הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון מתח עם 41.25 ק"ג - 5 חזרות

Beast and cheat

מושעה
5,874
2,127
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
9,550
5,874
2,127
נהלל, טבעון, וינגייט
זווית הצילום גרועה, אני יודע, אבל זה מה יש כרגע. פלטה קטנה של 1.25 קילו מוסתרת מאחורי שתי הפלטות של ה20.

😵‍💫🥊

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
צריך לציין גם כמה אתה שוקל...
בשמחה, אבל מה זה "צריך"?
לא יודע כמה אני שוקל עברתי למאזן קלורי שלילי לפני 3 שבועות אז שקלתי 85, היום בלי הפלטות שקלתי 82.2 ק"ג עם הבגדים והנעליים לפני ששמתי את החגורה והמשקל.
כמה מתח אתה עושה ללא משקל בכלל?
הכי טוב שעשיתי היה 32, זה היה ממש מזמן, שקלתי 15 קילו פחות והאימונים הכי קרובים לכוח שעשיתי מעבר לשחייה היו קצת מתח מקבילים ולפעמים בנץ' פרס. כרגע אני לא יודע אבל כשאני עושה בלי משקל אני מרגיש ממש קל, יותר מפעם, אבל לא בדקתי מקסימום בלי משקל כרגע.
איך אתה מסוגל לתלות את זה ככה.. ה20 קילו כבר חותך לי את המותניים
וואלה לא יודע החגורה נוחה ורחבה ככה שהמשקל פרוס על הרבה שטח.. זה קצת כואב במותניים אבל ממש לא רציני, לא קרוב לחתך.

ותודה רבה לכולם 😃

בשמחה, אבל מה זה "צריך"?
לא יודע כמה אני שוקל עברתי למאזן קלורי שלילי לפני 3 שבועות אז שקלתי 85, היום בלי הפלטות שקלתי 82.2 ק"ג עם הבגדים והנעליים לפני ששמתי את החגורה והמשקל.

צריך לדעת מה המשקל הכולל שאתה מושך, ושלך מכובד ביותר.

• פותח/ת השרשור
סוס אחי
אבל לא עדיף לך לעלות ישר כשאתה יורד למטה כדי שתקבל באונס?

ותיכנס ללוג שלי תוודא שאני מתאמן כמו שצריך =]
הינה זה פה: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=30437&page=2
עדיף לעלות ישר אבל אם רוצים לסחוט קצת יותר אז מנוחה קטנה תוכל לעזור, לא נראה לי שאפשרי בRM5 האמיתי שלך "לפמפם" את כולם
תודה רבה =]
צריך לדעת מה המשקל הכולל שאתה מושך, ושלך מכובד ביותר.
שמח לשמוע 😃
אין לי כל כך קנה מידה למשקלי עבודה במתח, מה הסיכוי שיש לך איזו טבלה שמראה מה זה מתחיל בינוני מתקדם וכאלה? או דרך אחרת כלשהי לתת לי קנה מידה?
תודה!
כל הכבוד!
עליות מתח עם תוספת משקל זה אחד התרגילים הכי חזקים שיש ושהכי אהוב עליי!

כל הכבוד... הייתה לך עוד חזרה.

מרשים ביותר! אין כמו מתח עם משקל..

תודה רבה לכולם! ומסכים איתכם, אחד התרגילים שאני הכי אוהב 😃

• פותח/ת השרשור
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית