הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון טכניקות בנץ' וסקוואט

• פותח/ת השרשור Echo25
  • פורסם בתאריך

Echo25

משתמש משקיע
2,823
896
נק' מוניטין:
3,796
2,823
896
הזווית של הסקוואט בעייתית כי מ2 הצדדים יש לי חלון אז אין לי מאיפה לצלם בזווית טובה..
נראה שאני קורס יותר מדי בירידה, איך אפשר לתקן את זה? אני כן מנסה להוציא חזה הכי חזק שאני יכול ועדיין זה קורה..

בבנץ' לא נראה שיש בעיה..
תודה!
ד"א בתוכנית 5X5 בחיטוב מסיים שבוע רביעי עליתי ממשקלי עבודה
בבנץ' 81 ל87.5
סקוואט 93 ל100
דדליפט 80 ל100
אבל בכל אופן זה לא PR מוחלטים כי בכל זאת 3 חודשים בחיטוב איבדתי קצת כוח

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
נראה באמת לפי המראה שהזווית של הכף רגל שלך היא גדולה מדי וזה מקשה עליך לרדת עמוק . בכל מקרה תצלם פעם הבאה מהצד ויהיה יותר קל וברור לשפוט אותך

נערך לאחרונה:
אתה מכופף את הגב בירידה יותר מדי ולכן אתה יוצר עליו עומס וזה גם מקשה עליך לעלות.
יש 2 אפשרויות למה זה קורה:
או שאתה לא חם מספיק כי לא עשית קצת מתיחות
או שהארמסטרינגס שלך קצרים מדי ואתה מכפה על זה בירידה עם הגב.
תתחיל לעבוד על מתיחות, חצי שעה פעם/פעמיים ביום וזה יסתדר.

• פותח/ת השרשור
אתה מכופף את הגב בירידה יותר מדי ולכן אתה יוצר עליו עומס וזה גם מקשה עליך לעלות.
כן אני הבנאדם הכי לא גמיש שתכיר נראה לי..
אתה אומר שהבעיה של הירידה עם הגב זה בגלל חוסר גמישות בהאמסטרינג? איך אני אמור לעבוד יותר על זה? אני עושה מתיחות 3-4 פעמים בשבוע להאמסטרינג ועדיין לא רואה שום שיפור משמעותי, זה ממש מפריע גם בחתירה ובדדליפט

נראה באמת לפי המראה שהזווית של הכף רגל שלך היא גדולה מדי וזה מקשה עליך לרדת עמוק . בכל מקרה תצלם פעם הבאה מהצד ויהיה יותר קל וברור לשפוט אותך

זוויתצ ילום - שוב
זה נראה כאילו הרגליים שלי בזווית 80-75 מעלות לפי הזווית צילום הזאת
אני אבקש ממישהו היום לצלם אותי וזהו

נערך לאחרונה:
אם יש ויכוח "כן מקביל-לא מקביל" אז צא מנק' הנחה שלא שברת מקביל, ותעבוד על זה. אתה שואל על טכניקה או על חוקיות של הרמה? אז מבחינת טכניקה זה לא עמוק מספיק, ואתה תתקע בקרוב.

• פותח/ת השרשור
אם יש ויכוח "כן מקביל-לא מקביל" אז צא מנק' הנחה שלא שברת מקביל, ותעבוד על זה. אתה שואל על טכניקה או על חוקיות של הרמה? אז מבחינת טכניקה זה לא עמוק מספיק, ואתה תתקע בקרוב.

אני תקוע אני בחיטוב 🤡
אני עכשיו יוצא לאימון אני אצלם אחד חדש

מה הקשר בין אי שבירת מקביל לתקיעה? [שואל ברצינות לא סטלבט]

• פותח/ת השרשור
הזווית לא טובה אבל זה לא נראה שאתה שובר מקביל

מה הקשר בין אי שבירת מקביל לתקיעה? [שואל ברצינות לא סטלבט]

כי כשאתה לא עקבי בעומק שלך, אז כל חזרה והוספת משקל זה הופך גבוה יותר. ואז הריסט בלתי נמנע.

צילמתי מזווית אחרת (אין לי אפשרות לצלם בפרופיל , אלא אם כן אני אעשה סקוואט במקום אחר..)
לגבי העומק עכשיו יותר ברור שאני שובר מקביל רואים גם שיש באונס
צילמתי את הסט עבודה עצמו אבל הצילום היה גבוה מדי לצערי אז העלתי רק את החימום, למרות שהרגשתי בסט עבודה שכן יש לי באונס בכל אופן... השאלה אם הגב לא יורד .. (למרות שקשה לשפוט מהזווית הזאת..)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אתה נשאן על החלק החיצוני של כף הרגל? זה לא נראה ככה.
באונס-עלית על זה לבד.
למרות שזה לא מהפרופיל נראה לי שיש באט-ווינק, תעבוד על גמישות בהאמס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית