הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית תכנית לאמא שלי בחיטוב

דני שובבני

משתמש משקיע
5,583
318
נק' מוניטין:
10,325
5,583
318
1)אוקיי אז אמא שלי נכנסה לתקופת חיטוב לפני כ4-5 חודשים באיזשהי תכנית של בברלייף הרבלייף משהו כזה ..
היא השילה עד עכשיו 21 קילוגרמים והיא רוצה להתחיל אימונים אנ-אירובים
אני המלצתי לה על תכנית FBW מהאתר שכוללים בנ'ץ וסקוואט 😉 אמנם לא כבדים אבל כוללים
מה אתם אומרים זה בסדר ? אם לא על מה אתם ממליציים
נ.ב היא בת 42 אני חושב 😃
2)אגב עוד שאלה אח שלי בן 13 וחצי סובל קצת מעודף משקל זה אפשרי לעשות לו חיטוב רגיל עם תרגילים על משקל גוף [החיטוב גירעון רגיל של 500]
תודה לעונים 👏

לא מומלץ לילד בן 13 וחצי להכניס לחיטוב שלא יכנס לו יותר מדי לראש שלא יהיה אנורקס וגם הוא בגיל ההתבגרות..
ממליץ לך אחי לדרבן אותו לעשות פעילות ספורטיות

לגבי אח שלך קח בחשבון שבעוד שנתיים מערכת הורמונלית תעשה את שלה והוא ירזה באופן טבעי לדעתי עדיף שפשוט אוכל בריא ויעסוק בפעילות גופנית. אם מדובר ועודף משקל רציני ולא בסתם גוף לא ספורטיבי אז אפשר לעשות חיטוב לתקופה קצרה (חודשיים) לדעתי.
לגבי אמא שלך אני לא רואה סיבה למה לה לעשות סקוואט ובנצ' מצד שני אתה יכול להגיד למה לא ותהיה צודק.

• פותח/ת השרשור
🚬🤪🚬 תן לה לחיצת רגליים ומכשיר. какие проблеммы (מה בעיה...)
זה אימונים בבית אחי אין לי את המכשירים אבל אל תדאג אני ידאג לכך שהיא תרסס פה משקלים לפחות כמו הוותיקים של האתר 😃 🤪

סקוואט לחיזוק הרגליים ובנ'ץ לחיזוק פלג גוף עליון אני לא רואה סיבה למה לא לעשות אותם

התחלתי ללמד ילד קטן ( לא משנה מאיזו סיבה ) לעשות סקוואט,בנץ', דדליפט, ופרס.
תוצאות מדהימות (לטענותיו) וגם אני רואה שינוי לא קטן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית