הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גיינר וקריאטין

yakov17

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
-2
11
0
אני מעוניין להעלות את מסת השריר שלי כי יש לי ידיים דיי צרות למרות שאני לא ממש רזה, בין מלא לרזה
נתונים:
גובה: 1.77
משקל: 65
עכשיו ראיתי כל מיני מאמרים בכל מיני אתרים שמציינים בהם את היעילות של הגיינר והיו כאלה שהיה רשום בהם שקריאטין
עלול אפילו הכפיל את התוצאות בשימוש עם גיינר ביחד
אני כרגע החלטתי לקנות רק קריאטין ולהתחיל להיתאמן כי אני פוחד לבזבז כסף על גיינר ואז להתאכזב

הגיינר- דימטייז סופר מאס גיינר
הקריאטין- דימטייז קריאטין מיקרונייז

מה אתם ממליצים על פי הנתונים למעלה? לקנות גיינר וקריאטין או רק קריאטין?
ויש פה מישהו שהשתמש בסופר מאס גיינר וראה תוצאות? אם כן אז תוך כמה זמן?
סלייחה על החפירה;susss:jester:

גיינר = מוצר שמשלים לך את הקלוריות שאתה לא מצליח להגיע אילהם מכמה סיבות שונות ... למשל אתה צריך לאכול ביום 3K קלוריות ביום ואתה מגיע בלחץ לחץ ל2.2K אז גיינר יהיה טוב בשבילך
קריאטין טוב לכולם והוא מוצר מעולה להתאוששות טובה יותר לאימונים שבעקיפין תורמת ליותר משקל על המוט= עלייה במסת השריר
אני ממליץ לך לקנות בינתיים רק קריאטין אני מאמין שאתה יכול להגיע לקלוריות שאתה צריך ואם באמת קשה לך לאכול הרבה תעשה שייקים עתירי קלוריות
גיינר וקריאטין ביחד לא יעשו תוצאות מדהימות ותהפוך לרוני קולמן תוך חודש זה סתם חרטא של אדם שרוצה לדחוף לך את שני המוצרים
אם אתה רוצה הסבר על שימוש בקריאטין או דוגמאות למוצרים שאפשר לשים בשייק תבקש ואני יביא לך פוסטים שיעזרו לך ..

קודם כל זה לא בהכרח מה שיגדיל לך את הידיים..הרבה גנטיקה משחקת פה
מה האחוז שומן שלך? אולי אתה צריך בכלל חיטוב?
אני גם בטוח שהתכנית אימונים שלך לא כ"כ טובה (בלי להעליב)

• פותח/ת השרשור
1.אני מבין ויודע מה גיינר וקראטין עושים על פי מאמרים ואני יודע למה הם נועדו אבל אין לי ניסיון בתוספי תזונה
ולכן אני גם שואל אם מישהו הצליח להעלות מסת שריר בשימוש של אחד התוספים הספציפים שלמעלה או שניהם ביחד? והאם אתה חושב שלפי הנתונים שלי אני זקוק לגיינר? כי הרבה אומרים שאני כן צריך

2.אני לא יודע מה האחוז שומן שלי אני צריך מסה ותוכנית שלי באמת לא משהו (לא נעלבתי) אבל אני עוד מעט נירשם למכון כושר ושם כבר
יתנו לי תוכנית

קודם כל קריאטין זה לא הדבר העיקרי שיעלה לך את מסת השריר הוא דבר שולי , כשמו כן הוא תוסף מה שיעלה לך את מסת השריר בצורה העיקרית יהיה תכנית אימונים טובה ותזונה טובה ! הנתונים שלי היו זהים לשלך ולא השתמשתי בגיינר וגדלתי יפה מאוד אז שלא יטעו אותך , פשוט תאכל טוב והכל יהיה טוב גם בלי גיינר .

• פותח/ת השרשור
קודם כל קריאטין זה לא הדבר העיקרי שיעלה לך את מסת השריר הוא דבר שולי , כשמו כן הוא תוסף מה שיעלה לך את מסת השריר בצורה העיקרית יהיה תכנית אימונים טובה ותזונה טובה ! הנתונים שלי היו זהים לשלך ולא השתמשתי בגיינר וגדלתי יפה מאוד אז שלא יטעו אותך , פשוט תאכל טוב והכל יהיה טוב גם בלי גיינר .
אבל הבעיה שקשה לי לאכול כל כך הרבה, בדרך כלל יש לי בין 4 ל5 ארוחות ביום
אבל אני לא גודל כניראה החילוף חומרים שלי מהיר..
לא אמרתי שזה בהכרח מה שיגדיל לי תשרירים רק שאלתי אם יש כאן מישהו שיהשתמש בקריאטין מיקרונייז ש דימטייז
או בסופר מאס גיינר דימטייז ויכול להעיד שזה אכן עזר בתהליך העלייה במסה

קריאטין זה גם באפריקה קריאטין. משכן שמעתי שהוא לא נמס הכי טוב כלומר החלקיקים שם דם גדולים יחסית לקריאטימים אחרים.
סופר מאסס זה גיינר רגיל 1 ל5 אין בו משהו יוצא דופן גם המחיר שלו בארץ סביר לך על זה.

• פותח/ת השרשור
קריאטין זה גם באפריקה קריאטין. משכן שמעתי שהוא לא נמס הכי טוב כלומר החלקיקים שם דם גדולים יחסית לקריאטימים אחרים.
סופר מאסס זה גיינר רגיל 1 ל5 אין בו משהו יוצא דופן גם המחיר שלו בארץ סביר לך על זה.
טוב תודה ;susss

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית