הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תיקון דלת של תנור!

mr.Conspiracy

משתמש מתחיל
61
0
נק' מוניטין:
4
61
0
באתי לנקות את דלת התנור מבפנים, זו כזו דלת של שתי זכוכיות מוצמדות ומשהו שם התעקם/נשבר.
אני חייב לתקן אתזה מחר לפני שההורים חוזרים. כמה יקח בערך לתקן אתזה?? להזמין טכנאי וכו..
יותר מ1000 שח?? זה לא מנוע או משהו דומה

תתקשר לכמה טכנאים [תחפש ב144 , או דפי זהב ] ותקח הצעות מחיר מכמה ואז תבדוק בערך כמה זה אמור לעלות . אם זה מה שאני חושב שזה לפי התיאור שלך זה לא אמור לעלות יותר מ1000

בסוגיית תנורו של עכנאי בתורה שבעל פה נאמר כי לאחר שתנור נסדק הוא טמא
אין לך מה לנסות לתקן אותו, אם תנסה זה יהיה חטא

ואללה. זה ישלח אותו ישר לגיהינום אחי??
כשרבי אליעזר לא הסכים לקביעה הזאתי עשו עליו חרם, אבל בגלל שהיה לו כוחות ועזרה מאלוהים רבן גמליאל שהטיל עליו את החרם מת
זה כמובן אחרי שרבי אליעזר גם לעץ לזוז 400 מטר, גרם למים לעלות מהרצפה לגג של בית, הפיל את חומות בית המקדש וגרם לאלוהים לפתוח את השמים ולצעוק "ההלכה עם רבי אליעזר"
כל זה בנוסף לזה שהוא הרס שליש מהחיטה, מהשעורה ומהזיתים בכל העולם

תכלס אני טרול אבל שתבין שאני עושה בגרות בראשון על הסיפור ההזוי הזה

ואללה. זה ישלח אותו ישר לגיהינום אחי??
Welcome To Hell Plaque.jpg

כשרבי אליעזר לא הסכים לקביעה הזאתי עשו עליו חרם, אבל בגלל שהיה לו כוחות ועזרה מאלוהים רבן גמליאל שהטיל עליו את החרם מת
זה כמובן אחרי שרבי אליעזר גם לעץ לזוז 400 מטר, גרם למים לעלות מהרצפה לגג של בית, הפיל את חומות בית המקדש וגרם לאלוהים לפתוח את השמים ולצעוק "ההלכה עם רבי אליעזר"

ועוד אומרים שהשכינה עזבה את ישראל בחורבן בית ראשון.

הפוסט הזה הצחיק אותי
גבר תן להורים שלך לטפל בזה
הם יבינו את מה שקרה ואולי באמת יש אחראיות ולא שווה להוציא כסף על תיקון

זה מזכיר בצורה מחשידה את הסיפור של שולליית המכשף. על שגרמו לעץ לזוז עד שהמקום הוצף במים
:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

דמגוגיה זולה..

הזוי שלמדתי את הסיפור הזה בקורס "משפט עברי" קיצר יש גישה שאומרת שאם תפורר את התנור לחלקיקים ותבנה אותו מחדש מאותם חלקיקים הוא יהיה כשר. בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית