הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טיסה לאיה נאפה

• פותח/ת השרשור ADAMG
  • פורסם בתאריך
אני לא יודע אם זה מותר אבל אני ממליץ לכם לחפש דילים בteletus.co.il בשביל הגילוי הנאות זאת החברה של המשפחה שלי. בלי קשר(ושוב, בשביל הגילוי הנאות) הכי חזקים היום בנאפה הם השטיח המעופף והנציגים שלהם במקום. שוב אני אמליץ לחפש את יובל ולקנות ממנו חבילת מסיבות כי בלי זה לא יהיה לכם מה לעשות באי, תנסו להסתדר בלי נציג ותבינו כמה זה מבאס(וכמה זה יקר). אזהרה אחת חשובה מאד, מה שלא תעשו בחיים אל תסגרו עם קווי חופשה, וגם שאתם סוגרים דרך סוכן נסיעות תבדקו שהספק הוא לא קווי חופשה. הם ספק ממש גרוע ולא מקצועי כמעט אף אחד בעולם התיירות לא עובד איתם בגלל שהם עושים מלא פאשלות ללקחות ואז הסוכנויות נתבעות בגלל זה וגם במקום עצמו הנציגים שלהם לא מקצוענים ומוכרים חרא של חבילות. מי שיגיע לשם יבין. אלו ההמלצות שלי , תהנו לכם.

מאיפה מביאים חבילת מסיבות?
נגיד וסגרתי על בורגס או איה הנאפה, איך אני מתחיל להסתדר במקום? אני מדבר על מסיבות בריכה,מועדונים, מסיבות ספינה וכל מה שתרצו, אנחנו באים בכוונה להנות, השאלה בפועל איך זה הולך? סוגר בארץ? סוגר בבורגס עם אנשים?
זרקו קצת טיפים

אתה מגיע למקום יוש לך העברות למלון שלך. באוטובוס יעלה הנציג ויגיש לך דף עם החבילות ויסביר לך מה תפקידו בכוח . ואז אתה משלם לו את הכסף והוא מביא לך את הכרטיסים למועדונים ולפארק מים והכל. תבדוק של מי החבילה . ש שם את ארקיע ,קווי חופשה והשטיח המעופף שמוכרים חבילות אבל הנציג שלך יהיה דרך הספק שעושה לך את העברות אם זה קווי חופשה אני מציע לך להתנער מהם ולחפש את הנציגים של ארקיע או השטיח המעופף (שבעצם ארקיע קונים את החבילות מהשטיח המעופף, זה אותם נציגים). ולקנות מהם. אם יש לך עוד שאלות אשמח לענות (שוב אני מזכיר שאין לי שום אינטרס לאף אחד , פשוט יצא לי לעבוד עם קווי חופשה הרבה ומלא לקוחות שלי נדפקו מהם חזק לדוגמא- קיבלו מלון שלא הזמינו, או שנגיד קנו חבילה ולא הכניסו אותם למועדון וכל מיני שטויות כאלו)

וואלה אני מצטער על הבורות פה אבל בנוגע למה שכתבת.
אנחנו מדברים על האוטובוס בבורגס? מה זה הנציג הזה? חחחח הוא גם יעני נוסע ושם נותן את החבילות? (חשבתי שנוסעים כאילו עצמאי)
איך אני אדע של מי החבילה? נגיד אני סוגר בדקה ה90?
אמרתי לך חשוב לי כל המועדונים,מסיבות,מסיבות בריכה, ואתה יודע מה עוד.. כל מה שמתאים לנוער
אני סוגר את זה פה בארץ? או שם?
שוב סליחה על הבורות (ואם יש דרך אחרת לתקשר איתך כמו צ'ט או משהו שיהיה יותר מהיר אני אשמח)

בעיקרון אתה יכול לשלוח לי בפרטי אבל אני אענה פה לטובת אלו שגם רוצים את המידע הזה. אתה סוגר דרך סוכנות נסיעות בארץ ושואל אותם מי הספק שסגר לי את החבילה? הם יגידו לך. בעיקרון רוב החבילות כוללות גם העברות למלון זה אומר שאתה מגיע ליעד (בורגס\נאפה) אתה עולה על אוטובוס שלוקח אותך למלון את האוטובוס מספק הספק. אתה עולה לאוטובוס ושם עולה הנציג ומסביר לך מה קורה באי , איפה זה כל דבר ונותן לך דף שמסביר לך את החבילות ומה הם כוללות. הכל שם עם הנציג אחרי שעלית על האוטובוס גם הוא ייתן את הטלפון שלו וכל בעיה ומה שאתה צריך הוא יכול לנסות לעזור לך. למשל : יובל, הנציג של השטיח בנאפה הוציא בחור מהכלא ושילם עליו ערבות. (סתם דוגמא פרועה, אבל זה קורה) כל מידע שתצטרך תדבר איתם והם ייתנו לך. אם אתה צריך עוד משהו אני פה בפרטי או פייסבוק אבל אני אתן לך בפרטי

אוקיי הבנתי אותך..
אבל מישהו פה הזכיר באחד מההודעות שלא לסגור פה כלום מהארץ או דרך חבילות, הוא אמר שבמסעדות ובמועדונים נותנים שם כרטיסים לאפטרים, למסיבות בריכה ולכל זה.
זה נכון?
ועוד דבר מה מומלץ לנסות בבורגס\נאפה? ולא כדאי לפספס (שוב מדבר איתך על נערים כמובן שרוצים להנות..)
מבחינת מלונות אנחנו מעדיפים מלון שלפחות יהיה שם ארוחת בוקר כדי לא להוציא הרבה כסף על אוכל, יש איזה מלון או משהו טוב שאתה ממליץ? או שאתה אומר שהמחייה שם זולה ולקנות בסופר משהו או לאכול בחוץ?
.ובאמת המון המון תודה אתה ממש עוזר לי

בשנים האחרונות הישראלים נתפסים במקומות האלו כחרא של אנשים ככה שכך בחשבון שאם לא תקנה חבילה יש סיכוי מאד גדול שלא יכניסו אותך למסיבות ולדברים כאלו אולי אם אתה לא נראה ישראלי וחברים שלך גם לא אבל זה סיכון. לא שמעתי על שום דבר שמחלקים חינם להיפך, הם ייקחו לך יותר כסף. הקטע בנציגים האלו שאם נגיד יש בלאגן שהישראלים עשו אז המועדון\היאכטה שעליה עושים מסיבה\פארק מים וכל אלו באים לנציגים בטענות ויש להם למי לפנות וככה אם תלך לבד ויכניסו אותך ותעשהבלאגן לא יהיה להם למי לפנות בגלל זה הם לא לוקחים את ה"סיכון" בלהכניס ישראלים. בנאפה\בורגס יש מליון דברים לעשות תחפש באינטרנט אני לא אתחיל למנות לך את הדברים. אני אישית הייתי סוגר מלון אבל כי אני עצלן . רוב הצעירים ישנים במלון דירות כזה עם מטבחון ומכינים אוכל. המחייה שם היא בערך כמו פה. אני אישית הולך למלון אנאס אבל הוא קצת יותר "מפואר" ועם אופנוע ששוכרים אתה יכול להגיע לכל מקום מקום מקום אז עניין המרחק לא כזה קריטי , לי לפחות .
בדרך כלל תראה את רוב "החכמולוגים" שלא קנו את החבילות מסיבות וזה דרך הנציגים יושבים בכיכר ואוכלים תירס בלילה כי לא הכניסו אותם לשום מקום וזה. ובכיף

איך אני אמור לסגור מלון דירות? זה כנראה יוזיל את המחיר משמעותית לא?(כי בדרך כלל באתרים של הדקה 90 וכל אלה יש רק מלונות)
לא כל כך קריטי לי לבשל ולקנות דברים או לאכול במלון פשוט זאת העדפה של חברים שלי לאכול בחדר אוכל וזה, אבל לא קריטי..
בנוגע לאופנוע הזה צריך רשיון על אופנוע? למה שמעתי מאנשים שלא צריך(למרות שזה נשמע לי חארטנה) ואין לי על אופנוע יש לי רק על רכב..
בנוסף כנראה באמת נלך על החבילות מסיבות האלה אני פשוט רוצה לראות קודם לאן אנחנו סוגרים ונראלי משם כבר נסתדר בטוח נכיר אנשים ומקומות ונדע לאן ללכת אפילו שזאת הפעם הראשונה, לא ככה?
אה עוד משהו בחבילות האלה לא יכולים לדפוק אותי בדברים? נגיד מסיבות גרועות או לא יודע מה..
אני באמת מצטער על החפירה אבל כל כך בא לי להנות אחרי תקופה קשה ואני רוצה שזה יהיה כמו שצריך

לא ידפקו אותך במסיבות , אתה תראה שגם אם לא תסגור את תגיע בסופו של דבר לאותם מסיבות שהיית יכול לקנות בחבילה מלכתחילה. מלון דירות : אנטאה, קליאופטרה, ניקולס, פיליפיאנה. אל תסגור בדקה ה90 לעונה כי זה יעלה לך יותר יקר. גם אתרים של הדקה ה90 זה לא יותר זול כי זה דקה 90 זה לא משנה זה אותו חרא אני לא אסביר לך את זה תיירותית אבל זה אותו דבר תחשוב על זה כביקוש והיצע ככל שהביקוש עולה אין דקה 90 ובקיץ בנאפה\בורגס יש תמיד ביקוש (כי גם אין בורגס) אופנוע נראה לי שלא נותנים בלי רישיון אבל טרקטורון כן אבל יש מקומות שנותנים בלי רישיון. את החבילה אתה סוגר שם גם אם לא באוטובוס אתה תקח את הטלפון של הנציג ותתקשר אליו שתרצה לסגור הוא גם יבקר אצלך בחדר וישתה איתכם (הנציגים הם אנשים צעירים , חבר'ה טובים ולא נוכלים) אני לא יודע בדיוק מה יש בחבילה אבל אני יודע שהם סגרו את המועדונים הכי טובים ומסיבות יאכטה ומסיבות בריכה ופארק מיםן וכל מיני שטויות. זהו מה עוד?

חוץ מהמון המון המון המון תודה אין לי יותר מה להגיד לך חחחח
באמת שעזרת לי אני אעדכן פה ואחליט מה קבענו
באמת ששוב המון המון תודה!!
דרך אגב אתה ממליץ על איזה אתר מסוים לחפש? כי אמרת הדקה 90 לא טוב, אני מחפש גם בטרוליסט ואני אסתכל גם במה שפירסמת של המשפחה שלך, יש אולי עוד משו?

בטרוליסט אנחנו בדר"כ מקום ראשון במחיר.
אבל אמרתי לך הכי חזקים שם הם השטיח המעופף אז יכול להיות שתמצא אצלם בזול, תנסה..

צ1ר ספר קצת על זה שעצרו אותו שם מה הוא עשה ?

• פותח/ת השרשור
בשנים האחרונות הישראלים נתפסים במקומות האלו כחרא של אנשים ככה שכך בחשבון שאם לא תקנה חבילה יש סיכוי מאד גדול שלא יכניסו אותך למסיבות ולדברים כאלו אולי אם אתה לא נראה ישראלי וחברים שלך גם לא אבל זה סיכון. לא שמעתי על שום דבר שמחלקים חינם להיפך, הם ייקחו לך יותר כסף. הקטע בנציגים האלו שאם נגיד יש בלאגן שהישראלים עשו אז המועדון\היאכטה שעליה עושים מסיבה\פארק מים וכל אלו באים לנציגים בטענות ויש להם למי לפנות וככה אם תלך לבד ויכניסו אותך ותעשהבלאגן לא יהיה להם למי לפנות בגלל זה הם לא לוקחים את ה"סיכון" בלהכניס ישראלים. בנאפה\בורגס יש מליון דברים לעשות תחפש באינטרנט אני לא אתחיל למנות לך את הדברים. אני אישית הייתי סוגר מלון אבל כי אני עצלן . רוב הצעירים ישנים במלון דירות כזה עם מטבחון ומכינים אוכל. המחייה שם היא בערך כמו פה. אני אישית הולך למלון אנאס אבל הוא קצת יותר "מפואר" ועם אופנוע ששוכרים אתה יכול להגיע לכל מקום מקום מקום אז עניין המרחק לא כזה קריטי , לי לפחות .
בדרך כלל תראה את רוב "החכמולוגים" שלא קנו את החבילות מסיבות וזה דרך הנציגים יושבים בכיכר ואוכלים תירס בלילה כי לא הכניסו אותם לשום מקום וזה. ובכיף

אז אתה אומר שאם לקחתי חבילה רגילה של מלון ל7 לילות וטיסה אז יש סיכוי שאני לא יכנס לרוב המסיבות בגלל שאני ישראלי??

מאיפה מביאים חבילת מסיבות?
נגיד וסגרתי על בורגס או איה הנאפה, איך אני מתחיל להסתדר במקום? אני מדבר על מסיבות בריכה,מועדונים, מסיבות ספינה וכל מה שתרצו, אנחנו באים בכוונה להנות, השאלה בפועל איך זה הולך? סוגר בארץ? סוגר בבורגס עם אנשים?
זרקו קצת טיפים
אל,תעשה,שום,דיל!!!!!

ולא לטוס לבורגס
זה אילת בטיסה..גם במחינת אוכלוסיה (ישראלים כ"כ הרבה שבא להקיא) וגם האטרקציות (פרט לקזינו)

יש מלא שנאת ישראלים בנאפה, ואני מדבר על לפני 5 שנים שהייתי..
הייתה פעם אחת שנהג מונית עצר לידנו ואמר לנו "אה אתם ישראלים, לא לוקח אתכם" ושם גז.. וגם במלון תמיד עושים פוזות.
יש גם את המועדון הזה הקסטל שהוא הכי חזק שם בנאפה, לא מכניסים ישראלים.. אני נכנסתי כי שיחקתי אותה תייר רוסי ושיכנעתי את המאבטח שהיה דובר רוסית שיכניס גם את החברים שלי.. בכל אופן, זה זין רצח

סתם שתדעו למי שנוסע לבורגס-
בא אלינו נציג של השטיח המעופף, וקנינו ממנו את החבילה, ב-100לבה (250שקל-220שקל שכחתי כבר)
היה שם כרטיסים לכמה מסיבות סבב ברים ואיזה מסיבות בריכה בצהריים,
את האמת? לא היה שווה.
בבורגס הכל משתרע על הסאני ביץ' שהוא גדול אבל אפשר להספיק להסתובב בו בשעתיים ככה אם לא פחות אני כבר לא זוכר.
והמועדונים והכל שם זול, ממש גרושים להכנס למסיבות, הכל אחד ליד השני, ולפי דעתי לא צריך את החבילות שמציעים שם, כי זה קנס.
גם החבילה שהם מציעים אתם תמיד תראו שם מלא ישראלים כי הם מוכרים את זה לכל הנערים....
בגדול למי שנוסע לבורגס ממליץ בחום ללכת למסיבות ברכה, וגם ללכת לפארק מים, אין דברים כאלה..
ובמבה, בורגס ממש אבל ממש לא כמו אילת, עם קזינו או בלי קזינו.
לגבי הכניסה למועדונים זה ממש לא נכון (בנאפה לא יודע מה הולך) בבורגס מכניסים חופשי בלי שטויות ואין סלקציה ותורים כמו בארץ.
סתם טיפ ככה, אל תשחקו אותה גברים לכל החאשבים, תתעסקו עם הבן אדם הלא נכון (ויש שם המון כאלה) או שיהרגו אותכם במכות או שיקנסו אותכם.

נערך לאחרונה:
אם יש מקום אחד בנאפה שאין לי מושג מה קרה בו זה הסטארקיס...
המוזיקה שם גם הייתה לא משהו (שנות ה 80?) מה-5 דקות שאני כן זוכר מה הלך שם.

אם יש מקום אחד בנאפה שאין לי מושג מה קרה בו זה הסטארקיס...
המוזיקה שם גם הייתה לא משהו (שנות ה 80?) מה-5 דקות שאני כן זוכר מה הלך שם.

גם אני לא התלהבתי ממנו בכלל, למרות שהבנתי שיש ימים שהמקום מטורף

נערך לאחרונה:
סתם שתדעו למי שנוסע לבורגס-
בא אלינו נציג של השטיח המעופף, וקנינו ממנו את החבילה, ב-100לבה (250שקל-220שקל שכחתי כבר)
היה שם כרטיסים לכמה מסיבות סבב ברים ואיזה מסיבות בריכה בצהריים,
את האמת? לא היה שווה.
בבורגס הכל משתרע על הסאני ביץ' שהוא גדול אבל אפשר להספיק להסתובב בו בשעתיים ככה אם לא פחות אני כבר לא זוכר.
והמועדונים והכל שם זול, ממש גרושים להכנס למסיבות, הכל אחד ליד השני, ולפי דעתי לא צריך את החבילות שמציעים שם, כי זה קנס.
גם החבילה שהם מציעים אתם תמיד תראו שם מלא ישראלים כי הם מוכרים את זה לכל הנערים....
בגדול למי שנוסע לבורגס ממליץ בחום ללכת למסיבות ברכה, וגם ללכת לפארק מים, אין דברים כאלה..
ובמבה, בורגס ממש אבל ממש לא כמו אילת, עם קזינו או בלי קזינו.
לגבי הכניסה למועדונים זה ממש לא נכון (בנאפה לא יודע מה הולך) בבורגס מכניסים חופשי בלי שטויות ואין סלקציה ותורים כמו בארץ.
סתם טיפ ככה, אל תשחקו אותה גברים לכל החאשבים, תתעסקו עם הבן אדם הלא נכון (ויש שם המון כאלה) או שיהרגו אותכם במכות או שיקנסו אותכם.
אם נגיד לא סוגרים על החבילה איך אתה יודע לאן ללכת? בהנחה שאתה פעם ראשונה במקום..
למשל למסיבות ברכה ופארק מים איך אני מגיע למקומות האלה בלי לקנות את החבילה? אתה אומר שלא שווה לפספס וזה באמת נשמע כמו חוויה שלא כדאי להפסיד
מבחינת מסיבות איך המסיבות שם?

פארק מים לא כלול בחבילה של אף אחד מהנציגים,
הפארק לא נמצא בסאני ביץ' עצמו וצריך לנסוע במונית כדי להגיע למקום.
הסאני ביץ' עצמו לא ענק, ואתם לא תפספסו את המועדונים סמוך עליי אחי, האזור עצמו הוא איזור ממש תיירותי ואחרי יום אחד שתהיו שם אתם תבינו פחות או יותר איפה כל דבר נמצא.
המועודונים שם ברמה טובה מאוד, שירים אכותיים וכמה תיירות מאירופה אתה מרביץ לעצמך...
אני זוכר היינו במועדון ששמו שם היפ הופ ומוזיקה שחורה, אחר כך הלכנו למועדון ששמו רק דאבספט (נודר היה אדיר!! כולם עפו)
יש לך שם את הלזור מועדון 3קומות ויש שם בקומה האחרונה דלת שמובילה לאזור של מבוגרים סטייל טורקי כזה המון רקדניות רוקדות ריקודי בטן.. אני חושב או שהייתי באמת מסטול מהתחת באותו יום חחחחחחחחחחחחחח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית