הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות בקשר לSS

RubricalTwo

משתמש מתחיל
139
0
נק' מוניטין:
-20
139
0
שלום התחלתי את התוכנית השבוע היום היה לי אימון שני ויש לי כמה שאלות:
1) באימון הראשון עשיתי סקאווט עם 75 קג עשיתי טוב הכל הצלחתי, ובאימון השני העלתי 10 קג והיה לי קצת קשה ובסט האחרון לא הצלחתי הכל. מה לעשות?
2)הייתי עושה הרבה HB ולא הייתה לי כל בעיה, ועכשיו עם LB המוט עשה לי סימנים כחולים וכואבים בגב. מה עושים?
3)ניסיתי תקופה ארוכה ללמוד את הפאוור קלין ללא הצלחה ואין לי מישהו שילמד אותי. מה לעשות?

תודה רבה לעונים!

1)תמשיך עם אותו משקל, אם רק בסט האחרון לא הצלחת אז לא נורא.
2)תחזור ל-HB אם הוא היה לך יותר נח
3)תתחיל לראות סרטונים ביוטיוב ואז תצלם ותעלה לפורום מה שאתה עושה ויתנו לך ביקורת.

• פותח/ת השרשור
2)אבל התוכנית בנויה ככה שעושים LB כי אפשר להתקדם במשקלים ככה יותר מהר לא? ואולי אני יכול לעשות משהו כדי להימנע מהסימנים הכחולים?(חשבתי על זה אולי להשתמש עם ספוג אבל אפשר לעשות עם ספוג LB?
3)תקופה ארוכה כלומר למעלה מחודש אני אשמח לדעת אם ישנה אלטרנטיבה טובה לפאוור קלין..?

2)אבל התוכנית בנויה ככה שעושים LB כי אפשר להתקדם במשקלים ככה יותר מהר לא? ואולי אני יכול לעשות משהו כדי להימנע מהסימנים הכחולים?(חשבתי על זה אולי להשתמש עם ספוג אבל אפשר לעשות עם ספוג LB?
3)תקופה ארוכה כלומר למעלה מחודש אני אשמח לדעת אם ישנה אלטרנטיבה טובה לפאוור קלין..?
3.מתח/בנט אובר רואו

זה ממש לא נכון שזה בנוי על ה-LB, אין בעיה לעשות HB גם אם תרים פחות, המאמץ הוא אותו מאמץ פשוט בויראציה שונה.
תצמד למה שנח לך אבל בגדול יכול להיות שאתה לא מניח את זה נכון ובגלל זה יש לך סימנים כחולים, בלי לראות קשה להגיד(לא מאמין בספוג)

שלום התחלתי את התוכנית השבוע היום היה לי אימון שני ויש לי כמה שאלות:
1) באימון הראשון עשיתי סקאווט עם 75 קג עשיתי טוב הכל הצלחתי, ובאימון השני העלתי 10 קג והיה לי קצת קשה ובסט האחרון לא הצלחתי הכל. מה לעשות?
2)הייתי עושה הרבה HB ולא הייתה לי כל בעיה, ועכשיו עם LB המוט עשה לי סימנים כחולים וכואבים בגב. מה עושים?
3)ניסיתי תקופה ארוכה ללמוד את הפאוור קלין ללא הצלחה ואין לי מישהו שילמד אותי. מה לעשות?

תודה רבה לעונים!

1)אל תרוץ עם ההתקדמות ככה תתחיל לעשות סקוואטים עם 40 קילו ותעלה כל אימון 5 קילו ככה בסוף התכנית אתה תהיה חזק יותר כי תצליח להתקדם לאורך יותר זמן.
2)תיישם את מה שמסבירים בסרטון הזה והבעיה אמורה להיפתר [video=vimeo;30763907]http://vimeo.com/30763907[/video] בכל מקרה בכמה אימונים הראשונים שעושים סקוואט המוט קצת מכאיב.
3)תעשה או פנדלאי ראו או מתח בסופינציה בתוספת משקל (מתח בסופינציה זה כפות הידיים מופנות כלפייך).

תזכור לתכנן עלייה הדרגתית במשקלי עבודה אני לא הייתי ממליץ על להתחיל עם 70% מהמקסימום ל 3X5 הייתי ממליץ להתחיל עם משקלים כאלה שיכח לך 3-4 שבועות להגיע למקסימום שלך ל3X5 בכל תרגיל ומשם להמשיך להתקדם. חשוב לזכור דדליפט +7.5 קילו, סקוואט +5 קילו, בנץ' פרס + 2.5 קילו, פרס +2.5 קילו ומתח או פנדלאי ראו +2.5 קילו כל אימון

ותקרא את המאמר הזה קצת ארוך אבל שווה את זה http://www.kilogram.co.il/2037/starting-strength-שאלות-ותשובות/

• פותח/ת השרשור
סבבה אחי אני אקח מתח כי אני רוצה גם להשתפר במתח (אני לא אשפר כי אני אעלה במשקל גוף גם אבל לשמור על המצב הקיים) ותעשה טובה הנה מהשקלי RM5 שלי על כמה להתחיל?
דדליפט 105
סקאווט 80
בנצ 75
פרס 45

חשבתי על
דדליפט 75
סקאווט 60
בנצ 65
פרס 35

מה דעתך?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית