עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה מפריע לך שאתה עובד בעצימות גבוהה?אהלן חבר'ה,
לאחרונה העירו לי על המנח מפרק היד בבנץ' פרס שהוא די עקום.
העניין הוא שאני תמיד שומר עליו ישר שאני מרים את המוט והוא מתעקם לי תוך כדי.
ראיתי כמה סרטונים ביוטיוב\ אינסטגרם לא נראה שהם עוזרים יותר מדי, יש למשהו עצות ?
כן טיפה לא משהו רציני, לא בתרגיל עצמו אלא אחריו.זה מפריע לך שאתה עובד בעצימות גבוהה?
יש כאב?
סביר להניח שאם המשקל מאתגר אותך אז הוא פקטור.העניין הוא שאני לא בדיוק יודע אם כאב זה פקטור בגלל שאני מרים משקל די נמוך(70 קילו).
נראה שהבולדוג גריפ זה לא אחיזה טובה ושהמוט יכול ליפול בכל רגע במיוחד שיש עליו משקל.תנסה לעשות בולדוג גריפ/ פשוט להתרכז לתפוס חזק את המוט, תשכח מכל דגש אחר ותתרכז רק בליישר את המפרק כל התרגיל.
בכל מקרה שים לב שאתה מניח את המוט במקום הנכון מעל העצם ולא מאחוריה.
למה שהוא יפול לך יותר מאחיזה "רגילה"?נראה שהבולדוג גריפ זה לא אחיזה טובה ושהמוט יכול ליפול בכל רגע במיוחד שיש עליו משקל.
אולי ראיתי סרטון לא טוב , אבל ראיתי שהוא לא בדיוק נועל את האגודל...למה שהוא יפול לך יותר מאחיזה "רגילה"?
אולי ראיתי סרטון לא טוב , אבל ראיתי שהוא לא בדיוק נועל את האגודל...
יש לך תמונה או אולי יש עדיפות לסרטון לאחיזה תקינה ואיך להיכנס למצב של אחיזה תקינה?
לא מתכון מנצח לפציעה? הרי כמה המפרק יכול להתחזק ולעמוג בזה?על פי רוב זה מיותר לנסות ליישר את מפרק היד בבנץ', זה יותר טבעי ובטוח לזרום עם המפרק שמתעקם.
אין מתכון לפציעה, אנשים שמוכרים לך את הטכניקה שתפצע או תמנע פציעה, הם לא פחות שרלטנים מאלו שמוכרים לך את הדרך המדעית להתאמן, לפחות לפי דעתי.לא מתכון מנצח לפציעה? הרי כמה המפרק יכול להתחזק ולעמוג בזה?
אני מנסה להבין מה אתה אומר, אז מה מבחינתך טכניקה לא נכונה יכולה לגרום?אין מתכון לפציעה, אנשים שמוכרים לך את הטכניקה שתפצע או תמנע פציעה, הם לא פחות שרלטנים מאלו שמוכרים לך את הדרך המדעית להתאמן, לפחות לפי דעתי.
ליישר את המפרק יותר מידי מעמיד את המוט על האגודל, הסיכון כאן זה לא פציעה, אלא שהמוט תחליק מהיד, וזה גם מגדיל טווח תנועה שזה די מיותר.
טכניקה לא טובה תגרום לך להרים פחות משקל בטווח הרחוק, וזהו.אני מנסה להבין מה אתה אומר, אז מה מבחינתך טכניקה לא נכונה יכולה לגרום?
אגב למה הגדלת טווח תנועה בבנצ' לדעתך מיותרת?
אני רק רוצה לוודא איתך.על פי רוב זה מיותר לנסות ליישר את מפרק היד בבנץ', זה יותר טבעי ובטוח לזרום עם המפרק שמתעקם.
לחצתי 187.5 ק"ג ככה כששקלתי פחות מ90 ק"ג.אני רק רוצה לוודא איתך.
יש לך סימוכין לזה שמפרק מעוקם בבנץ' פרס זה תקין ומתכון לפציעה?
מחילה על החפירה פשוט הופחדתי ואני רוצה לדעת אם זה בשם המדע או בשם הפייק ניוז.