הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ חלב מסוכן לבריאות?

• פותח/ת השרשור tomerA
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
אבל בקונרפלקס של אלופים אני תמיד שם חלב בבוקר :(
אימא אמרה שעם קורנפלקס של אלופים אני אגדל ויהיה אלוף יום אחד.
לא לשים יותר חלב בקורנפלקס של אלופים שלי?

במחקרים שפורסמו שם יש מלא חורים וצריך לקרוא את המלאים בשביל להסיק מסקנות (בכלל צריך תמיד לקרוא את המלא, תמיד יש פירצות ופאקים שלא אומרים באבסרקטים)
בכל מקרה זה משהו שהוא ממש לא מעניין אותי ככה שאני גם לא ממש הולך לעבור על זה, פותח האשכול אם אתה ממש רוצה תקרא את המחקרים המלאים ותחזור עם מסקנות.

עוד גאון... בא לך לבדוק מה היתה תוחלת החיים בזמנו?
להגיד שמשהו הוא בסדר כי עושים אותו כבר שנים זהו כשל לוגי, אד אנטיקוויטם ברור.

לא-גאון...אני מדבר על מוצרי הסויה למיניהם ולמה שהם גורמים שים לב שהדור הראשון שגדל על סויה מאז שהיא נכנסה בצורה חזקה גדל עם פאקיםהורמונליים-זה שאתה מאשים את החלב בדברים שלא הוכחו ואין להם אחיזה במבחן המציאות לעומת משהו שכן יש לו אחיזה כזאת והוכח כפוגע הורמונלית בצורה מסוימת זה הכשל הלוגי פה

לא-גאון...אני מדבר על מוצרי הסויה למיניהם ולמה שהם גורמים שים לב שהדור הראשון שגדל על סויה מאז שהיא נכנסה בצורה חזקה גדל עם פאקיםהורמונליים-זה שאתה מאשים את החלב בדברים שלא הוכחו ואין להם אחיזה במבחן המציאות לעומת משהו שכן יש לו אחיזה כזאת והוכח כפוגע הורמונלית בצורה מסוימת זה הכשל הלוגי פה

😳

עוד גאון... בא לך לבדוק מה היתה תוחלת החיים בזמנו?
להגיד שמשהו הוא בסדר כי עושים אותו כבר שנים זהו כשל לוגי, אד אנטיקוויטם ברור.

לא נראה לי שתוחלת החיים עלתה בגלל הצריכה העולה וגוברת של סויה.
זה ידוע שאכילת סויה בכמויות גדולות מזיקה.

IGF בכלל עוזר לטפל בסרטן לפי מה שהבנתי, לא תורם חחחחחחחחח בטח ילד מישהו מנסה להפחיד את FXP 👏

לא נראה לי שתוחלת החיים עלתה בגלל הצריכה העולה וגוברת של סויה.
זה ידוע שאכילת סויה בכמויות גדולות מזיקה.

נו, אז? הוא אמר שאז "הכל היה בסדר", אני סתרתי את העובדה הזאת, וכל עוד אתה לא מוכיח חד משמעית שאין קורילציה בין צריכת סויה מוגברת לבין תוחלת החיים (למרות שבטח אין), מה שאמרתי עדיין תקף.
וחוץ מזה, מה שחרה לי בהודעה שלו זה שהוא קבע שחלב בריא לחלוטין בגלל שכבר שנים צורכים אותו. זה מטופש.

צריך להתחיל לאכול חרקים - הם מקור טוב לחלבון.

אני אשאר עם החלב.:bad:

נו, אז? הוא אמר שאז "הכל היה בסדר", אני סתרתי את העובדה הזאת, וכל עוד אתה לא מוכיח חד משמעית שאין קורילציה בין צריכת סויה מוגברת לבין תוחלת החיים (למרות שבטח אין), מה שאמרתי עדיין תקף.
וחוץ מזה, מה שחרה לי בהודעה שלו זה שהוא קבע שחלב בריא לחלוטין בגלל שכבר שנים צורכים אותו. זה מטופש.
מזל שאתה פה, שרלוק

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית