הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סטרואידים וmma

אבי ונופר משולם

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
אהלן חברה יש לי שאלה
אני בתחום של הMMA ואני מתאמן במכון כושר כבר שנתיים (כולל הפסקות) ועכשיו אני פורש מהמכון ועובר לקרוספיט השאלה שלי היא אם אני רוצה להתחיל עם חומרים כמו סטרואידים איזה חומרים כדי לי לשלב עם הMMA? אני מדבר על איזה סוגים של חומרים! קראתי קצת על כל חומר וראיתי פחות או יותר מה הוא נותן אבל לא ממש הבנתי מה כדי לי לשלב
ודרך אגב המטרה שלי היא לעלות במסה לא לעשות חיטוב אז תמליצו על חומרים של מסה שמתאימים לMMA

אם זה מעניין מישהו הנתונים שלי הם
גובה:202 ס"מ
משקל:118-117
אחוז שומן מוערך:18-20

טסט 250 מ"ג להתאוששות ואם האסטרוגן מפריע לך אז גם ארימידקס
ואם אתה מחפש להתחזק אז מינון גבוה יותר (500)
קח בחשבון שיותר חשוב שתתכנן את תוכנית האימונים השנתית שלך (מתי אתה מתחזק מתי אתה מתאמן יותר MMA ומתי אתה מחטב וכו') לפי תחרויות
וגם מתכנן את האימונים עצמם והתזונה

אני במקרה עושה חומרים,במקרה גם בודיבילדינג ובמקרה במקרה MMA.
טרן מוחק יכולת אירובית בגלל עליה בכדוריות האדומות בדם ופאמפ מטורף בכל הגוף-אחרי ספרינט של 400 מטר שום פעילות של כופפים-פושטים בלתי אפשרית,פשוט הופך לבול עץ .מים צוברים לא מדקה או דיבול-אלה מעודף נטרן,עודף אסטרוגן ועודף פחמימות בתפריט.אני אישית התחטבתי על דיבול והייתי עם פסים בתחת כבר 5 שבועות ליפני התחרות.
אנדרוגנים מלבד 150 פרופ בשבוע -בתחליט האיסור.
מינונים של אנבוליים שציינתי- מתייחסים ל120 קילו ולא ללוחם הממוצע של 65-70 קילו רק שתבין כמה זה מזערי.
אנחנו גם בקשר "מקצועי " עם לוחמים מחו"ל וגם "עוזרים " למקומיים לעמוד ברף של גלדיאטורים זרים שבאית לנסות עימם את מזלם,אז מידע היא מקור הראשון
אז תעשה טובה,גם אם תמשיך לחלק עצות בנושאים שאין לך מושג ירוק בהם,אל תקטול את מי שכן עשה את הדרך הזאת לפניך עם קצת קבלות.

תמתין עם זה

+100500
דבר ראשון-ממש לא קטלתי אותך בשום הודעה
דבר שני-עודף אסטרוגן ינבע מהארומטיזציה של הדקה לא?
דבר שלישי-ממה שזכור לי עליה בכדוריות דם אדומות דווקא משפר יכולות אירוביות [נשיאת חמצן טובה יותר]
דבר רביעי-איך לעזאזל אפשר להפחית את התופעה המרגיזה של היפרטונוס בזוקפים עם אנדרוגנים? :/ אני מת מזה

טסט 250 מ"ג להתאוששות ואם האסטרוגן מפריע לך אז גם ארימידקס
ואם אתה מחפש להתחזק אז מינון גבוה יותר (500)
קח בחשבון שיותר חשוב שתתכנן את תוכנית האימונים השנתית שלך (מתי אתה מתחזק מתי אתה מתאמן יותר MMA ומתי אתה מחטב וכו') לפי תחרויות
וגם מתכנן את האימונים עצמם והתזונה

כשאתה אומר 250 מ''ג, הכוונה היא לטסט אננתת?

עוד שאלה שעלתה לי בראש.
מישקולנים משתמשים בחומרים אנבוליים על מנת להתאושש מאימונים ומשם גם יבוא השיפור וההתחזקות שלהם בהרמות? כלומר השתפרות כתוצאה מאימונים קשים (פעמיים ביום וכו'.)
או שנטו בישביל כח ומשם בא השיפור בהכל?

מישהו יודע פחות או יותר את הטווח מחירים של הדברים האלה?
לא ביקשתי שימכרו לי או משהו פשוט שיגידו לי כמה זה עולה פחות או יותר
כולם יודעים אבל אסור אפילו לדבר על מחירים עיוני
בנינו-זה אחד הדברים שהכי קל למצוא בחדרי כושר 😃

רק תזהר מטינופות חלאות אדם שמוכרים זיופים

נערך לאחרונה:
אני במקרה עושה חומרים,במקרה גם בודיבילדינג ובמקרה במקרה MMA.
טרן מוחק יכולת אירובית בגלל עליה בכדוריות האדומות בדם ופאמפ מטורף בכל הגוף-אחרי ספרינט של 400 מטר שום פעילות של כופפים-פושטים בלתי אפשרית,פשוט הופך לבול עץ .מים צוברים לא מדקה או דיבול-אלה מעודף נטרן,עודף אסטרוגן ועודף פחמימות בתפריט.אני אישית התחטבתי על דיבול והייתי עם פסים בתחת כבר 5 שבועות ליפני התחרות.
אנדרוגנים מלבד 150 פרופ בשבוע -בתחליט האיסור.
מינונים של אנבוליים שציינתי- מתייחסים ל120 קילו ולא ללוחם הממוצע של 65-70 קילו רק שתבין כמה זה מזערי.
אנחנו גם בקשר "מקצועי " עם לוחמים מחו"ל וגם "עוזרים " למקומיים לעמוד ברף של גלדיאטורים זרים שבאית לנסות עימם את מזלם,אז מידע היא מקור הראשון
אז תעשה טובה,גם אם תמשיך לחלק עצות בנושאים שאין לך מושג ירוק בהם,אל תקטול את מי שכן עשה את הדרך הזאת לפניך עם קצת קבלות.

תמתין עם זה

+100500

במקרה של טרן אנטון צודק. לספורט עם פעילות אירובית זה ממש לא מומלץ כל התופעות שהוא ציין הם נכונות. לגבי טסט והמינונים אני חושב שמינון גבוה יותר עדיין יהיה סביל

במקרה של טרן אנטון צודק. לספורט עם פעילות אירובית זה ממש לא מומלץ כל התופעות שהוא ציין הם נכונות. לגבי טסט והמינונים אני חושב שמינון גבוה יותר עדיין יהיה סביל
אני באמת מבולבל אז
עליה של כדוריות דם אדומות אמורות לעזור ביכולת אירובית

כן אנתת לא רואה סיבה למשהו אחר אם אתה באופן רצוף על חומר (אלא אם אתה עובר בדיקות וצריך להתנקות מהר)

ממה שאני מכיר משקולנים לוקחים בשביל הכוח, ההתאוששות באה גם ככה משימוש בחומרים ככה שמינון נמוך לא יתן להם הרבה
ואילו מינון גבוה לספורטאי סבולת (כמו MMA, משחקי כדור) מינון גבוה או חומרים מסויימים יכולים להפריע להם בפן של הסבולת והרווח מהכוח לא יהיה מספיק שווה בסה"כ, אלא אם כן זה בשימוש באוף סיזן בחלק שמטרתו להתחזק בכוח

כן אנתת לא רואה סיבה למשהו אחר אם אתה באופן רצוף על חומר (אלא אם אתה עובר בדיקות וצריך להתנקות מהר)

ממה שאני מכיר משקולנים לוקחים בשביל הכוח, ההתאוששות באה גם ככה משימוש בחומרים ככה שמינון נמוך לא יתן להם הרבה
ואילו מינון גבוה לספורטאי סבולת (כמו MMA, משחקי כדור) מינון גבוה או חומרים מסויימים יכולים להפריע להם בפן של הסבולת והרווח מהכוח לא יהיה מספיק שווה בסה"כ, אלא אם כן זה בשימוש באוף סיזן בחלק שמטרתו להתחזק בכוח

בדיוק

מה ההבדל בין מינון של אדם ששוקל 70 קילו לאדם ששוקל 120 קילו?המינון לא צריך להיות דומה?

שלילי.אבל קשל זה לא פראמטר היחיד. למה לך?
אפשר הסבר למה?ומה זתומרת כשל(אם לזה התכוונתה) לא הפראמטר היחיד? ,אני אוהב מדי פעם לקרוא על הדברים האלו (לא מיתכוון לקחת לפחות בשנים הקרובות אם בכלל).

נערך לאחרונה:
אפשר הסבר למה?ומה זתומרת כשל(אם לזה התכוונתה) לא הפראמטר היחיד? ,אני אוהב מדי פעם לקרוא על הדברים האלו (לא מיתכוון לקחת לפחות בשנים הקרובות אם בכלל).
כל התרופות המינון מחושב פר משקל גוף.

אני באמת מבולבל אז
עליה של כדוריות דם אדומות אמורות לעזור ביכולת אירובית
עד רמה מסויימת כן. אתה חייב גם להבין שעלייה חדה בייצור כדוריות הדם האדומות מעלה את הויסקוזה של הדם (צמיגות הדם) וב MMA אתה משתמש בהרבה כח מתפרץ תחושת הפאמפ שתקבל והווצרות של חומצה לקטית תפגום לך בביצועים.

עד רמה מסויימת כן. אתה חייב גם להבין שעלייה חדה בייצור כדוריות הדם האדומות מעלה את הויסקוזה של הדם (צמיגות הדם) וב MMA אתה משתמש בהרבה כח מתפרץ תחושת הפאמפ שתקבל והווצרות של חומצה לקטית תפגום לך בביצועים.
אההההה
זה מסביר את העניין 😃

מבדיקה הקפית בתחום עולה כי הטופ 20 של MMA ישראלי עושים רק טורינבול ואנאבר. סה טו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית