הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שלום שמי איזת

Izzet Gasanov

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
שלום שמי איזת אני מתאמן בסגנון האבקות חופשית אני בן 16 אני שוקל 80 ק''ג וגובה 1.68 אני רוצה להוריד משקל אבל המאמן שלי אומר לפתח שריירם מה לעשות?
ואך אפשר להרזות או לפתח שרירים עזרה אני לא מתאמן בחדר כושר הרבה :🙁

מה האחוז שומן שלך ?
אם האחוז שומן שלך גבוה אתה יכול להוריד אחוזי שומן תוך כדי העלת מאסת שריר

מה האחוז שומן שלך ?
אם האחוז שומן שלך גבוה אתה יכול להוריד אחוזי שומן תוך כדי העלת מאסת שריר
טעות חמורה ידידי זה בילתי אפשרי , מהסיבה הבאה :
1. על מנת להעלות במסת שריר חייבים להיות במאזן קלורי חיובי
2. על מנת להוריד אחוז שומן חייבים להיות במאזן קלורי שלילי.
שני הדברים האלה סותרים אחד את השני ולכן אי- אפשר גם להעלות מסת שריר ובמקביל לרדת באחוז שומן ! מובן?
לפותח הפוסט לפי הנתונים שלך הייתי משער שאתה די רזה , תעלה תמונה לפורום להערכת אחוז שומן ויעריכו לך את אחוז השומן .
http://www.kilogram.co.il/74/%D7%94%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%A9%D7%9C%D7%9D-%D7%9C%D7%94%D7%A2%D7%9C%D7%90%D7%94-%D7%91%D7%9E%D7%A1%D7%AA-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%99%D7%A8/ בכל מקרה הנה מדריך להעלאת מסת שריר , תקרא אני בטוח שהוא ייתן לך המון יידע ,ויש לך עוד המון מאמרים בפורטל שיענו לך כמעט על כל שאלה שאתה צריך

טעות חמורה ידידי זה בילתי אפשרי , מהסיבה הבאה :
1. על מנת להעלות במסת שריר חייבים להיות במאזן קלורי חיובי
2. על מנת להוריד אחוז שומן חייבים להיות במאזן קלורי שלילי.
שני הדברים האלה סותרים אחד את השני ולכן אי- אפשר גם להעלות מסת שריר ובמקביל לרדת באחוז שומן ! מובן?
לפותח הפוסט לפי הנתונים שלך הייתי משער שאתה די רזה , תעלה תמונה לפורום להערכת אחוז שומן ויעריכו לך את אחוז השומן .
http://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/ בכל מקרה הנה מדריך להעלאת מסת שריר , תקרא אני בטוח שהוא ייתן לך המון יידע ,ויש לך עוד המון מאמרים בפורטל שיענו לך כמעט על כל שאלה שאתה צריך
הטעות היא שלך,הוא לא כתב לרדת בשומן אלא לרדת באחוזי שומן,ועם הגנטקה הנכונה זה אכן אפשרי.תעלה נטו בבשר או הרוב בבשר והיחס בין השומן לשריר ישתנה ואז אתה באחוז שומן נמוך יותר,תאורתית.

הטעות היא שלך,הוא לא כתב לרדת בשומן אלא לרדת באחוזי שומן,ועם הגנטקה הנכונה זה אכן אפשרי.תעלה נטו בבשר או הרוב בבשר והיחס בין השומן לשריר ישתנה ואז אתה באחוז שומן נמוך יותר,תאורתית.

זה מה שהתכוונתי ,
וזה לא רק כאלה עם גנטיקה טובה , זה גם אצל מתאמנים מתחילים וגם כאלה עם אחוז שומן גבוה.

אה ודני מטר 68 על 80 קילו במידה ואין לו שריר זה ממש לא רזה

זה מה שהתכוונתי ,
וזה לא רק כאלה עם גנטיקה טובה , זה גם אצל מתאמנים מתחילים וגם כאלה עם אחוז שומן גבוה.

אה ודני מטר 68 על 80 קילו במידה ואין לו שריר זה ממש לא רזה
אה טעות שלי חחח חשבתי שהוא 1.80 על 68 קילו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית