שוחררה פריצה לא קשורה לגרסת iOS 5.1.1

• פותח/ת השרשור
כרגיל אני ממליץ לשמור חתימות ל-5.1.1 בעזרת Tiny Umbrella גם אם לא רוצים לפרוץ, אפל בדרך כלל מזדרזת להוציא עידכון "bus fixes" אחרי יציאת פריצה. זה לא דורש מכשיר פרוץ ושומר את קובץ החתימה על המחשב, למקרה שתשקלו לפרוץ בעתיד.

תודה על העידכון!
עד שסוף סוף החזרתי את האייפון לגירסא הישנה שלו, אבל בכל מקרה נחמד אפילו שהעידכונים לא משמעותיים בכלל ב-5.1.1
שאלה - כל מה שהורדתי מה-Cydia ובכלל מה ששמור באייפון ימחק לאחר העדכון + פריצה?

👏
תנו המלצות לדברים שימושיים באמת עם הפריצה

חברים מישהו יכול להסביר לי את תהליך הפריצה עצמו צעד צעד אני מאוד מאוד אודה לו [מוניטין מובטח 😃]

חברים מישהו יכול להסביר לי את תהליך הפריצה עצמו צעד צעד אני מאוד מאוד אודה לו [מוניטין מובטח 😃]

אתה מוריד את ה-Absinthe, מריץ אותו כשאייפון שלך מחובר, זה מוסיף לך Cydia על המסך, אתה נכנס לשם ל-Sources מתקין Installous ומתחיל להוריד.

אתה פשוט מחבר את האייפון למחשב, מדליק את התוכנה ולוחץ Jailbreak.

לא צריך להיכנס לDFU על מנת לפרוץ. אבל משהו אצלי דפוק בפריצה אני לא מצליח להוריד תוכנות מהסידיה :🙁

לא צריך להיכנס לDFU על מנת לפרוץ. אבל משהו אצלי דפוק בפריצה אני לא מצליח להוריד תוכנות מהסידיה :🙁

זה כנראה עומס על השרתים.
מה שאתה יכול לעשות זה ללחוץ Install, זה יעשה לך כמה error, לחזור לסידיה, לעשות שוב install.... עד שזה מתקין (כל פעם זה יוריד חלק אחר ובסוף יצליח להתקין).

זהו חברים הצלחתי תודה רבה לכולם !
עכשיו אפשר תוכנות מגניבות ויעילות לאייפון [כמו למשל שמנערים את המכשיר והוא סוגר את כל היישומים הפתוחים (יש לי את זה אני לא צריך רק הבאתי דוגמא)]
אם תביאו עוד דוגמאות אני מאוד אודה לכם

אני ממליץ לריצות את אפליקציית הENDOMONDO [זה מהאפ סטור בחינם כך שאפשר גם באייפונים לא פרוצים ]

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית