הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בחירת תרגילים לגב

Mustic5

משתמש פעיל
325
0
נק' מוניטין:
0
325
0
1. מתח רחב 3x12
2. אופציית בחירה 3x12
3. אופציית בחירה 2x12

אופציות:
T-BAR חתירה בשיפוע
בנט אובר
חתירה במכונה ייעודית
פולי עליון

מה מביניהם לבחור?

די עם שאלות סתומות. לבחור על בסיס מה? מה התכנית שלך? מה אתה מנסה להשיג? תפרט קצת.

• פותח/ת השרשור
די עם שאלות סתומות. לבחור על בסיס מה? מה התכנית שלך? מה אתה מנסה להשיג? תפרט קצת.
תקשיב אני צריך פשוט תרגילים לגב התוכנית שלי זה AB שהאימון שאני מדבר עליו כולל גב יד קדמית ורגליים ואני צריך להשיג מסה וקצת סיבולת, יענו טווח של 12 חזרות.
יש לי 3 תרגילים לבחור לגב מתוכם בחרתי מתח עם משקל 3x12
עכשיו יש לי עוד שני תרגילים לבחור ואני צריך לבחור מתוך הרשימה הבאה שני תרגילים:
חתירה בשיפוע כנגד מוט T
חתירה בהטייה קדימה כנגד מוט (בנט אובר)
חתירה במכונה ייעודית
פולי עליון

אני משחק כדורגל אז החלטתי לקחת חתירת T ופולי עליון
והגב העליון חשוב מאוד בכל מקרה כבר החלטתי ולמרות שאהבתי את המכונה הבנתי שהיא האופציה הפחות טובה כי היא עוזרת לך ואין תנועה מלאה אז החלטתי לקחת את החתירת T ואת הפולי עליון.

השילוב לדעתי הכי טוב לגב רחב ומאסיבי:
דדליפט 1X3-5
+
מתח/חתירה במוט 4X6.
ככה אני עובד במסה ,יש תוצאות. אני לפעמים בסוף האימון מוסיף 1-2 סטים קליליים של פולי עליון עם 8-12 חזרות במשקל נחמד כדי להוסיף לפאמפ לגב וקצת יותר"לשרוף" את השריר..

השילוב לדעתי הכי טוב לגב רחב ומאסיבי:
דדליפט 1X3-5
+
מתח/חתירה במוט 4X6.
ככה אני עובד במסה ,יש תוצאות. אני לפעמים בסוף האימון מוסיף 1-2 סטים קליליים של פולי עליון עם 8-12 חזרות במשקל נחמד כדי להוסיף לפאמפ לגב וקצת יותר"לשרוף" את השריר..
+1
.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית