ(אימונים בחוץ) ובחדר כושר שיפור כוח וכוח מתפרץ ובנוסף עליה במאסה.

אני ככל הנראה יעשה 2 אימוני פוטבול בשבוע, בנוסף אימון עצמאי שיכלול ספרינטים ותרגילי כוח מתפרץ כמו סקאווטים לקפיצה ודברים בסגנון.
חשבתי לשלב את זה עם תוכנית הSS, יש לי ניסיון של כחודשיים בחדר כושר עם תוכניות מונפצות שקצב ההתקדמות איתן היה סביר אך אני יכול לראות בבירור שלא מיציתי את הפוטנציאל שלי, ולכן אני רוצה לעבור למשהו יותר מסודר.
תוכנית הSS שאני אבצע היא הבסיסית:
A: סקוואט דדלפיט בנץ'
B: סקאווט פרס בנט אובר (אין מקום לPC בחד"כ)
הכל במתכונת של 3X5 חוץ מהדדלפיט.

חשבתי לבנות תוכנית שבועית בסגנון הזה:

ראשון: חד"כ
שני: פוטבול
שלישי: חד"כ
רביעי: אימון עצמאי של כוח מתפרץ
חמישי: חד"כ
שישי: פוטבול.
שבת: מנוחה (עם אפשרות לריצת שחרור בקצב קל של 20 דקות?)

לא בעיה לראות שיש לי יותר מידי אימונים ולא מספיק התאוששות, ואני יודע שאני צריך להוריד איכשהו את הנפח או העצימות, השאלה היא איך אני מבצע את זה, להוריד אימון? תוכנית אחרת? באחד מהימים להוריד עומס?

כמובן שבמהלך כל התקופה אני יאכל הרבה (כרגע אוכל כ3000 קלוריות ו150 גרם חלבון, ללא אבקות). ואני אנסה להגיע למקסימום זמן שינה שאפשר.

אשמח נורא לשמוע הצעות ודרכים לשפר, כי אני בטוח שיש.
תודה רבה על העזרה 😃

• פותח/ת השרשור
שתי מילים,
קרוספיט פוטבול. עושים את העבודה בשבילך.
נכנסתי עכשיו לאתר שלהם, ניסיתי לקרוא והכל, אבל זה נראה לי יותר מידי, אני מתאמן מתחיל סה"כ, ואני מעדיף לשמור על זה פשוט ובהמשך להסתבך עם קרוספיט פוטבול, אני מעדיף כרגע לעשות את הSS, פשוט אולי להוריד עומס בחלק מהאימונים, לשנות ימים או משהו כזה.
אשמח לשמוע המלצות שונות מעוד אנשים.

SS זאת תכנית תובענית גם בלי שני אימוני פוטבול באמצע, שלא לדבר על ספרינטים וריצה.
אל תלך עם הראש בקיר, או שתוריד עצימות או שתוותר על אימון כוח אחד.
גם אני ניסיתי לשלב אימוני פוטבול עם 3 אימוני כוח.. מהר מאוד הגיעו סימנים של אימון יתר.

אבל אני לא מבין משהו, העונה נגמרה לפני חודשיים, עדיין יש לכם שני אימונים בשבוע?
(תקן אותי אם אתה לא משחק בIFL 😃 )

• פותח/ת השרשור
SS זאת תכנית תובענית גם בלי שני אימוני פוטבול באמצע, שלא לדבר על ספרינטים וריצה.
אל תלך עם הראש בקיר, או שתוריד עצימות או שתוותר על אימון כוח אחד.
גם אני ניסיתי לשלב אימוני פוטבול עם 3 אימוני כוח.. מהר מאוד הגיעו סימנים של אימון יתר.

אבל אני לא מבין משהו, העונה נגמרה לפני חודשיים, עדיין יש לכם שני אימונים בשבוע?
(תקן אותי אם אתה לא משחק בIFL 😃 )
יום שני אימון ראשון, אין עדיין משחקים אבל יש 2 אימונים בשבוע.
וברור שאני מודע שאם אני אתמיד בעצמיות הגבוהה שרשמתי אני יגיע לאימון יתר ולא אקבל תוצאות. בגלל זה אני בא לפה, מאיפה כדי לי להוריד נפח ועצימות על מנת להתקדם ולראות תוצאות. אתם המומחים, אני סתם מתאמן מתחיל 😃

• פותח/ת השרשור
אני עדיין מחכה לתשובה, באמת אודה אם מישהו יוכל לעזור לי, כל טיפת עזרה או טיפ קטן יתרמו לי.
תודה.

איפה אתה משחק ?
שני אימוני כוח + אימונים יעודיים יספיקו (ואם אתה מסוגל אז גם אימון קל נוסף)

תתאמן שבת ורביעי אימוני כוח, אתה חייב יום מנוחה בין הכוח לפוטבול

• פותח/ת השרשור
איפה אתה משחק ?
שני אימוני כוח + אימונים יעודיים יספיקו (ואם אתה מסוגל אז גם אימון קל נוסף)

תתאמן שבת ורביעי אימוני כוח, אתה חייב יום מנוחה בין הכוח לפוטבול
עדיין לא החלטתי לאיזו קבוצה אני מצטרף, אנני מתכנן ללכת למיני קמפ של כמה שיותר קבוצות ולהחליט משם לאיזו קבוצה הכי התחברתי.
ואתה מציע לי בעצם לעשות את הSS אבל במקום 3 פעמים בשבוע, רק פעמיים?

אתה מגיע ליום מיונים שלנו ?
צור איתי קשר

155945_10150750267027372_844327371_9655931_1920983045_n.jpg

• פותח/ת השרשור
רן כבר דיברתי איתך, וכן אני מתכנן להגיע למיונים ב7.6
אין לי תפקיד, אבל אני רוצה ליהיות RB.

• פותח/ת השרשור
לא ממליץ לך על התפקיד הזה, אבל בחירה שלך.
איזה עוד קבוצות חשבת לראות?
למה אתה לא ממליץ על התפקיד? מהכרות אישית עם היכולות שלי אני חושב שהתפקיד מתאים לי, למה אתה לא ממליץ עליו?
ואני כנראה אנסה את כל הקבוצות במרכז.

זאת עמדה שנפצעים בה הרבה. אין אימון שאתה לא מסיים עם משהו כואב, וקורה גם שנפצעים באופן רציני.
וחוץ מזה, יש לך כמה סנטימטרים עודפים 😃

• פותח/ת השרשור
זאת עמדה שנפצעים בה הרבה. אין אימון שאתה לא מסיים עם משהו כואב, וקורה גם שנפצעים באופן רציני.
וחוץ מזה, יש לך כמה סנטימטרים עודפים 😃
בקשר לפציעות, זה חלק מהמשחק והתפקיד, אני מתכנן גם לעשות אימונים על הצאוור, קרסול, ברכיים וכו' בשביל למנוע פציעות כמה שיותר.
וRB יש אפילו בגבוה 1.85, למען האמת הגבוה הממוצע הוא 1.80. (אני מדבר על ארה"ב, לא יודע איך זה בליגה בארץ)

בקשר לפציעות, זה חלק מהמשחק והתפקיד, אני מתכנן גם לעשות אימונים על הצאוור, קרסול, ברכיים וכו' בשביל למנוע פציעות כמה שיותר.
וRB יש אפילו בגבוה 1.85, למען האמת הגבוה הממוצע הוא 1.80. (אני מדבר על ארה"ב, לא יודע איך זה בליגה בארץ)
יותר בכיוון של 1.75. הRB אמור להיות מהנמוכים יותר על המגרש ואל תשכח שגם שאר השחקנים בNFL יותר גבוהים מהשחקנים בארץ...
בכל מקרה, רק כתבתי שאני לא ממליץ על התפקיד.
אם אתה משוכנע שאתה מתאים לתפקיד ורוצה לשחק אותו אתה לא צריך להקשיב לי. זה שלי באופן אישי יש היכרות לא כל כך טובה עם התפקיד לא אומר שגם לך תהיה כזאת. בכל מקרה- הרבה בהצלחה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
יותר בכיוון של 1.75. הRB אמור להיות מהנמוכים יותר על המגרש ואל תשכח שגם שאר השחקנים בNFL יותר גבוהים מהשחקנים בארץ...
בכל מקרה, רק כתבתי שאני לא ממליץ על התפקיד.
אם אתה משוכנע שאתה מתאים לתפקיד ורוצה לשחק אותו אתה לא צריך להקשיב לי. זה שלי באופן אישי יש היכרות לא כל כך טובה עם התפקיד לא אומר שגם לך תהיה כזאת. בכל מקרה- הרבה בהצלחה.
איפה אתה משחק, ובאיזה תפקיד?

שיחקתי בריאלי ראמס בליגת תיכונים
כמו שבטח הבנת הייתי RB (ו kicker, אבל זה לא קשור)
אבל נכון לעכשיו אני פצוע כבר 3 וחצי חודשים.
אתה מוזמן להסתכל לי בלוג.

אתה מוזמן להצטרף לאימונים שלנו ברחובות.
הם בימי שישי בבוקר ושלישי בערב.
צור איתי קשר לפרטים.
נשמח לRB.
156269_3408119996186_1065512383_3181569_15259650_n.jpg

פאק כל פוסטר יותר מבעיר מהשני.............................גם אני רוצה! :(

רן מצטער אבל החבר'ה מרחובות התעלו עליכם בפוסטר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית