הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חלב מסוכן לבריאות?

• פותח/ת השרשור tomerA
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
אני כבר אמרתי שלשתות חלב זה מסוכן וצריך להמנע מזה בכל מחיר, לעזאזל אתה יודע כמה אנשים מתו בגלל החלב?

החלב גם אחראי לכל המלחמות ולכל האנטישמיות
מכבי היום גם מפסידים בדרבי בגלל שהם שתו בבוקר חלב

נשמע לי הזוי לא לשתות חלב ולהתחיל לשתות חלב סויה שמלא בהורמונים שגורמים לגדילת רקמת שד נשית.

אני כבר אמרתי שלשתות חלב זה מסוכן וצריך להמנע מזה בכל מחיר, לעזאזל אתה יודע כמה אנשים מתו בגלל החלב?
קורן, לא בהכרח מדברים על החלב כגורם למוות, מדברים עליו כגורם למחלות / תופעות שלא היו בעבר. נשמע מעניין מאוד המאמר וגם מפחיד, שימו לב שבתגובות המון אנשים תומכים בפוסט.

אז אין יותר קוטג' ומי גבינה? מה נשאר כבר לאכול? אם לא נאכל חלב, תעשיית הבשר גם תרד כי את הפסטרמות לסוגיהם מייצרים מפרות שמייצרות גם חלב..

🆘

הבאתי לך סימוכין והוכחות, כפי שביקשת. איזה פגם פסיכולוגי עמוק גורם לך לבטל אותן בכזו קלות דעת?

הבהרה: אני בעצמי שותה 2-3 ליטר חלב כל יום, וזה ממש לא עומד להשתנות.

קורן, לא בהכרח מדברים על החלב כגורם למוות, מדברים עליו כגורם למחלות / תופעות שלא היו בעבר. נשמע מעניין מאוד המאמר וגם מפחיד, שימו לב שבתגובות המון אנשים תומכים בפוסט.

אז אין יותר קוטג' ומי גבינה? מה נשאר כבר לאכול? אם לא נאכל חלב, תעשיית הבשר גם תרד כי את הפסטרמות לסוגיהם מייצרים מפרות שמייצרות גם חלב..

🆘
ראית מה זה? סוף העולם מגיע

חחחחחחחח אמת!!

ועכשיו ברצינות לפותח הפוסט:זה משהו שאני חייב להגיב עליו
קודם כל נקדים ונאמר שאני מוכן לחתום לך שהשטות הזאת נכתבה ע"י "תאגיד הסויה" למטרת רווח אישי שלהם ואני כל כך בטוח בזה!
דבר שני בוא נבדוק קצת עובדות שכל אחד מאיתנו יכיר
סבא של סבא של סבא של סבא של סבא שלנו שתה חלב כחלק בלתי נפרד מהתזונה שלו וכך כל אחד באותם הדורות והכל היה תקין עד אז
לפני כ10 שנים בערך נכנסה הסויה לתזונה המערבית בצורה נורא חזקה-חלב סויה ושאר מיני מוצרי תחליף שמבוססים על סויה [ככלל קשה לי לסמוך על מזון שיכול להתחפש לחלב לשוקולד לבשר ולירקות-כמו שעושים עם סויה שניצל/נקניקיות סויה,חלב סויה,שוקולד סויה ושאר עיוותים שמקורם ממוצר אחד!!]
בכל אופן לפני סביבות העשר שנים נולדו המון ילדות צעירות שהיום הן בנות 12 בערך אבל הבעיה היא...הן ניראות מבוגרות פי כמה וכמה מבחינה מינית-שדיים ענקיים צמחו להן הופעת מחזור בגיל 9-12[!!!] התבגרות מינית מהירה מידי לא הייתה חלק מהנורמה בתקופת "החלב" של הורינו וסבינו ילדות בנות 12 ניראו בנות 12 בגרות מינית הופיעה אצל נשים בגיל תקין של 15-17 וכל זה קרה כשפשוט לא הייתה סויה בתזונה שלנו!
ג'ינוקומסטיה אצל גברים?! צמיחת ריקמת שד אצל גברים??נשמע כמו חלום בלהות בתקופה ההיא זה פשוט לא היה נשמע הגיוני-והיום[שוב בעיקר אצל ילדים בסביבות גיל ה-9-12] כמה ילדים ובני נוער אתה יכול לראות ולומר בוודאות ג'ינוקומסטיה?? דבר זה לא היה בתקופה שלפני הסויה ותסלח לי מאוד-אני יכול להצביע רק על גורם אחד שגרם לכך! אתה מצליח לנחש מהו?

בקיצור אם תסתכל על בעיות הורמונליות שמאפיינות את הדור הזה תגלה שהוא גבוה פי מאות אחוזים לעומת התקופה של לפני הסויה אני יכול להצביע לך בוודאות על הסויה כגורם העיקרי לכך כשהחלב היה ונשאר מוצר בלתי נפרד וחשוב מאוד בתזונת האדם כשמנסים כל כמה חודשים להפיל עליו בעיות בריאותיות והורמונליות שמקורן בסויה רק כי תאגידי הסויה משתמשים בשיטת הפחדת הציבור שתמיד תעבוד-למזלנו עדיין לא נפלנו כל כך חזק

סבא של סבא של סבא של סבא של סבא שלנו שתה חלב כחלק בלתי נפרד מהתזונה שלו וכך כל אחד באותם הדורות והכל היה תקין עד אז
עוד גאון... בא לך לבדוק מה היתה תוחלת החיים בזמנו?
להגיד שמשהו הוא בסדר כי עושים אותו כבר שנים זהו כשל לוגי, אד אנטיקוויטם ברור.

אתם מוכנים לצאת מהסרט שחלב הוא מסוכן, באמת מה נהיה איתכם?
זה שמרססים את הירקות זה לא מסוכן? את האבקות חלבון שלכם שתוקעים בהם 1000 חומרים משמרים כדי שישמרו על חיי מדף ארוכים זה לא מסוכן?

חלב זה דבר נהדר וכמו כל דבר בחיים צריך במידה. כוס חלב ביום זה בסדר גמור ועדיף חלב מלא ולא רזה.

• פותח/ת השרשור

זה שזה לא הורג, זה לא אומר זה לא מזיק.
אם אין לך תגובה רצינית לנושא אז לפחות אל תהרוס אותו בבקשה.

ד"א אני גם שותה חלב כול יום ואני לא מתכוון להפסיק.
פשוט נתקלתי במאמר הזה ורציתי לראות מה אנשים חושבים עליו. העניין של הסידן של נראה מנומק מאד ואני חושב שהוא גם נכון, ויש שם עוד כמה נושאים שמוצגים יפה. אז אם למישהו זה לא נראה יש דרך להציג דיעה.

נערך לאחרונה:
Elevated risks for frequent consumption of whole milk relative to not drinking milk were observed for cancers of the oral cavity, stomach, colon, rectum, lung, bladder, breast, and cervix. Reduced risks for frequent consumption of 2% milk relative to not drinking milk were observed for cancers of the oral cavity, stomach, rectum, lung, and cervix.

1. . Nutr Cancer. 1990;13(1-2):89-99.
Patterns of milk consumption and risk of cancer.

Inverse associations were observed between consumption of skim milk and cancers of colon (OR=0.84; 95% CI: 0.73–0.97), rectum (OR=0.76; 95% CI: 0.64–0.91), breast (OR=0.87; 95% CI: 0.77–0.98) and ovary (OR=0.77; 95% CI: 0.66–0.91). Conversely, whole milk consumption was directly associated with cancer of the rectum (OR=1.22; 95% CI: 1.03–1.44) and ovary (OR=1.25; 95% CI: 1.07–1.46)

Milk, Dairy Products and Cancer Risk (Italy)
Cancer Causes and Control, Volume 17, Number 4, May 2006 , pp. 429-437(9)​

הנה לכם סימוכין והוכחות, coldfire, little friend ו reshos.
תפסיקו לשתות חלב מלא (3%), זה מסרטן!!!

זה לא סימוכן. זה abstract של בולשיט כלשהו. ראית את המחקר עצמו? ראית איך הוא נעשה? ראית מי מימן אותו? הוא נעשה אל אתלטים? הוא נעשה על אנשים נכים?

מה?

זה לא סימוכן. זה abstract של בולשיט כלשהו. ראית את המחקר עצמו? ראית איך הוא נעשה? ראית מי מימן אותו? הוא נעשה אל אתלטים? הוא נעשה על אנשים נכים?

מה?

לא, מהסיבה הפשוטה שזה לא מעניין אותי. כפי שרשמתי, אני שותה 2-3 ליטר חלב ביום, וגם אם ימצא קשר ישיר וודאי בין חלב לסרטן, אני לא אפסיק.
רק הוכחתי טענה, של reshos, the sun ול little friend (טעיתי כשרשמתי את השם שלך, עימך הסליחה) לא באמת מבססים את הדיעות שלהם על משהו מוצק, וכשכזה דבר כביכול מוצג בפניהם (וכאן תודותי מופנות בעיקר ל reshos) הם לא יעצרו ולו לדקה לחשוב עליו, ולבחון את דעותיהם מחדש, אלא ישתמשו בהקצנות אידיוטיות שמטרתן להאיר את דעת המתנגדים להם באור שלילי(מישהו אמר דמגוגיה?).

אתה כנראה מתבלבל, אותי לא עניין שום הוכחה.
אני עדיין חושב שחלב הוא מקור הרשע בעולם, דמגוג שכמוני.

לא, מהסיבה הפשוטה שזה לא מעניין אותי. כפי שרשמתי, אני שותה 2-3 ליטר חלב ביום, וגם אם ימצא קשר ישיר וודאי בין חלב לסרטן, אני לא אפסיק.
רק הוכחתי טענה, של reshos, the sun ול little friend (טעיתי כשרשמתי את השם שלך, עימך הסליחה) לא באמת מבססים את הדיעות שלהם על משהו מוצק, וכשכזה דבר כביכול מוצג בפניהם (וכאן תודותי מופנות בעיקר ל reshos) הם לא יעצרו ולו לדקה לחשוב עליו, ולבחון את דעותיהם מחדש, אלא ישתמשו בהקצנות אידיוטיות שמטרתן להאיר את דעת המתנגדים להם באור שלילי(מישהו אמר דמגוגיה?).

ועל סמך מה אתה מחליט שהם לא בחנו את דיעותיהם? הסיבה שיש פה תשובות כמו שראית, כי כבר חפרו על הנושא מספיק פעמים, ונמאס מכל המחקרים האלה שאף אחד לא קורא באמת (כולל אותך). אתה לא הבאת סימוכין אלא הסתמכת על משהו שמישהו אמר. נשמע לך מוכר מאיפשהו?

זה שזה לא הורג, זה לא אומר זה לא מזיק.
אם אין לך תגובה רצינית לנושא אז לפחות אל תהרוס אותו בבקשה.

ד"א אני גם שותה חלב כול יום ואני לא מתכוון להפסיק.
פשוט נתקלתי במאמר הזה ורציתי לראות מה אנשים חושבים עליו. העניין של הסידן של נראה מנומק מאד ואני חושב שהוא גם נכון, ויש שם עוד כמה נושאים שמוצגים יפה. אז אם למישהו זה לא נראה יש דרך להציג דיעה.

אתה צריך שיחזיקו לך את היד כשאתה עובר את הכביש?

אני מחליט שהם לא בחנו את דעותיהם, כי במידה והם היו בוחנים אותן, הם לא היו משתמשים באמצעים דמגוגים מתלהמים בכדי להוכיח את צדקתם, אלא לשם שינוי היו מנמקים.
נכון, אני לא קראתי את המחקרים, ובהחלט לא בחנתי את העניין לעומק(כמו שאמרתי, זה לא מעניין אותי). אבל אני, בניגוד גמור אליהם, לא הצהרתי כלום (ההצרה בהודעה 19 היתה צינית, ואין להתייחס אליה ברצינות).

אני מחליט שהם לא בחנו את דעותיהם, כי במידה והם היו בוחנים אותן, הם לא היו משתמשים באמצעים דמגוגים מתלהמים בכדי להוכיח את צדקתם, אלא לשם שינוי היו מנמקים.
נכון, אני לא קראתי את המחקרים, ובהחלט לא בחנתי את העניין לעומק(כמו שאמרתי, זה לא מעניין אותי). אבל אני, בניגוד גמור אליהם, לא הצהרתי כלום (ההצרה בהודעה 19 היתה צינית, ואין להתייחס אליה ברצינות).

למרות שיש לי מה להגיד בנושא אני גם לא הצהרתי כלום.

אני מודע לכך, ולכן רשמתי בהודעה מס' 33 "טעיתי כשרשמתי את השם שלך, עימך הסליחה".
כשאני טועה, אין לי בעיה להודות בכך(בניגוד להרבה אחרים פה, ואני לא מתכוון אליך).

אני מודע לכך, ולכן רשמתי בהודעה מס' 33 "טעיתי כשרשמתי את השם שלך, עימך הסליחה".
כשאני טועה, אין לי בעיה להודות בכך(בניגוד להרבה אחרים פה, ואני לא מתכוון אליך).

אתה לא צריך לבקש סליחה, זה בסדר. אני רק מנסה להסביר לך שהדיון הזה מיותר...

לך תלמד אינפי' 😃

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית