הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ המלצת על אבקת חלבון

• פותח/ת השרשור MG24
  • פורסם בתאריך

MG24

משתמש מתחיל
232
0
נק' מוניטין:
0
232
0
שלום ,
רציתי להתייעץ אתכם על אבקת חלבון איכותית שנקנית בישראל
בינתיים ראיתי
אבקת חלבון דיימטייז- elite whey isolate
או
[h=1]Iso-Sensation 93 [/h]המצלות ?

יש סיבה שברחת רק את ה-2 האלה? כי יש המון סוגים אחרים, הכל שאלה של מה אתה מחפש? טעם? ערכים נקיים? מחיר?

מה כסף על העצים אחי? 500 שקל על אבקה? לא צריך להגזים...
עוד לא טעמתי דיימטיז, כרגע אני מחכה שיגיע, אבל אני יכול להמליץ לך על המטריקס 5 טעם תות.. באמת שאין איך לתאר אותו.
בנוסף לזה אם אתה רוצה אבקה זולה יחסית ועם טעם סביר לך על PROBODY, לא רעה בכלל...

אני לא מציע לך לקנות מהחברה הזו את ה 93ISO נפל בבדיקות מעבדה בארץ לימרות שראיתי בחול שהם עברו אותה (בטח היצרן משחק פה עם התרכובת של האבקה).
אני קניתי את האבקה פרו סטאר של החברה והצטערתי על הרגע הזה וגם הבנתי אחר כך למה עשו לי הנחה(די גדולה) על האבקה ולמה רק מימנה יש הכי הרבה על המדפים.
בקיצור על תתקרב לחברה הזו לך על ה דיימטייז.

אני בנתיים נהנתי מ-ISS קרם עוגיות, interactive שוקולד, וכרגע ON gold standard קרם עוגיות.

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם
אני פשוט מחפש אבקה איכותית עם כמות חלבון ממוצעת שיכולים להמליץ לי בוודאות שהיא טובה
ניראה לי אני אלך על הדיימטייז .

אני יהיה יצרתי וימליץ לך על האבקות המובילות והאיכותיות ביותר בטווח מחירים שציינתה: MyoFusion - טעם פשוט מעולה באיכות של אבקה אין מה להסתפק בכלל אחת האבקות האיכותיות שקיימות עכשיו. Syntha 6 - אני אישית מאוד מחבב אותה גם מאוד דומה לפיוזיון.
אם אתה מחפש מי גבינה נטו אז לך על WheyGold או קלון שלו של חברה ישראלית SuperEffect Whey האחרון ניתן להשיג במחיר זול עד מאוד.

אה וProbody :bad:

נערך לאחרונה:
סינטה 6 ומייפויז'ן מאוד מאוד יקרות ביחס לתמורה של החלבון שהם נותנות ופשוט לא משתלם לקנות אותם
לך על דיימטז או אופטימום מה שאתה משיג יותר בזול אם זאת אבקה ראשונה שלך לך על טעם בטוח כמו הבננה ולא תתאכזב

סינטה 6 ומייפויז'ן מאוד מאוד יקרות ביחס לתמורה של החלבון שהם נותנות ופשוט לא משתלם לקנות אותם
לך על דיימטז או אופטימום מה שאתה משיג יותר בזול אם זאת אבקה ראשונה שלך לך על טעם בטוח כמו הבננה ולא תתאכזב

אופטמום יותר יקר מי סינטה...
בארץ גם דימיטז לא כזה זול והבדל בינו לבין סינטה ופיוזין לא קריטי בכלל.

סינטה ומיופיוזיון מעולות,אבל 15 גר סוכר למנה....לי זה לא מתאים

קודם כל אני לא סובל יבואנים- לא מאמין למילה אחת שלהם,אנשים מאוד לא הוגנים במילים עדינות. איזו כאמור נפל בבדיקות מעבדה ודימטייז לא טעים לי.

קודם כל אני לא סובל יבואנים- לא מאמין למילה אחת שלהם,אנשים מאוד לא הוגנים במילים עדינות. איזו כאמור נפל בבדיקות מעבדה ודימטייז לא טעים לי.
חחחחחח אל תעלב אבל אתה הבנאדם הכי לא אמין פה בפורום בכל התחום של האבקות חלבונים, אתה מלכלך על כל המותגים כי אתה נציג של חברת סאן, אתה ספוג אינטרס שזה כבר נותן תחושה של גועל :bad:
לפחות תוריד את הלוגו של סאן כשאתה מלכלך על חברות אחרות 😉

סינטה זה אבקה די כבדה זה נכון, אבל פיוזון רק 5 גרם פחממה למנה ואם אני לא טועה לא יותר מי 2 גרם סוכר.
חוץ מי זה 15 גרם פחממה במסה זה ממש לא בעיה אפילו אפשר להוסיף עוד איזה בננה ותות ולערבב הכל עם חלב 3% בכיף...

חחחחחח אל תעלב אבל אתה הבנאדם הכי לא אמין פה בפורום בכל התחום של האבקות חלבונים, אתה מלכלך על כל המותגים כי אתה נציג של חברת סאן, אתה ספוג אינטרס שזה כבר נותן תחושה של גועל :bad:
לפחות תוריד את הלוגו של סאן כשאתה מלכלך על חברות אחרות 😉
אמרתי משהו או לא? מתגייס בתחת שלי, גם אני יכול לרשום שאני הולך לגן זה אומר שאני באמת הולך לגן?
תגיד מה שתגיד אתה כל הזמן משבח מוצר אחד ומלכלך על אחרים, נכון גם קאלינה אמנם לא טהור לגמרי, אבל הוא לפחות כנה לפעמים. במקרה הנ"ל קשה להקשיב לו אמנם בגלל שהוא קשור למותג כשר אחר.
שוב אין לי כלום נגד דיימטייז לא טעמתי בחיי. אבל יש גבול כמה אפשר לדחוף אותה בכל הודעה שלך.

אמרתי משהו או לא? מתגייס בתחת שלי, גם אני יכול לרשום שאני הולך לגן זה אומר שאני באמת הולך לגן?
תגיד מה שתגיד אתה כל הזמן משבח מוצר אחד ומלכלך על אחרים, נכון גם קאלינה אמנם לא טהור לגמרי, אבל הוא לפחות כנה לפעמים. במקרה הנ"ל קשה להקשיב לו אמנם בגלל שהוא קשור למותג כשר אחר.
שוב אין לי כלום נגד דיימטייז לא טעמתי בחיי. אבל יש גבול כמה אפשר לדחוף אותה בכל הודעה שלך.

לא שבאמת אכפת לי מה אתה חושב, אבל אתה יכול לשאול אפילו את קרמבו וקיריל שאני מתאמן איתם במכון ומכיר אותם אישית..
איפה אתה רואה שלכלכתי?
אגב, ראית אותי בכלל מזכיר פה באשכול את דיימטייז?
אני אישית בסה"כ משתמש במוצרים שלה וזאת חברה ליגה.
אתה אפילו מוזמן במרץ לבקום לבוא להגיד לי שלום לפני הגיוס הקרבי, מה שאתה בטח לא עשית
79nb.gif
.

לא שבאמת אכפת לי מה אתה חושב, אבל אתה יכול לשאול אפילו את קרמבו וקיריל שאני מתאמן איתם במכון ומכיר אותם אישית..
איפה אתה רואה שלכלכתי?
אגב, ראית אותי בכלל מזכיר פה באשכול את דיימטייז?
אני אישית בסה"כ משתמש במוצרים שלה וזאת חברה ליגה.
אתה אפילו מוזמן במרץ לבקום לבוא להגיד לי שלום לפני הגיוס הקרבי, מה שאתה בטח לא עשית
79nb.gif
.
ממליץ לך לברר לפני שאתה מדבר בוודאות כזו. מאחל לך שתגיע ליחידה קרבית כמו זו שאני מתגייס אליה בנוב.

ומה זה קשור עכשיו בין היבואנים לבין המוצרים שזו השאלה העיקרית כאן באשכול? אתה מגיב על היבואן או על המוצר? היבואנים מימנו לך חצי מהחיים אם אני זוכר נכון, אז אני לא רואה ממש מקום לביקורת שכזו... אבל זכותך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית