הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אפקטיביות ונחיצות של ארוחה בודדת מרובה בפחמימות בתור העמסה

• פותח/ת השרשור YONI
  • פורסם בתאריך

YONI

משתמש פעיל
399
0
נק' מוניטין:
-244
399
0
האם בשלב אחרון של חיטוב, בתפריט דל פחמימות ללא העמסות, ארוחה אחת שתהיה כמעט רק מפחמימות וקצת חלבון תוכל לעזור לריענון ולחידוש מאגרים או שבסך הכל תהיה אגירה של שומן שאין צורך בה?
אני צורך 1500 קלוריות שהפחמימות היחידות שלי ביום הן 3 פרוסות לחם קל, 20 גרם מלטודקסטרין עם השייק חלבון וירקות... והעמסות אני לא עושה בכלל.
נשאר לי לרוץ ככה איזה שלושה שבועות גג חודש.
תודה לעוזרים

שכחתי לציין שהגירעון הקלורי די גדול בין 800 -1000 קלוריות

לפי מה שאני יודע עדיף לפרוס את ההעמסה במהלך כול היום,לא לארוחה אחת
אני זוכר שמשה פרסם מזמן מחקר בקשר לזה שהראה שפריסת ההעמסה היתה אפילו יותר יעילה שפרסו אותה במשך 3 ימים
אבל בוא נחכה מה יש למנהלים לומר

• פותח/ת השרשור
בסוף החיטוב אתה עובר למאזן נייטרלי.

כן ידוע אחי, אני מתכוון לארוחה אחת בלבד בנוסף לתפריט היומי ביום מנוחה טוטלי, לא להעמסה של יום יומיים, אם זה זניח ואפשרי לעשות או מיותר
הבעייה שאני לא עושה העמסות בכלל ובגלל זה אני שואל

לפי מה שאני יודע עדיף לפרוס את ההעמסה במהלך כול היום,לא לארוחה אחת
אני זוכר שמשה פרסם מזמן מחקר בקשר לזה שהראה שפריסת ההעמסה היתה אפילו יותר יעילה שפרסו אותה במשך 3 ימים
אבל בוא נחכה מה יש למנהלים לומר

הבנתי... אוקיי נחכה לעוד אנשים

למה אתה לא עושה העמסות? החיטוב שלך כבר לא כ"כ נכון..
העמסה מתבצעת לאורך יום שלם...בו התפריט שונה לגמרי.ואפילו החלבון הוא לא בכמות שמומלצת לפיתוח שריר (1.8 ומעלה....)

• פותח/ת השרשור
למה אתה לא עושה העמסות? החיטוב שלך כבר לא כ"כ נכון..
העמסה מתבצעת לאורך יום שלם...בו התפריט שונה לגמרי.ואפילו החלבון הוא לא בכמות שמומלצת לפיתוח שריר (1.8 ומעלה....)

כן אני יודע שמורידים את החלבון קצת בהעמסה...
עשיתי לפני חודש שבוע מנוחה טוטלית מאימונים והייתי בנייטרלי השאלה אם זה יכול להוות תחליף להעמסות קבועות? בהתחשב בזה שנשאר לי עוד חודש גם ככה לחיטוב
ולצמצם את ההעמסה לארוחה שתיים במקום יום יומיים זה בסדר או פחות מומלץ?

אני גם חושב שעדיף לפזר לאורך היום. הגוף יתמודד טוב יותר עם הכמות. יחד עם זאת, שחקת ככל הנראה את הגליקוגן שלך בתזונה שלך. אני לא יודע עד כמה זה אכן יבנה לך מאגר בר קיימא. אולי רק יחזיר מה שהיה לפני הורדת הפחממות מהתפריט.

כן אני יודע שמורידים את החלבון קצת בהעמסה...
עשיתי לפני חודש שבוע מנוחה טוטלית מאימונים והייתי בנייטרלי השאלה אם זה יכול להוות תחליף להעמסות קבועות? בהתחשב בזה שנשאר לי עוד חודש גם ככה לחיטוב
ולצמצם את ההעמסה לארוחה שתיים במקום יום יומיים זה בסדר או פחות מומלץ?
זה מיותר
העמסות נועדו כדי לאזן הורמונים בגוף וגם לעזור לך פסיכולוגית...זה לא בהכרח יעזור לך יותר אם תוותר על העמסה.סתם לא יעלה אותך נוזלים שממילא יורדים אחרי יומיים..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית