הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתחיל שמתחיל עם AB

• פותח/ת השרשור ronpak
  • פורסם בתאריך

ronpak

משתמש מתחיל
95
7
נק' מוניטין:
24
95
7
אהלן
בעיקרון רציתי להתחיל עם FBW [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]אבל [/FONT]אחרי שאמרו לי שאי אפשר לעשות FBW ראשון שני ואז שלישי MMA ואז רביעי חמישי FBWW ואזז שישי MMA אמרו לי שאני יתעייף מידי אז עברתי לAB
איך התוכנית יש לציין שאין לי נסיון קודם
רגליים:לחיצת רגליים 3X8,סקוואט 3X5

חזה:לחיצת חזה 3X5,פרפר 3X8 לחיצת חזה בשיפוע עליון עם דאמבלים 3X8
יד אחורית:לחיצה צרפתית 2X8

אימון b:
גב:דדליפט 5X1 ,פולי עליון3X8 ,בנט אובר רואו 3X5
כתפיים: פרס 3X5, הרחקת ידיים לצדדים 3X10 *אפשר לפעמים להחליף הרחקת ידיים בשראגס.
יד קידמית:כפיפית מרפקים כנגד מוט 2X8
בטן:3X15 כנגד משקל 10 קילו

אם יש יותר מידי תרגילים אם כן תגידו לי מה להוריד

כמ משקל להעלות כל אימון יש לציין שאני ישלב עם זה חיטוב?
ועוד משו אני עושה עם זה חיטוב אזז השרירים בכל זאת יגדלו קצת והתעצבו ואיך זה הולך העלאת משקלים בחיטוב אותו דבר?
והאימונים נגיד ראשון A שניBרביעיAחמישיB ואז ראשון אחר כך לעשות B או A.

אשמח עם תענו לי על כל השאלות תודה!

תלמד לכתוב מסודר ויהיה יותר קל לאנשים לענות לך...
קח תכנית מהפורטל ותשנה במידת הצורך ( ותפרסם פה אחרי ששינית).

וגם AB לא מומלץ לעשות:
ראשון A, שני B, שלישי MMA, רביעי A, חמישי MMA= פציעה

• פותח/ת השרשור
תלמד לכתוב מסודר ויהיה יותר קל לאנשים לענות לך...
קח תכנית מהפורטל ותשנה במידת הצורך ( ותפרסם פה אחרי ששינית).

וגם AB לא מומלץ לעשות:
ראשון A, שני B, שלישי MMA, רביעי A, חמישי MMA= פציעה
אז מה כן מומלץ לעשות אני יכתוב עכשיו באופן מסודר
יש לי שלישי ושישי mma עכשיו אני לא יכול לעשות fbw או כל דבר אחר חוץ מab מכיוון שאין לי אפשרות לעשות תוכנית בדילוגים כי הmma בדיוק תופס את הדילוגים(מוצש אני אני לא יכול כי המכון סגור)
1.אז השאלה שלי זה אם התוכנית שכתבתי למעלה היא בסדר?
2.שאלה נוספת
כמה משקל להעלות כל אימון? יש לציין שאני ישלב עם זה חיטוב
3.
אני עושה עם זה חיטוב אזז השרירים בכל זאת יגדלו קצת והתעצבו ואיך זה הולך העלאת משקלים בחיטוב אותו דבר?
4.
והאימונים נגיד ראשון A שניBרביעיAחמישיB ואז ראשון אחר כך לעשות B או A? איך זה הולך?

מקווה שתענה עכשיו

1. יש כמה דברים לשפר שם ( בשביל מה לג פרס אחרי סקוואט).
2. אם המשקלים שלך נמוכים אז סביר להניח שתוכל להתקדם.
3. אולי כי אתה מתאמן טרי
4. מתכון לפציעה, אבל בעיקר כל אימון אתה צריך לעשות את האימון שלא עשית אימון שעבר.

והאמת שקשה להכניס אימונים ב לו"ז שלך, אולי תנסה FBW פעמיים בשבוע?

• פותח/ת השרשור
1. יש כמה דברים לשפר שם ( בשביל מה לג פרס אחרי סקוואט).
2. אם המשקלים שלך נמוכים אז סביר להניח שתוכל להתקדם.
3. אולי כי אתה מתאמן טרי
4. מתכון לפציעה, אבל בעיקר כל אימון אתה צריך לעשות את האימון שלא עשית אימון שעבר.

והאמת שקשה להכניס אימונים ב לו"ז שלך, אולי תנסה FBW פעמיים בשבוע?
זה בכלל יעשה איזשהו שינוי?

בשביל MMA מה שאתה צריך זה תוכנית כוח FBW פעמיים עד 3 פעמים בשבוע אתה צריך כוח פונקציונאלי כך שאתה צריך תרגילים כמו סקוואט דדליפט מתח מקבילים וכל התרגילים המורכבים האלה סך הכל 7 תרגילים מורכבים כאשר ניתן לחלק אותם לAB כמו התוכנית הזאת http://www.kilogram.co.il/620/%D7%AA%D7%95%D7%9B%D7%A0%D7%99%D7%AA-%D7%90%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D-stronglifts-5%C3%975-beginner-strength-training-program/
אין לך שום צורך בניפוח השרירים למטרת נפח סתמי כי זה רק יכביד עלייך בקרבות בנוסף כמתאמן MMA אתה צריך לשים דגש על אימונים מתפרצים וסיבולת אירובית ואן אירובית גבוהה כך שהזמן בו אתה יכול להרים משקולות במכון הוא נמוך כדי לא לגרום לפציעות ספורט ואימון יתר (תדע לך שבאומנויות לחימה וMMA בפרט אימון יתר הוא דבר מאד שכיח )

• פותח/ת השרשור
בשביל MMA מה שאתה צריך זה תוכנית כוח FBW פעמיים עד 3 פעמים בשבוע אתה צריך כוח פונקציונאלי כך שאתה צריך תרגילים כמו סקוואט דדליפט מתח מקבילים וכל התרגילים המורכבים האלה סך הכל 7 תרגילים מורכבים כאשר ניתן לחלק אותם לAB כמו התוכנית הזאת
אין לך שום צורך בניפוח השרירים למטרת נפח סתמי כי זה רק יכביד עלייך בקרבות בנוסף כמתאמן MMA אתה צריך לשים דגש על אימונים מתפרצים וסיבולת אירובית ואן אירובית גבוהה כך שהזמן בו אתה יכול להרים משקולות במכון הוא נמוך כדי לא לגרום לפציעות ספורט ואימון יתר (תדע לך שבאומנויות לחימה וMMA בפרט אימון יתר הוא דבר מאד שכיח )

אז מה עדיף 4 פעמים AB או 2 FBW?

אני הייתי ממליץ לך על פעמיים FBW ביום ראשון וחמישי וביום שלישי אתה יכול לעשות תרגילי משקל גוף אני לא יודע איך קוראים לזה בעברית אבל CIRCUIT TRAINING זה באנגלית.
אפילו אם אתה יכול יותר אז במקום לעשות שכיבות שמיכה רגיל אתה יכול לעשות שכיבות שמיכה פליומטריות ( עם קפיצה או עם כפיים) במקום סקוואט רגיל אתה יכול לעשות קפיצות סקוואט וכו'

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית