הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשה עזרה דחוף !!

• פותח/ת השרשור Masivi
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Masivi

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
-22
5
0
אני מרים כרגע 7 קילו כל יד בכל התרגילים חוץ משראגס
ואני רוצה לעלות ל-9 קילו כל יד וההורים שלי רוצים הוכחה או לראות מישהו מוסמך שכותב שזה בסדר לילד בגיל 15 משקל 56.5 גובה 1.63 להרים משקל אפילו 15

בקשה עזרה דחוף אני חייב את זה!
תודה

נערך לאחרונה:
איך נראה להורים שלך את ההסמכה שיש לנו? כדאי לך לפנות לפורומים אחרים עם מומחים בעלי תעודות, כמו למשל הפורום של וינגייט. אם זה לא ישכנע את ההורים שלך, היועצים העצבניים בפורום הזה בטח לא ישכנעו אותם. אפשרות נוספת היא לחפש מאמרים ממקורות מוסמכים באינטרנט, ואפשר למצוא בקלות אלפי מאמרים כאלה.

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=11309
בכל מקרה תגיד לההורים שלך שמי שטוען טענה [במקרה שלהם שאימונים פוגעים בך כילד בן 15] אז חובת ההוכחה היא עליו
אני שהייתי בן 15 לפני שנה נגיד הייתי עם סקוואט של 100 + אז שיהיו רגועים עוד לא צמחה לי יד שלישית עקב האימונים

לפני שאתה מבקש עזרה מהפורום תלמד לכבד אותו ותפתח נושאים נורמליים עם כותרת נורמלית בלי "דחחוווווווףףףף!!!11".

• פותח/ת השרשור
לפני שאתה מבקש עזרה מהפורום תלמד לכבד אותו ותפתח נושאים נורמליים עם כותרת נורמלית בלי "דחחוווווווףףףף!!!11".
עדיף שתשתוק
אני לא כתבתי דחוף!!!!!!!!!!!!!!1 כתבתי בקשה עזרה דחוף !!
עם בבקשה !
ולא 200 סימני קריאה

טוב עוף מהאשכול

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית