עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש סיבה שברחת רק את ה-2 האלה? כי יש המון סוגים אחרים, הכל שאלה של מה אתה מחפש? טעם? ערכים נקיים? מחיר?
למה?זה תרפה וזה נבלה
סינטה 6 ומייפויז'ן מאוד מאוד יקרות ביחס לתמורה של החלבון שהם נותנות ופשוט לא משתלם לקנות אותם
לך על דיימטז או אופטימום מה שאתה משיג יותר בזול אם זאת אבקה ראשונה שלך לך על טעם בטוח כמו הבננה ולא תתאכזב
למה?
חחחחחח אל תעלב אבל אתה הבנאדם הכי לא אמין פה בפורום בכל התחום של האבקות חלבונים, אתה מלכלך על כל המותגים כי אתה נציג של חברת סאן, אתה ספוג אינטרס שזה כבר נותן תחושה של גועל :bad:סינטה ומיופיוזיון מעולות,אבל 15 גר סוכר למנה....לי זה לא מתאים
קודם כל אני לא סובל יבואנים- לא מאמין למילה אחת שלהם,אנשים מאוד לא הוגנים במילים עדינות. איזו כאמור נפל בבדיקות מעבדה ודימטייז לא טעים לי.
סינטה ומיופיוזיון מעולות,אבל 15 גר סוכר למנה....לי זה לא מתאים
אמרתי משהו או לא? מתגייס בתחת שלי, גם אני יכול לרשום שאני הולך לגן זה אומר שאני באמת הולך לגן?חחחחחח אל תעלב אבל אתה הבנאדם הכי לא אמין פה בפורום בכל התחום של האבקות חלבונים, אתה מלכלך על כל המותגים כי אתה נציג של חברת סאן, אתה ספוג אינטרס שזה כבר נותן תחושה של גועל :bad:
לפחות תוריד את הלוגו של סאן כשאתה מלכלך על חברות אחרות 😉
אמרתי משהו או לא? מתגייס בתחת שלי, גם אני יכול לרשום שאני הולך לגן זה אומר שאני באמת הולך לגן?
תגיד מה שתגיד אתה כל הזמן משבח מוצר אחד ומלכלך על אחרים, נכון גם קאלינה אמנם לא טהור לגמרי, אבל הוא לפחות כנה לפעמים. במקרה הנ"ל קשה להקשיב לו אמנם בגלל שהוא קשור למותג כשר אחר.
שוב אין לי כלום נגד דיימטייז לא טעמתי בחיי. אבל יש גבול כמה אפשר לדחוף אותה בכל הודעה שלך.
ממליץ לך לברר לפני שאתה מדבר בוודאות כזו. מאחל לך שתגיע ליחידה קרבית כמו זו שאני מתגייס אליה בנוב.לא שבאמת אכפת לי מה אתה חושב, אבל אתה יכול לשאול אפילו את קרמבו וקיריל שאני מתאמן איתם במכון ומכיר אותם אישית..
איפה אתה רואה שלכלכתי?
אגב, ראית אותי בכלל מזכיר פה באשכול את דיימטייז?
אני אישית בסה"כ משתמש במוצרים שלה וזאת חברה ליגה.
אתה אפילו מוזמן במרץ לבקום לבוא להגיד לי שלום לפני הגיוס הקרבי, מה שאתה בטח לא עשית.![]()
ומה זה קשור עכשיו בין היבואנים לבין המוצרים שזו השאלה העיקרית כאן באשכול? אתה מגיב על היבואן או על המוצר? היבואנים מימנו לך חצי מהחיים אם אני זוכר נכון, אז אני לא רואה ממש מקום לביקורת שכזו... אבל זכותך.סינטה ומיופיוזיון מעולות,אבל 15 גר סוכר למנה....לי זה לא מתאים
קודם כל אני לא סובל יבואנים- לא מאמין למילה אחת שלהם,אנשים מאוד לא הוגנים במילים עדינות. איזו כאמור נפל בבדיקות מעבדה ודימטייז לא טעים לי.