הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה הערכת מצב ואחוזי שומן ..

• פותח/ת השרשור cs123
  • פורסם בתאריך

cs123

משתמש מתחיל
60
20
נק' מוניטין:
28
60
20
בחודשים האחרונים ירדתי ממשקל של 60 קילו ל53
מה שמעצבן אותי שעדיין יש קצת בטן שרואים בפרופיל , ככה ממול זה נראה בסדר .. אני יודעת שאחוזי שומן אצל בנות זה הולך שונה , אבל כמה נראה לכם יש לי ? אני כרגע מנסה לשמור על תפריט עם גרעון של 500 קלוריות , להמשיך ככה עוד קצת ? יש מה להוריד?
תודה =]

255_5.jpg 2555_5.jpg

אין לך מה להוריד זה הכי יפה ככה וכל גבר יגיד לך.
את מרגישה אולי 'שמנמנה' בגלל שכמו שאמרת - אצל נשים האחוזי שומן מתחלקים בצורה שונה בעיקר בגלל שמסת השריר שלכם לא מפותחת כמו אצל גברים לכן המשקל של השומן בגוף ושל מסת הגוף הכללית מתפלג בצורה שונה, והשומן יותר בולט לעין ופיזית גם .
את באיזור ה21 אחוז

אין הרבה להוריד אבל בניית מסת שריר תיצב את הגוף ותקבלי מראה מוצק יותר. תתמידי יותר בפלג גוף עליון מיכוון שאצל נשים קשה יותר לפתח אותו וגם הרגליים יכולות ליגדול יתר על המידה

כנ"ל, תוסיפי קצת שריר תתחילי לעשות סקוואטים, דדליפט, בנץ' ותמשיכי עם הגרעון לבינתיים.

• פותח/ת השרשור
האמת שאני מנויה למכון כושר והולכת פעם בחודש בקושי .. אני אנסה להתמיד 😃 תודה רבה !!

מסכים תפתחי את השרירים ותראי הרבה יותר טוב אין לך עוד מה להמשיך עם החיטוב לפי דעתי

את סביב 20 א.ש.

גוף יפה ואסתטי.

בהצלחה.

בת כמה את שאת מתחילה להתעסק עם דיאטות ? מה את אוכלת (מספיק חלבון/שומן וירקות) ?
עשית בדיקות דם לבדוק ברזל, סידן, ויטמין D... ?

אל תעשה שטויות, את נראת נהדר, צריכה להתאמן ולאכול טוב, הכל יסתדר עם אימוני משקולות ותזונה נכונה
נתתי לי רעיון לצלם מתאמנת שלי שעושה סקוואט/דדליפט/מתח (כן מתח לחזרות)/בנצ' ועוד, אני אדבר איתה

• פותח/ת השרשור
21
וכשהייתי 60 קילו היה לי צדדים ודיי בטן, לא כמו בתמונה 😃
ובשנה האחרונה לא עשיתי בדיקות דם , לפני היה הכל טוב ..
ומנסה לאכול חלבון וירקות כמה שיותר, רואים מחסור במשהו ?

ותודה לכולם :] אני אתחיל להתמיד במכון כושר ולהתאמן .. ואשמח לראות תמונה של המתאמנת שלך אם תוכל לעלות..

למה לעזאזל אתם חושבים שהיא צריכה לעשות דדליפט?
אירובי וקצת משקולות יעשו את העבודה.
בהצלחה

למה לעזאזל אתם חושבים שהיא צריכה לעשות דדליפט?
אירובי וקצת משקולות יעשו את העבודה.
בהצלחה

למה לא אחי ? הדדליפט בנצ' סקוואט ושאר התרגילים הבסיסיים רק ייתנו לה מראה קצת יותר מוצק ואתלטי ממה שהכי עכשיו .
לבנתיים תמשיכי עם הגירעון תאכלי הרבה חלבון הרבה ירקות וכל דבר שהכרחי בחיטוב, שתסיימי תעברי לנטרלי ותתחילי SS ..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית