עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה ידוע שהיטלר היה שותה חלב כל בוקר...החלב גם אחראי לכל המלחמות ולכל האנטישמיות
מכבי היום גם מפסידים בדרבי בגלל שהם שתו בבוקר חלב
קורן, לא בהכרח מדברים על החלב כגורם למוות, מדברים עליו כגורם למחלות / תופעות שלא היו בעבר. נשמע מעניין מאוד המאמר וגם מפחיד, שימו לב שבתגובות המון אנשים תומכים בפוסט.אני כבר אמרתי שלשתות חלב זה מסוכן וצריך להמנע מזה בכל מחיר, לעזאזל אתה יודע כמה אנשים מתו בגלל החלב?
החלב גם אחראי לכל המלחמות ולכל האנטישמיות
ראית מה זה? סוף העולם מגיעקורן, לא בהכרח מדברים על החלב כגורם למוות, מדברים עליו כגורם למחלות / תופעות שלא היו בעבר. נשמע מעניין מאוד המאמר וגם מפחיד, שימו לב שבתגובות המון אנשים תומכים בפוסט.
אז אין יותר קוטג' ומי גבינה? מה נשאר כבר לאכול? אם לא נאכל חלב, תעשיית הבשר גם תרד כי את הפסטרמות לסוגיהם מייצרים מפרות שמייצרות גם חלב..
🆘
חחחחחחחח אמת!!החלב גם אחראי לכל המלחמות ולכל האנטישמיות
עוד גאון... בא לך לבדוק מה היתה תוחלת החיים בזמנו?סבא של סבא של סבא של סבא של סבא שלנו שתה חלב כחלק בלתי נפרד מהתזונה שלו וכך כל אחד באותם הדורות והכל היה תקין עד אז
אני כבר אמרתי שלשתות חלב זה מסוכן וצריך להמנע מזה בכל מחיר, לעזאזל אתה יודע כמה אנשים מתו בגלל החלב?
Elevated risks for frequent consumption of whole milk relative to not drinking milk were observed for cancers of the oral cavity, stomach, colon, rectum, lung, bladder, breast, and cervix. Reduced risks for frequent consumption of 2% milk relative to not drinking milk were observed for cancers of the oral cavity, stomach, rectum, lung, and cervix.
1. . Nutr Cancer. 1990;13(1-2):89-99.
Patterns of milk consumption and risk of cancer.
Inverse associations were observed between consumption of skim milk and cancers of colon (OR=0.84; 95% CI: 0.73–0.97), rectum (OR=0.76; 95% CI: 0.64–0.91), breast (OR=0.87; 95% CI: 0.77–0.98) and ovary (OR=0.77; 95% CI: 0.66–0.91). Conversely, whole milk consumption was directly associated with cancer of the rectum (OR=1.22; 95% CI: 1.03–1.44) and ovary (OR=1.25; 95% CI: 1.07–1.46)
Milk, Dairy Products and Cancer Risk (Italy)
Cancer Causes and Control, Volume 17, Number 4, May 2006 , pp. 429-437(9)
הנה לכם סימוכין והוכחות, coldfire, little friend ו reshos.
תפסיקו לשתות חלב מלא (3%), זה מסרטן!!!
זה לא סימוכן. זה abstract של בולשיט כלשהו. ראית את המחקר עצמו? ראית איך הוא נעשה? ראית מי מימן אותו? הוא נעשה אל אתלטים? הוא נעשה על אנשים נכים?
מה?
לא, מהסיבה הפשוטה שזה לא מעניין אותי. כפי שרשמתי, אני שותה 2-3 ליטר חלב ביום, וגם אם ימצא קשר ישיר וודאי בין חלב לסרטן, אני לא אפסיק.
רק הוכחתי טענה, של reshos, the sun ול little friend (טעיתי כשרשמתי את השם שלך, עימך הסליחה) לא באמת מבססים את הדיעות שלהם על משהו מוצק, וכשכזה דבר כביכול מוצג בפניהם (וכאן תודותי מופנות בעיקר ל reshos) הם לא יעצרו ולו לדקה לחשוב עליו, ולבחון את דעותיהם מחדש, אלא ישתמשו בהקצנות אידיוטיות שמטרתן להאיר את דעת המתנגדים להם באור שלילי(מישהו אמר דמגוגיה?).
זה שזה לא הורג, זה לא אומר זה לא מזיק.
אם אין לך תגובה רצינית לנושא אז לפחות אל תהרוס אותו בבקשה.
ד"א אני גם שותה חלב כול יום ואני לא מתכוון להפסיק.
פשוט נתקלתי במאמר הזה ורציתי לראות מה אנשים חושבים עליו. העניין של הסידן של נראה מנומק מאד ואני חושב שהוא גם נכון, ויש שם עוד כמה נושאים שמוצגים יפה. אז אם למישהו זה לא נראה יש דרך להציג דיעה.
אני מחליט שהם לא בחנו את דעותיהם, כי במידה והם היו בוחנים אותן, הם לא היו משתמשים באמצעים דמגוגים מתלהמים בכדי להוכיח את צדקתם, אלא לשם שינוי היו מנמקים.
נכון, אני לא קראתי את המחקרים, ובהחלט לא בחנתי את העניין לעומק(כמו שאמרתי, זה לא מעניין אותי). אבל אני, בניגוד גמור אליהם, לא הצהרתי כלום (ההצרה בהודעה 19 היתה צינית, ואין להתייחס אליה ברצינות).
אני מודע לכך, ולכן רשמתי בהודעה מס' 33 "טעיתי כשרשמתי את השם שלך, עימך הסליחה".
כשאני טועה, אין לי בעיה להודות בכך(בניגוד להרבה אחרים פה, ואני לא מתכוון אליך).