הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי טיגון חזה עוף

mr.Conspiracy

משתמש מתחיל
61
0
נק' מוניטין:
4
61
0
תמיד היה לי רושם שטיגון על מחבת הוא "רע" ומזיק לבריאות.
כרגע אני בחיטוב ואני מבשל את החזה עוף בסיר אבל הטעם כבר נהיה מגעיל ובלתי נסבל.
חשבתי לקחת את חזה העוף לשים אותו במיקסר כדי לטחון אותו, לעשות ממנו קציצה, לשים ספריי שמן על מחבת ולטגן אותו.
האם זה מזיק או מוריד מהערכים שלו? ובמה זה שונה אם הייתי מרסס תבנית בספריי שמן ומכניס אותו לתנור??

סליחה על השאלה המפגרת.

תמיד היה לי רושם שטיגון על מחבת הוא "רע" ומזיק לבריאות.
כרגע אני בחיטוב ואני מבשל את החזה עוף בסיר אבל הטעם כבר נהיה מגעיל ובלתי נסבל.
חשבתי לקחת את חזה העוף לשים אותו במיקסר כדי לטחון אותו, לעשות ממנו קציצה, לשים ספריי שמן על מחבת ולטגן אותו.
האם זה מזיק או מוריד מהערכים שלו? ובמה זה שונה אם הייתי מרסס תבנית בספריי שמן ומכניס אותו לתנור??

סליחה על השאלה המפגרת.
אכן שאלה מפגרת זה לא משנה כל עוד אתה מרסס אותה כמות שמן, ולטחון לא משנה...

ד"א אתמול ניסיתי להכין שניצל עם חצי פנקו חצי פירורי לחם תאמינו לי בקושי צריך שמן, זה יוצא פצצה, לא רואה ממטר תחזה עוף המסריח שמכינים בתנור או במחבת,
זה יוצא כמו שניצל אשכנזי:P כזה אבל טעים רצח שווה ניסיון

נערך לאחרונה:
הכי טוב שתצלה אותו, גם יותר טעים וגם יותר בריא.
טיגון (גם לא עמוק) בדר"כ מכפיל את הערך הקלורי..

כפית שמן על מחבת לא נדבק, ל200-300 גרם חזה עוף בכיף..
להפסיק להגזים!! צריך את השומן..

לי יש את המחבט סטייקים האלה המרובע עם הפסים זה דבר אלוהיי !
אני מחמם את המחבט , מתבל את החזה עוף עם כל מה שצריך מרסס את החזה עוף בשמן [לחיצה-שניים] ואז שם אותם ככה במחבט בלי לטגן את המחבט ושום דבר לא נדבק וזאת גם מנה של 200-300 גרם

אני מחמם את המחבט , מתבל את החזה עוף עם כל מה שצריך מרסס את החזה עוף בשמן [לחיצה-שניים] ואז שם אותם ככה במחבט בלי לטגן את המחבט ושום דבר לא נדבק וזאת גם מנה של 200-300 גרם
הייתי שמח אם היית אומר איזה תיבול משפר את הטעם הדוחה

ני שם מלח ויש לי איזה תיבול מיוחד לעוף ככה אני חושב קוראים לו הוא אדם כזה גם גרגירים שדומים לשומשום אבל קצת יותר גדולים

אם אני יראה מה השם שלו אני יגיד לך פשוט התווית נשחקה לי

הבעיה במחבט הזה שהוא עושה עשן בתוך הבית כיאלו עושים מדורה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית