הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אחר מתכון לוופל בלגי (מתאים לדל פחמימה)

• פותח/ת השרשור Melamed
  • פורסם בתאריך

Melamed

משתמש קבוע
1,879
7
נק' מוניטין:
1,909
1,879
7
טוב אז ככה בעקבות כך שאני מתחיל להשתגע בחיטוב הזה החלטתי לנסות להיות קצת יצירתי, יש לי ימים בהם אני אוכל 50 גרם פחמימה וימים בהם אני אוכל 5 גרם פחמימה.
אז כמו שאתם מבינים זה מתאים לימים של ה-50 גרם פחמימה.
טוב בלי הרבה בלבולי שכל.
מצרכים:
גביע יוגורט יווני
40 גרם שיבולת שועל טחונה במעבד מזון
3 חלבוני ביצה
35 גרם של אבקת חלבון בכל טעם שתרצו
קינמון
ממתיק
רטבים של שוקולד ומייפל של וואלדן פרמז לציפוי מעל (לא חובה)
(אפשר לשחק עם הטעמים נגיד לשים אבקת חלבון בטעם בננה ולטחון בננה טרייה בפנים, תזרמו ותהיו יצירתיים)

אופן ההכנה:
מערבבים את כל המצרכים בקערה, מרססים ספרי שמן על מכשיר הוופל בלגי מכניסים את התערובת (חשוב לא להכניס את כל התערובת אחרת זה נוזל מהצדדים, יוצאים סה"כ 4 חתיכות אז לעשות 2, 2)

תמונות:
8759264d.jpg

סנדוויץ וופל בלגי (ביניהם יש חמאת בוטנים מומסת וסירופ שוקולד של וואלדן פארמז)
5b3f90d2.jpg

d6833ce0.jpg

תהנו!

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כן הערכים הם לכל ה4 וופלים (בלי החמאת בוטנים כי זה סתם תוספת ששמתי מעל להשלים קצת קלוריות משומן):
קלוריות: 440 (השתמשתי באבקת חלבון של דימטייז, ואם אתה רוצה להוריד קצת קלוריות אפשר להחליף את היוגורט יווני בקוטג' או כל גבינה אחרת למרות שלא ניסיתי עוד)
פחמימות: 32.6 גרם
שומן: 14.2 גרם
חלבון: 36.6 גרם

פשש ניראה ממש טוב , חבל שאין לי מכונה לוופל בלגי ]=
אתה יכול להכין פנקייק עם התערובת הזאת, ניסיתי פעם ויצא לא רע

רק דבר אחד שאני מזהיר פה:
אחרי שתסיימו לאכול את זה פתאום יהיה חשק לטרוף איזה עוגה או ממתקים, ישר שהתחלתי להרגיש את זה ברחתי מהמטבח ושתיתי עוד ליטר של מים חחחח

• פותח/ת השרשור
יוגורט יווני מוכרים את זה בכל סופר הוא קצת סמיך כזה ומעט חמוץ ונותן מרקם טוב..
השיבולת שועל הכרחי אתה חייב שיהיה משהו שיחזיק את התערובת (זה יכול להיות גם קמח,סולת או כל דבר שתחשוב עליו אפילו קורנפלקס טחון בבלנדר) אתה יכול לנסות בלי ולראות איך יוצא לך.. אני חושב שניסיתי פעם פנקייק ככה ויצא טוב.

לפחות תן קצת קרדיט לבחור שהשקיע !!! חחח או שמצאת את זה במקום אחר ואז סתם יצאתי מניאק...
סתם אחי נראה אחלה דבר
דרך אגב יש מלא סרטונים של דברים בסגנון ממליץ להיכנס LEANBODYLIFESTYLE הצ'אנל ביוטיוב ויש לו מלא סרטונים של מלא דברים בסגנון ...

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
מה?
בחיים שלי לא ראיתי את הסרטון הזה...
אני מאלתר דברים מהמתכון ה"רגיל" של הוופל בלגי ומחליף שיהיה מתאים לתחום שלנו.

דרך אגב דל פחממה, היום עשיתי וופל בלגי בלי הש"ש
2 בייצים שלמות ו2 חלבון ביצה
סקופ אבקת חלבון
100 גרם קוטג 5%

יצא פצצה.... מחזיק טוב ולא מתפרק ביכלל
לא יודע אולי זה השפיע אבל החלבון שהשתמשתי בו זה אבקת חלבון סויה ... נשאר לחבר שלי איזה חצי קילו ונמאס לו מטעם (בננה) אז לקחתי לו, סוף סוף קצת טעים בחיטוב חחח אמור להספיק לי לכמה מנות טובות של וופל בלגי גם ככה נשאר שבועיים לחיטוב .. אגב טעמתי את האבקה בשייק עם חצי חלב חצי מים באמת גועל נפש ...(אם מישהו חשב איי פעם לקנות את זה..) אבל הוופל יצא טעים אש.
לפחות היא ללא פחממות. סך הכל יצא 2.2 פחממות מהבייצים ועוד 1.5 פחממות מהקוטג.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית