גובה: 1.81
משקל: 78 (אחוז שומן נמוך, לא יודע בידיוק כמה אבל רואים קוביות...)
מטרה: שיפור זריזות וכוח מתפרץ(אימונים בחוץ) ובחדר כושר שיפור כוח וכוח מתפרץ ובנוסף עליה במאסה.
אני ככל הנראה יעשה 2 אימוני פוטבול בשבוע, בנוסף אימון עצמאי שיכלול ספרינטים ותרגילי כוח מתפרץ כמו סקאווטים לקפיצה ודברים בסגנון.
חשבתי לשלב את זה עם תוכנית הSS, יש לי ניסיון של כחודשיים בחדר כושר עם תוכניות מונפצות שקצב ההתקדמות איתן היה סביר אך אני יכול לראות בבירור שלא מיציתי את הפוטנציאל שלי, ולכן אני רוצה לעבור למשהו יותר מסודר.
תוכנית הSS שאני אבצע היא הבסיסית:
A: סקוואט דדלפיט בנץ'
B: סקאווט פרס בנט אובר (אין מקום לPC בחד"כ)
הכל במתכונת של 3X5 חוץ מהדדלפיט.
חשבתי לבנות תוכנית שבועית בסגנון הזה:
ראשון: חד"כ
שני: פוטבול
שלישי: חד"כ
רביעי: אימון עצמאי של כוח מתפרץ
חמישי: חד"כ
שישי: פוטבול.
שבת: מנוחה (עם אפשרות לריצת שחרור בקצב קל של 20 דקות?)
לא בעיה לראות שיש לי יותר מידי אימונים ולא מספיק התאוששות, ואני יודע שאני צריך להוריד איכשהו את הנפח או העצימות, השאלה היא איך אני מבצע את זה, להוריד אימון? תוכנית אחרת? באחד מהימים להוריד עומס?
כמובן שבמהלך כל התקופה אני יאכל הרבה (כרגע אוכל כ3000 קלוריות ו150 גרם חלבון, ללא אבקות). ואני אנסה להגיע למקסימום זמן שינה שאפשר.
אשמח נורא לשמוע הצעות ודרכים לשפר, כי אני בטוח שיש.
תודה רבה על העזרה 😃
גובה: 1.81
משקל: 78 (אחוז שומן נמוך, לא יודע בידיוק כמה אבל רואים קוביות...)
מטרה: שיפור זריזות וכוח מתפרץ(אימונים בחוץ) ובחדר כושר שיפור כוח וכוח מתפרץ ובנוסף עליה במאסה.
אני ככל הנראה יעשה 2 אימוני פוטבול בשבוע, בנוסף אימון עצמאי שיכלול ספרינטים ותרגילי כוח מתפרץ כמו סקאווטים לקפיצה ודברים בסגנון.
חשבתי לשלב את זה עם תוכנית הSS, יש לי ניסיון של כחודשיים בחדר כושר עם תוכניות מונפצות שקצב ההתקדמות איתן היה סביר אך אני יכול לראות בבירור שלא מיציתי את הפוטנציאל שלי, ולכן אני רוצה לעבור למשהו יותר מסודר.
תוכנית הSS שאני אבצע היא הבסיסית:
A: סקוואט דדלפיט בנץ'
B: סקאווט פרס בנט אובר (אין מקום לPC בחד"כ)
הכל במתכונת של 3X5 חוץ מהדדלפיט.
חשבתי לבנות תוכנית שבועית בסגנון הזה:
ראשון: חד"כ
שני: פוטבול
שלישי: חד"כ
רביעי: אימון עצמאי של כוח מתפרץ
חמישי: חד"כ
שישי: פוטבול.
שבת: מנוחה (עם אפשרות לריצת שחרור בקצב קל של 20 דקות?)
לא בעיה לראות שיש לי יותר מידי אימונים ולא מספיק התאוששות, ואני יודע שאני צריך להוריד איכשהו את הנפח או העצימות, השאלה היא איך אני מבצע את זה, להוריד אימון? תוכנית אחרת? באחד מהימים להוריד עומס?
כמובן שבמהלך כל התקופה אני יאכל הרבה (כרגע אוכל כ3000 קלוריות ו150 גרם חלבון, ללא אבקות). ואני אנסה להגיע למקסימום זמן שינה שאפשר.
אשמח נורא לשמוע הצעות ודרכים לשפר, כי אני בטוח שיש.
תודה רבה על העזרה 😃