ייעוץ בעייה בהגעה ל30-50 ג פחמימות

isaac3232

משתמש מתחיל
36
0
נק' מוניטין:
0
36
0
אהלן!
אני כרגע בחיטוב במשקל של 76 ומנסה להגיע לאיזור ה30-50 גרם פחמימה ביום.
נורא קשה לי מפני שבכדי להגיע לכ150 גרם חלבון ביום,אני נדרש לאכול מה שיש בבית כגון יוגורטים 1%(כ10-15 ג פחממה כל אחד) או מוצרים שכיחים אחרים עם כמות טובה של חלבון.
חוץ מזה שנודע לי שאחרי אימון צריך לצרוך עוד כ25-30 גרם פחממה לספיגה יעילה של השייק.

איך אני מצמצם את הפחמימות בתפריט שלי? או שזה בסדר להגיע לכיוון ה60?

• פותח/ת השרשור
מה שאני מנסה להסביר זה שאין לי כמות של 2 טונה 300 ג חזה עוף כל יום בבית-לכן אני אוכל ממה שכן אני מוצא.
מה עושים במצב כזה?

מה בדיוק יש לך בבית ? למה אתה לא יכול לעשות פעם בשבוע-שבוע וחצי קנייה מרוכזת ?
מה שאמרו לך שלקחת פחמימה עם שייק אחרי אימון בישביל חלון ההזדמנויות וכדומה זה מיתוס!

אנשים מדברים גם על 3,5% שומן שהם מגיעים וגם על 1,5. אני יודע שמתחת ל5% מתים.
אני טוען שאפקטיביות של 0 ו 80 בתנאים מסיימים היא אותו הדבר.

אנשים מדברים גם על 3,5% שומן שהם מגיעים וגם על 1,5. אני יודע שמתחת ל5% מתים.
אני טוען שאפקטיביות של 0 ו 80 בתנאים מסיימים היא אותו הדבר.
מתחת ל-3% נצפה מוות, אומרים אפילו 2.5%, זה מאוד קשה למדידה ורק מכשיר בשם DEXA מסוגל לכך (וגם זה לא בטוח).
בקשר לפותח האשכול, מישהו בילבל לך את המוח:
1. אין צורך להיות על 20, 30 או 100 גרם פחמימה. זה הכל עניין קלורי, לפחות עד % שומן נמוך מאוד (מתחת ל 10% שומן)
2. לא צריך פחמימות כדי שה"שייק יספג היטב לאחר האימון" - זה קשקשת של דיאטניות שלמדו במוסדות יוקרתיים מאוד בישראל שיודעים המון על תזונה.

• פותח/ת השרשור
אני מבין שצריך להיות בגרעון קלורי שלילי,מה שאני לא מבין אם אנשים פה סופרים את הקלוריות של כל מאכל שהם מכניסים לבטן במהלך היום..אני רואה את זה כבלתי אפשרי

0 פחמימות נשמע יותר מגניב אבל. 😉
אני בחיוב הזה נסיתי משהו חדש ושברתי כל המוסכמות- התחטבתי על טסט ארוך,טרן ארוך דיבול ואינסולין. עד 4 ימים ליפני התחרות כל יום (בתנאים מסויימים שאני לא אפרט) 70 גר דקסטרוז.
סה"כ פחמימה בחיטוב 200 ג"ר יומית לפחות...

מתחת ל-3% נצפה מוות, אומרים אפילו 2.5%, זה מאוד קשה למדידה ורק מכשיר בשם DEXA מסוגל לכך (וגם זה לא בטוח).
1. אין צורך להיות על 20, 30 או 100 גרם פחמימה. זה הכל עניין קלורי, לפחות עד % שומן נמוך מאוד (מתחת ל 10% שומן)
2. לא צריך פחמימות כדי שה"שייק יספג היטב לאחר האימון" - זה קשקשת של דיאטניות שלמדו במוסדות יוקרתיים מאוד בישראל שיודעים המון על תזונה.
מי מודד בכלל? אבל אני "ביקרתי" באזור הכי נמוך של אחוזי שומן בגוף,התעלפויות זה כלום...להרגיש חרה בתקופה הזו -זה היה שיפור מצב ניקר מבחינתי.

0 פחמימות נשמע יותר מגניב אבל. 😉
אני בחיוב הזה נסיתי משהו חדש ושברתי כל המוסכמות- התחטבתי על טסט ארוך,טרן ארוך דיבול ואינסולין. עד 4 ימים ליפני התחרות כל יום (בתנאים מסויימים שאני לא אפרט) 70 גר דקסטרוז.
סה"כ פחמימה בחיטוב 200 ג"ר יומית לפחות...

מי מודד בכלל? אבל אני "ביקרתי" באזור הכי נמוך של אחוזי שומן בגוף,התעלפויות זה כלום...להרגיש חרה בתקופה הזו -זה היה שיפור מצב ניקר מבחינתי.
מתחרים באולימפיה בודקים בשביל להתלהב בפורומים ולהפיץ למעריצים ולאסוף עוד ספונסרים בדרך.

מתחרים באולימפיה בודקים בשביל להתלהב בפורומים ולהפיץ למעריצים ולאסוף עוד ספונסרים בדרך.
יצאה לי לשבת במסעדה עם בראנצ' בשיחה לא פורמלית ולשאול אותו את השאלה הזאת- הוא אמר שכולם יוצאים 8-9% ועל שאלה נוספת"איך לעזזל?" הוא ענה שעומק ודחיסות שם זה רמה אחרת ואין מספרים כאלה.
רוני בסמינר שיקר במצח נחושה על 0.03%

יצאה לי לשבת במסעדה עם בראנצ' בשיחה לא פורמלית ולשאול אותו את השאלה הזאת- הוא אמר שכולם יוצאים 8-9% ועל שאלה נוספת"איך לעזזל?" הוא ענה שעומק ודחיסות שם זה רמה אחרת ואין מספרים כאלה.
רוני בסמינר שיקר במצח נחושה על 0.03%
רוני ליצן כמו בילדרים אחרים חברים שלו שמדברים שטויות, זה לא ממש חדש. ונכון, בבוד פוד הם לא יצאו באופן מדוייק, אך DEXA זה עולם אחר לגמרי וזה זמין הרבה יותר בארה"ב מאשר בישראל (שאם אני לא טועה יש רק בתל השומר והכניסה לשם היא רק לאנשים עם בעיות למינהן בעצמות[בעיקר בריחות סידן כרוניות]).

משה אז אתה אומר שאפשר להגיע גם עם 150 פחמימה לדוגמא ל11 אחוז ? אז למה כל הפורום דוגל בשיטת דל פחמימה מאחוז 12

אפשר להתחטב מעולה על 100 גרם פחמימה ביום. עד 10%, משם לרדת לחד ספרתי ידרוש דיאטות יותר מיוחדות ודלות.
לא לכולם מתאים דל פחמימה, אני למשל ניסיתי את זה ולא ירדתי. רק נוזלים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית