הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שמירת מנח יד בבנץ' פרס

• פותח/ת השרשור lolmit
  • פורסם בתאריך

lolmit

משתמש פעיל
354
19
נק' מוניטין:
109
354
19
אהלן חבר'ה,
לאחרונה העירו לי על המנח מפרק היד בבנץ' פרס שהוא די עקום.
העניין הוא שאני תמיד שומר עליו ישר שאני מרים את המוט והוא מתעקם לי תוך כדי.
ראיתי כמה סרטונים ביוטיוב\ אינסטגרם לא נראה שהם עוזרים יותר מדי, יש למשהו עצות ?

אהלן חבר'ה,
לאחרונה העירו לי על המנח מפרק היד בבנץ' פרס שהוא די עקום.
העניין הוא שאני תמיד שומר עליו ישר שאני מרים את המוט והוא מתעקם לי תוך כדי.
ראיתי כמה סרטונים ביוטיוב\ אינסטגרם לא נראה שהם עוזרים יותר מדי, יש למשהו עצות ?
זה מפריע לך שאתה עובד בעצימות גבוהה?
יש כאב?

• פותח/ת השרשור
זה מפריע לך שאתה עובד בעצימות גבוהה?
יש כאב?
כן טיפה לא משהו רציני, לא בתרגיל עצמו אלא אחריו.
העניין הוא שאני לא בדיוק יודע אם כאב זה פקטור בגלל שאני מרים משקל די נמוך(70 קילו).

העניין הוא שאני לא בדיוק יודע אם כאב זה פקטור בגלל שאני מרים משקל די נמוך(70 קילו).
סביר להניח שאם המשקל מאתגר אותך אז הוא פקטור.
בכל מקרה, תצלם את האחיזה שלך ואני בטוח שאפשר בכמה דגשים לעזור לך לסדר אותה.

תנסה לעשות בולדוג גריפ/ פשוט להתרכז לתפוס חזק את המוט, תשכח מכל דגש אחר ותתרכז רק בליישר את המפרק כל התרגיל.
בכל מקרה שים לב שאתה מניח את המוט במקום הנכון מעל העצם ולא מאחוריה.

לפני שאתה עושה אנראק למוט, תוודא שהוא יושב על החלק התחתון יותר של הכף יד שלך ותתאמץ להשאיר אותה ישרה, עם הזמן זה יבוא לבד מתוך הרגל.

• פותח/ת השרשור
תנסה לעשות בולדוג גריפ/ פשוט להתרכז לתפוס חזק את המוט, תשכח מכל דגש אחר ותתרכז רק בליישר את המפרק כל התרגיל.
בכל מקרה שים לב שאתה מניח את המוט במקום הנכון מעל העצם ולא מאחוריה.
נראה שהבולדוג גריפ זה לא אחיזה טובה ושהמוט יכול ליפול בכל רגע במיוחד שיש עליו משקל.

• פותח/ת השרשור
למה שהוא יפול לך יותר מאחיזה "רגילה"?
אולי ראיתי סרטון לא טוב , אבל ראיתי שהוא לא בדיוק נועל את האגודל...
יש לך תמונה או אולי יש עדיפות לסרטון לאחיזה תקינה ואיך להיכנס למצב של אחיזה תקינה?

על פי רוב זה מיותר לנסות ליישר את מפרק היד בבנץ', זה יותר טבעי ובטוח לזרום עם המפרק שמתעקם.

לא מתכון מנצח לפציעה? הרי כמה המפרק יכול להתחזק ולעמוג בזה?
אין מתכון לפציעה, אנשים שמוכרים לך את הטכניקה שתפצע או תמנע פציעה, הם לא פחות שרלטנים מאלו שמוכרים לך את הדרך המדעית להתאמן, לפחות לפי דעתי.

ליישר את המפרק יותר מידי מעמיד את המוט על האגודל, הסיכון כאן זה לא פציעה, אלא שהמוט תחליק מהיד, וזה גם מגדיל טווח תנועה שזה די מיותר.

• פותח/ת השרשור
אין מתכון לפציעה, אנשים שמוכרים לך את הטכניקה שתפצע או תמנע פציעה, הם לא פחות שרלטנים מאלו שמוכרים לך את הדרך המדעית להתאמן, לפחות לפי דעתי.

ליישר את המפרק יותר מידי מעמיד את המוט על האגודל, הסיכון כאן זה לא פציעה, אלא שהמוט תחליק מהיד, וזה גם מגדיל טווח תנועה שזה די מיותר.
אני מנסה להבין מה אתה אומר, אז מה מבחינתך טכניקה לא נכונה יכולה לגרום?
אגב למה הגדלת טווח תנועה בבנצ' לדעתך מיותרת?

אני מנסה להבין מה אתה אומר, אז מה מבחינתך טכניקה לא נכונה יכולה לגרום?
אגב למה הגדלת טווח תנועה בבנצ' לדעתך מיותרת?
טכניקה לא טובה תגרום לך להרים פחות משקל בטווח הרחוק, וזהו.
בטווח הקרוב רוב האנשים חזקים יותר עם טכניקה לא אופטימלית.
הגדלת טווח תנועה זה מיותר מנקודת מבט של כוח, ומנקודת מבט של היפרטרופיה, תמיד אפשר להאריך טווח תנועה יותר, זה לא אומר שנעשה את זה.

אם תשתמש בדאמבלים תקבל טווח תנועה גדול יותר.
לבנץ' כמו שהוא נרצה לעשות במינימום טווח שמתאפשר כי אנחנו מחפשים את מה שנקרא "טווח רלוונטי" (המצאה שלי), טווח שאנחנו הכי חזקים בו, אבל גם יחסית מלא.

• פותח/ת השרשור
על פי רוב זה מיותר לנסות ליישר את מפרק היד בבנץ', זה יותר טבעי ובטוח לזרום עם המפרק שמתעקם.
אני רק רוצה לוודא איתך.
יש לך סימוכין לזה שמפרק מעוקם בבנץ' פרס זה תקין ומתכון לפציעה?
מחילה על החפירה פשוט הופחדתי ואני רוצה לדעת אם זה בשם המדע או בשם הפייק ניוז.

אני רק רוצה לוודא איתך.
יש לך סימוכין לזה שמפרק מעוקם בבנץ' פרס זה תקין ומתכון לפציעה?
מחילה על החפירה פשוט הופחדתי ואני רוצה לדעת אם זה בשם המדע או בשם הפייק ניוז.
לחצתי 187.5 ק"ג ככה כששקלתי פחות מ90 ק"ג.
אליהו הנקין מאמן את הבנצ'רים הכי חזקים בארץ, וגם הוא טוען כמוני. יש לו מתאמן טבעי בן 19 שלוחץ כמעט רבע טון עם מפרק כזה.
אין לי מחקר על זה אם זה מה שאתה מחפש, אבל מאמנים דגולים אמרו כמו שאני אומר לך.
אשמח לראות סרטון שלך לוחץ לראות אם יש עקימות מוגזמת, אבל לדעתי רוב המלחיצים מבלבלים את השכל בנושא הזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית