הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בעייה בהגעה ל30-50 ג פחמימות

isaac3232

משתמש מתחיל
36
0
נק' מוניטין:
0
36
0
אהלן!
אני כרגע בחיטוב במשקל של 76 ומנסה להגיע לאיזור ה30-50 גרם פחמימה ביום.
נורא קשה לי מפני שבכדי להגיע לכ150 גרם חלבון ביום,אני נדרש לאכול מה שיש בבית כגון יוגורטים 1%(כ10-15 ג פחממה כל אחד) או מוצרים שכיחים אחרים עם כמות טובה של חלבון.
חוץ מזה שנודע לי שאחרי אימון צריך לצרוך עוד כ25-30 גרם פחממה לספיגה יעילה של השייק.

איך אני מצמצם את הפחמימות בתפריט שלי? או שזה בסדר להגיע לכיוון ה60?

אני כבר ב15 אחוז מתחטב על 150 , שנה שעברה ירדתי ל60-70 מהר מדי ומצאתי את עצמי גומר חיטוב על 14 אחוז ועולה תוך שבועיים חזרהל 16 אז מה הטעם? תתחטב על פחמימות בצורה מאוזנת ותרד רק כשזה מפסיק להשפיע

אני כבר ב15 אחוז מתחטב על 150 , שנה שעברה ירדתי ל60-70 מהר מדי ומצאתי את עצמי גומר חיטוב על 14 אחוז ועולה תוך שבועיים חזרהל 16 אז מה הטעם? תתחטב על פחמימות בצורה מאוזנת ותרד רק כשזה מפסיק להשפיע

+1, קרה לי בחיטוב הראשון..הרגשה לא הכי טובה.
בחיטוב שאני הולך לעשות גם , 3 חודש 120-150 ג' פחמ' ואז גם חודש-חודשיים נוספים על 80-100 , גם כשאגיע ל12-13% , כי אין טעם מהנסיון האישי שלי, אצלי בכל אופן מתחטב כמו שצריך גם על 100+ , ואפילו יותר אפקטיבי מאשר 60-80 ג'.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית