הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רעב מוגבר מאוד בזמן האחרון

Melamed

משתמש קבוע
1,879
7
נק' מוניטין:
1,909
1,879
7
אז ככה אני בחיטוב מה 2.2 שברובו זה דל פחמימה ושאני אומר דל זה באזור 10-15 גרם פחמימה..
יצאתי לנייטרלי לאיזה שבוע וחצי מהתאריך ה- 28.5 מה שאומר שאני כבר 3 ימים בנייטרלי (2100 קלוריות ועד 140 גרם פחמימה) אבל יש לי בעיה..
בחיטוב אני מבין שרעבים ואין מה לעשות עם זה למרות שבשבועות האחרונים הרגשתי ממש התקפי רעב מפחידים כאילו הגוף שלי דרש שאני אוכל והרבה, וזה ממש הציק לי שכבר לא יכלתי ואמרתי כדאי לצאת לנייטרלי אבל הקטע שגם בנייטרלי אני מקבל התקפי רעב כאלה ואני לא יודע מה לעשות, אני מכניס קצת דברים מחוץ לתפריט של הנייטרלי ומשתדל שיהיו יותר שומן וחלבון אבל אני לא רוצה להתפרע ולחרוג מה 2100-2200 קלוריות של הנייטרלי.
יש רעיון מה לעשות? או למה אני מרגיש ככה?

זה באמת התקפים כאלה של רעב במיוחד לקראת הערב (ואני אוכל ירקות וסיבים)

• פותח/ת השרשור
אני שותה המון מים אני גומר בקבוק של 2 ליטר ביום..
לא אוהב קולה ולא אוהב שתייה מוגזת, אני פשוט לא יודע מה קורה לי בזמן האחרון בדרך כלל זה סתם רעב כזה מציק אבל בזמן האחרון זה פשוט רעב שתוקף אותך ומכריח אותך לאכול.
כל מי שמכיר אותי כולל וגם אני יודע שיש לי אופי חזק, אני לא אחד שנשבר מהר בקלות במיוחד לא כשמדובר באוכל, אבל יש לי נפילות בזמן האחרון אני פשוט מרגיש צורך לאכול כאילו אני מוכרח אני באמת לא יודע מה לעשות.
למשל עכשיו הייתה לי עוד נפילה סיימתי את התפריט שלי להיום בנייטרלי והייתי רעב מת והתחלתי לאכול עוד דברים מחוץ לתפריט וזה דברים שמבאסים אותי.
אני כנראה מושך את הנייטרלי רק עד יום שבת וזהו ויום ראשון חוזר להמשיך את החיטוב

2 ליטר ביום ממש לא מספיק... תאכל איזה פרי או 2 או איזה שייק חלבון, משהו שפשוט יסתום אותך עד הארוחה הבאה

• פותח/ת השרשור
לא אוכל פירות בחיטוב יש בזה יותר מדי פחמימה..
בנייטרלי הכנסתי תמיד איזה תפוח\בננה
שייק חלבון סותם פחות או יותר בין הארוחת צהריים לארוחת ערב, אני אומר את האמת אני לא יודע כבר מה לעשות.
אבל זהו החלטתי שהארבעה ימים האלה שאכלתי נייטרלי והיום שחרגתי מהתפריט הספיקו לי ועכשיו הגיע הזמן לחזור לעוד שבועיים חיטוב לפחות.
לא יודע ממה נובעים ההתקפי רעב האלה זה לא קרה לי אף פעם, אני חושב שהגוף שלי נכנס לסטרס

זה די שכיח כשמעלים את רמת הפחמימות, זה אמור לעבור אחרי כמה ימים. עד אז תשתה הרבה מים (2 ליטר זה לא הרבה) ותשתדל להכניס פחמימות ממקורות משביעים וכמה שפחות ממקורות עם פחמימה זבל.

• פותח/ת השרשור
זה די שכיח כשמעלים את רמת הפחמימות, זה אמור לעבור אחרי כמה ימים. עד אז תשתה הרבה מים (2 ליטר זה לא הרבה) ותשתדל להכניס פחמימות ממקורות משביעים וכמה שפחות ממקורות עם פחמימה זבל.

אני באמת משתדל רוב הפחמימות שלי בתפריט נייטרלי הגיעו מירקות,לחמים,פסטות\אורז וכו'.. אבל זה נראה לי כבר לא אקטואלי כי אני מתכוון לחזור לחיטוב ביום ראשון.
אני חושב שהארבעה חמישה ימים האלה שיצאתי מהשגרה של החיטוב עשו את שלהם גם בקטע הפיזיולגי וגם בקטע הפסיכולוגי.
חבל לי היום שחרגתי מהתפריט ואכלתי יותר מדי דברים וזה די שובר אותי

בנוסף לכל מה שאמרו פה תנסה גם לעשות קצת אירובי שיש לך ממש התקפים אם אתה יודע שזה לקראת הערב אתה יכול לעשות אירובי בערב וזה ידכא לך את התיאבון [ככה לפחות אני עושה שיש לי פתאום כאלה התקפים שבא לי משהו מתוק ] בהצלחה בהמשך החיטוב

• פותח/ת השרשור
בנוסף לכל מה שאמרו פה תנסה גם לעשות קצת אירובי שיש לך ממש התקפים אם אתה יודע שזה לקראת הערב אתה יכול לעשות אירובי בערב וזה ידכא לך את התיאבון [ככה לפחות אני עושה שיש לי פתאום כאלה התקפים שבא לי משהו מתוק ] בהצלחה בהמשך החיטוב

תודה אבל אירובי בשעות הערב לא בא בחשבון כרגע, בשעות האלה אני כבר גמור מעייפות.
אני חושב שפשוט הגוף שלי אחרי כל כך הרבה זמן פשוט דרש אוכל וכמו שחיים אמר פה זה תופעה שכיחה אבל הקטע הוא שההתקפים האלה התחילו גם בשבועות האחרונים שעוד הייתי בחיטוב.
בקיצור היום הזה ביאס אותי לגמרי כי אני אחד שלא זז מילימטר מהתפריט אבל אין מה לעשות אכלתי וזהו אני אצטרך לשלם על זה.
מיום ראשון חוזרים לחיטוב בתקווה לסיים את זה מהר והפעם יותר מ2 ליטר מים חחח

• פותח/ת השרשור
כן כנראה שזה מה שקרה לי... אני אשכרה מרגיש כאילו יש לי הפרעות אכילה וזה מעצבן אותי.
אני עכשיו חוזר לתפריט חיטוב כמו ברזל ומקווה לעמוד בזה כמו שעמדתי בו עד לפני כמה שבועות ונראה מה יהיה.
יש לי עוד איזה 4 קילו להוריד שאני מקווה שתוך חודש הם יעופו ואני אוכל לחזור למאסה ארוכה ואיכותית.
אבל הנה למדתי לקח אני אתחיל עכשיו להסתובב עם 2 בקבוקי מים לידי במקום אחד ואני אשתה עד שאני ארגיש שבע חחחח אין משהו אחר.

מים אחי רק מים, זה המדכא תאבון הכי טוב וטבעי שיש!
אני שותה ביום 5-6 ליטר מים ועדיף שיהיו קרים.. ברגע שאתה רעב אבל לא צמא, ואתה דופק ליטר מים קרים.. אני מבטיח לך אתה לא תרצה לאכול שבוע

כמו שזה נשמע כרגע יש לך הפרעות אכילה במידה מסויימת (בולמוסים והתקפי מצפון לאחר מיכן, לא רציני, קורה להמוןןן אנשים).

• פותח/ת השרשור
כן אני כנראה אתחיל להכפיל את הכמויות מים ובנוסף נראלי תה רגיל גם יעשה את העבודה..
מדי פעם תה לא יזיק לי. בקשר למים קרים אני לא הכי אוהב כי אז קשה לשתות בכמויות מרוב שזה קר, אבל נראה אולי אני אתרגל
וכן יש לי כרגע התקפי מצפון חבל על הזמן כי אני שונא לחרוג מהתפריט, מבחינתי זה כמו "תורה" לא לזוז ולא לחרוג ממנו, אני חי כל כך הרבה זמן במסגרת של תפריט כבר קרוב ל 3 שנים ולא קורה לי לעתים קרובות הנפילות האלה, זה בדרך כלל נפילות מתוכננות (צ'יטים)
אין כרגע מה לעשות מחר אני אעשה שוב אירובי חזק ואחזור לתפריט חיטוב שלי והפע בלי לחרוג.. יש לי 3-4 קילו אחרונים שאני צריך להעיף וזהו

מציע לך לשתות תה ירוק ואם התקפי רעב באים לקראת הערב פשו תצמצם את התפריט שלך בבוקר ובצהרים תוכל ממש קצת ואז ישאר לך קלוריות בערב ותוכל לאכול יחסית הרבה מקווה שזה יעזור , וגם תנסה לקום כמה שיותר מאוחר אם יש לך אפשרות.
חחחח הדבר הכי דפוק שיכול לעזור לך זה לצחצח שנים פשוט יש לאוכל טעם מגעיל אחר כך תמיד שאני מצחצח בבוקר אני חייב לחכות לפחות שעתיים עד שאני מכניס משו

זה ידוע שציחצוח שיניים מדכא תיאבון זה באמת דבר שצריך לעשות יותר בחיטוב, בכל מקרה ככל שמתקדמים בחיטוב יש פונקצייה של סט פוינט ביולוגי והגוף יותר ויותר מנסה להילחם בזה בלהחזיר לאחוזי שומן שהוא מורגל אליהם, ומפה הרוב זה עד כמה אתה חזק בראש ויכול להתמודד עם זה. לפחות עד שהתקופת חיטוב מסתיימת

• פותח/ת השרשור
כנראה זה מה שקרה לי..
תאמין לי שאני חזק בראש ואני מתכוון להתמודד עם זה.
חוזר ממחר לתפריט חיטוב לפחות חודש עד שאני מעיף את ה 3-4 קילו האלה ואני באמת מתכוון להחזיק מעמד בדיוק כמו שהתחלתי

קפה שחור בלי סוכר?
אפשר לשאול למה 10-15 גרם פחמימה ולא 35?
והאם אתה צורך מספיק שומן? כי שומן תורם מאוד לתחושת שובע...
אני בשבוע ה3 של הAD, עושה יום העמסה אחד בשבוע, אבל חומצזה אין בולמוסים קפה שחור מים והרבה שומן...

• פותח/ת השרשור
יש מספיק שומן בסביבות ה 75-85 גרם
כי הקלוריות באות על חשבון הפחמימה ומבחינתי כמה שפחות פחמימה יותר טוב..
אתה רק בשבוע ה-3 אפילו לא חודש.
לא הייתי לי את ההרגשה הזאת כל ה 3 וחצי חודשים שהייתי בחיטוב ורק בחצי חודש הרביעי התחלתי להרגיש את זה (כולל בזמן הנייטרלי)

מעניין אותי התפריט שלך, אם בא לך לשתף...

אני עשיתי חיטוב רגיל לפני ועכשיו אני 3 שבועות AD ומתכוון להמשיך לעוד שבוע וזהו...
אני לא חושב שצריך לחיות עם דל פחמימה יותר מחודש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית