ייעוץ אימונים בחיטוב (ידע כללי)

ElemenTal

משתמש פעיל
832
26
נק' מוניטין:
633
832
26
אימונים בחיטוב גם הולכים לפי רמת מתאמן ? יענו מי שעשה מסה FBW יספיק לו FBW בחיטוב ומי שעשה ABC צריך גם ABC בחיטוב ?

ויש שיטות מיוחדות לאימונים בחיטוב לשמירה מקסימלית על מסה ? כי בחיטוב אני בראש של יענו מה יש כבר להשקיע באימון... אי אפשר לגדול.. אז יאללה אני אבוא אעשה 1-2 סטים כבדים וזה כנראה יעשה את העבודה שלו...
אבל אצל אנשים מתחרים החיטוב בטח יותר חשוב מהמסה אז משקיעים... השאלה באיזה צורה ?

• פותח/ת השרשור
אוקי, קראתי... לגבי הנפח נאמר שם שאפשר להוריד 2/3 מנפח האימון.
באפשרויות לדוגמא היה שם שתי אימוני FBW (כבדים) בשבוע, אבל מה לגבי AB כבד פעם אחד בשבוע (פעם אחת A פעם אחת B) ? זה גם יהיה בסדר ?

אוקי, קראתי... לגבי הנפח נאמר שם שאפשר להוריד 2/3 מנפח האימון.
באפשרויות לדוגמא היה שם שתי אימוני FBW (כבדים) בשבוע, אבל מה לגבי AB כבד פעם אחד בשבוע (פעם אחת A פעם אחת B) ? זה גם יהיה בסדר ?
פעמיים בשבוע עדיף ללכת על FBW. אתה יכול ללכת על AB שלוש פעמים בשבוע (ABA).

אז איך יראה FBW שכולל סקוואט ודדליפט ?

יש תכנית אימונים FBW לחיטוב בפורטל. אני מאוד מפסות ממנה רק החלפתי תרגיל שהיה שם בגב לדדליפת והוספתי מתח(כי אני מאוד אוהב מתח). לגבי לחיצת כתפיים אפשר להחליף בפרס ויד קדמית אפשר לעשות עם מוט או לא לעשות בכלל. אני אישית ויתרתי על יד קדמית כי הוספתי מתח.

• פותח/ת השרשור
יש תכנית אימונים FBW לחיטוב בפורטל. אני מאוד מפסות ממנה רק החלפתי תרגיל שהיה שם בגב לדדליפת והוספתי מתח(כי אני מאוד אוהב מתח). לגבי לחיצת כתפיים אפשר להחליף בפרס ויד קדמית אפשר לעשות עם מוט או לא לעשות בכלל. אני אישית ויתרתי על יד קדמית כי הוספתי מתח.

אז איך ניראת התוכנית שלך ? פשוט אני רוצה לדעת איך הסדר אמור להראות עם סקוואט ודדליפט....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית