הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בדיקת טכניקה - סקוואט, פרס, פאוורלקין

Kofiko-PL

משתמש מתחיל
198
9
נק' מוניטין:
21
198
9
אהלן,
התחלתי לפני כמה ימים SS והיום צילמתי את אימון B.
צילמתי סט ראשון ואחרון של סקוואט, סט אחרון של פרס, וסתם סט של פאוורקלין בשביל לבדוק אם אני בכלל בכיוון.

(אם לא רואים את הסרטונים טוב תכתבו ואני אתקן)

תודה רבה לעוזרים.
🆘;susss

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
סקוואט - לפי הזווית צילום זה נראה שיש לך גלישה של הברכיים שנובעת מזה שאתה לא מתיישב מספיק לאחור
פרס- אתה זז עם כל הגוף באופן קיצוני הגב העליון שלך מעוגל
פאוור קלין- לא מבין בזה ..

סקוואט - לפי הזווית צילום זה נראה שיש לך גלישה של הברכיים שנובעת מזה שאתה לא מתיישב מספיק לאחור

האמת אני לא רואה בעיה בסקאווט שלו במיוחד לא קריסה של הברכיים אולי הוא לא שובר מספיק מקביל גם זה לא בטוח... לגבי הפרס הבחור צודק אתה זז באופן קיצוני , אבל זה לא דבר שקשה לשפר .. בהצלחה !!

• פותח/ת השרשור
קודם כול תודה רבה.
-אז איך הסקוואט סה"כ?!
-איך משפרים את הפרס?רק הידיים והראש אמורים לזוז?!
ופאוורקלין מישהו?

האמת אני לא רואה בעיה בסקאווט שלו במיוחד לא קריסה של הברכיים אולי הוא לא שובר מספיק מקביל גם זה לא בטוח... לגבי הפרס הבחור צודק אתה זז באופן קיצוני , אבל זה לא דבר שקשה לשפר .. בהצלחה !!

נראה לי שיש לכם מקרה קשה של "אין לי שמץ של מושג על מה אני מדבר, אבל אני אזרוק כאן כמה משפטים שקראתי בפורום". איפה הסקוואט והפרס שלכם?

לפותח האשכול, הסקוואט יפה, אבל לא מעניין לבקר טכניקה עם משקל קל. תעלה סרטון של סט עבודה.
הפרס סביר, חוץ מזה שאתה דוחף את המוט אחורה במקום למעלה בנעילה.
בפאוורקלין אי אפשר לראות כלום חוץ מזה שלא למדת את החלק של הקפיצה.

• פותח/ת השרשור
נראה לי שיש לכם מקרה קשה של "אין לי שמץ של מושג על מה אני מדבר, אבל אני אזרוק כאן כמה משפטים שקראתי בפורום". איפה הסקוואט והפרס שלכם?

לפותח האשכול, הסקוואט יפה, אבל לא מעניין לבקר טכניקה עם משקל קל. תעלה סרטון של סט עבודה.
הפרס סביר, חוץ מזה שאתה דוחף את המוט אחורה במקום למעלה בנעילה.
בפאוורקלין אי אפשר לראות כלום חוץ מזה שלא למדת את החלק של הקפיצה.

תודה רבה רבה.
הסקוואט במשקל כזה בגלל שהתחלתי SS אז זה 70%.
את הפרס אני אתקן.
בקשר לפאוורקלין שקופצים אמורים לבוא מתחת למוט או להביא את המוט לכתפיים?

אוקיי תודה רבה רבה.
שאלה אחרונה:
שאתה מוריד את המוט בדדליפט קודם צריך לכופף קצת את הברכיים ואז להוריד את המוט או ​להוריד את המוט ואז לכופף ברכיים.

להוריד את המוט עד הברכיים בערך ואז לכופף אותן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית